abuz romparkin

31-10-2017
valyeusebiu159
Nu este medic/terapeut
valyeusebiu159
De doua saptamani mi-am facut o obisnuita sa ma supradozez cu romparkin pentru a ma droga.
Iau doze mici doar 2 3 pastile in loc de una cat mi-a prescris medicul.
Am o senzatie de euforie si plutire si sunt constient ca imi pot provoca probleme serioase daca nu ma opresc.
In prezent simt o nevoie de a imi face rau asa incat sa nu simt efecte imediate ci doar in timp indelungat.
Imi este greu sa realizez unele activitati normale cum ar fii sa ma spal(doar o data la 3 4 saptamani)pentru ca simt ca este o activitate prea dificila si pentru ca ma simt inferior celorlalti oameni si nu cred ca are vreun rost sa ma mai concentrez pe ce se intampla in lumea exterioara.
Medicul psihiatru mi-a prescris acelasi tratament dar nu am curajul sa ii marturisesc despre supradoze pt ca nu vreau sa fiu internat!
2 comentarii
0
31-10-2017, ora 16:48
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Si care este intrebarea? Vrei sa te invatam cum sa-ti faci rau sau cum sa-ti faci bine? Ca bag sama ca drumul pe care l-ai apucat nu te duce prea departe...
Intrebarea este de fapt: ce vrei sa faci cu viata ta? Crezi ca drogatul cu pastile rezolva situatia sau mai rau o agravează?
Ca sa poti fi ajutat trebuie intai sa recunosti ca ai o problema, si daca solutia este internarea, trebuie sa o accepti. Ma gandesc ca tratamentul ti-a fost dat pentru o tulburare pe care o ai deja, vrei sa mai adaugi si altele?
1
31-10-2017, ora 19:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ideea principala nu e ca dv sa va drogati cu Romparkin, ci sa luati un tratament astfel incat sa va simtiti bine cu el. Faptul ca nu puteti sa va spalati e un simptom de depresie. Discutati cu medicul dv despre toate simptomele pe care le aveti si el va va modifica tratamentul astfel incat sa va fie ok. Nu are rost sa luati in plus un medicament care sa va faca rau.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: