Despre Rispolept solutie orala 1mg
Buna ziua, numele meu este Bitu David si am probleme cu confuziile cred ca din cauza rispoleptului. Am cateva zile am inceput tratamentul si ma simt tare rau de la el. Sunt foarte tulburat. As vrea sa stiu daca este ok sa il iau in timpul zilei la ora 12. Farmacista mi-a zis ca se poate dar in spital cand am fost internat il luam seara si nu prea ii simteam efectul. Ma simt foarte confuz si am o stare de somnolenta puternica. As vrea sa stiu si parerea voastra. Va multumesc!
3 comentarii
Buna seara, nu este recomandat, ba dimpotriva, ca cineva sa-si dea cu parerea despre tratamentul Dumneavoastra. Singurul in masura este medicul care va stie situatia si care v-a prescris tratamentul. Persoanele reactioneaza diferit la acelasi tip de tratament. Este important sa gasiti schema de tratament potrivita Dumneavoastra.
Va multumesc! Inca ceva, nu am timp deloc sa stau de vorba cu medicul. Pot sa imi reduc singur doza de la 2ml la 1, 5ml?
Vorbește cu medicul despre simptomele pe care le ai, nu e recomandat să-ți schimbi singur doza.
O perioadă am luat Rispolept și medicul mi-a spus să îl iau seara, tocmai pentru că provoacă somnolență.
O perioadă am luat Rispolept și medicul mi-a spus să îl iau seara, tocmai pentru că provoacă somnolență.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Intrebare Seroxat
- 6Tratament cu olanzapina si serlift
- 7Cine mai ia Invega-paliperidona?
- 0Schimbare loc de munca
- 3Ajutorrrt
- 9Vedere putin incetosata de la tratament cu Rispolept si Abilify?
- 3Anxietate: medicamente sau psihoterapie?
- 6Fata amortita si tratament olanzapina...
- 6Ingrasat
- 3Cipralex-poate fii folosit simplu fără a avea in completare alte medicamente ??
- 1Oare pot lua Azitrox daca fac tratament cu Rivotril, Coaxil si Tritico?
- 10Amitriptilina
- 2Stimulente periculoase - energizante și romparkin
- 6Solian - pot sa l înlocuiesc cu altceva?
- 3Trecerea de la Xeplion la Abilify din cauza constipației
- 2Orfiril, convulex sau depakine?
- 4Anxietate generalizata
- 17Anxietate adolescenți
- 2Medicamentele psihiatrice cresc singure glicemia?
- 3Avc?
Mai multe informații despre: Confuzia medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: