Ma poate ajuta cineva? nu mi se mai scoala penisul ca inainte si nici ejacularea nu mai e ca inainte
Am luat niste medicamente de la psihiatrie si nu mi se mai scoala penisul ca anainte si nici ejacularea nu mai e ca anainte o sa ami revin.
10 comentarii
Posibil sa fie o reacție adversă de cat timp.luati medicamentele?
Am fost la un psihiatru si a zis sa nu le mai iau nu leam mai luat de 8 luni.
Mergeți la un psiholog este ceva in subconștient lipsa de încredere și poate un consult urologic ar ajuta sa excludem o disfuncție erectila organica
Pentru puțin să aveți o zi frumoasa
Să trăiti domn doctor. Am și eu o problemă și nu îi dau de cap. În urmă cu mai mulți ani am contactat o infecție pe care am tratat-o cu superficialitate cu sinerdol și atât. Cu timpul penisul meu a început să se înmoaie în timpul actului sexual. Am fost la mai mulți medici în zona mea care mi-au prescris medicamente naturaliste care nu au avut nici un efect.La ultimul control mi-a recomandat și maraton forte de care se pare că am devenit dependent dar care de pare că a agravat problema. ejaculez în cîteva secunde, Iar dacă țin un pic mai mult nu pot să ajung la finalul actului pentru că se înmoaie.Sau dacă ejaculeaz o fac cînd este destul de moale Ași dori să îmi recomandați li mie un tratament dacă se poate. Am 50 de ani.1, 83 m și 90kg dacă vă ajută cu ceva..Cu stimă. Mulțumesc anticipat
Bună ziua! Am o problema cu potenta similară cu cea a celui care a postat acest topic, iau de câțiva ani medicamente pentru o boala psihica si cred ca am devenit aproape impotent. Fumez cam un pachet de țigări pe zi, nu prea fac mișcare. Rog pe cine știe sa-mi dea un răspuns, se poate rezolva aceasta problema? Sa vindecat cineva de probleme cu potenta, ma refer la persoanele care iau antipsihotice, antidepresive? Mulțumesc pentru un eventual răspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Prietenul meu sufera de o disfunctie erectila
- 9analize rog a fi interpretate
- 33tratament pentru depresie de 3 luni
- 3coşmaruri profunde de la tratament
- 2Probleme cu penisul
- 1Rispolept Consta 50 mg
- 1Problema de erecției
- 3Stari de confuzie/panica
- 5Neurotop
- 2Xanax
- 0Efecte antidepresive
- 1Care sunt orele optime?
- 6Aveți chef de viața cu antipsihotice luate?
- 12Iau Abilify dupa ce am luat Clozapina
- 19Depresie sau ce poate fi ?
- 4Tratament Sertalina/Solian cu spirulina
- 2Medicamentele psihiatrice cresc singure glicemia?
- 1Probleme erectie
- 10Mai ia cineva (Parnido) Paliperidona sau care a luat in trecut?
- 10Depresie și TOC
Mai multe informații despre: Disfunctia erectila medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: