Ma poate ajuta cineva? nu mi se mai scoala penisul ca inainte si nici ejacularea nu mai e ca inainte

Am luat niste medicamente de la psihiatrie si nu mi se mai scoala penisul ca anainte si nici ejacularea nu mai e ca anainte o sa ami revin.
10 comentarii

Posibil sa fie o reacție adversă de cat timp.luati medicamentele?

Am fost la un psihiatru si a zis sa nu le mai iau nu leam mai luat de 8 luni.

Mergeți la un psiholog este ceva in subconștient lipsa de încredere și poate un consult urologic ar ajuta sa excludem o disfuncție erectila organica

Pentru puțin să aveți o zi frumoasa

Să trăiti domn doctor. Am și eu o problemă și nu îi dau de cap. În urmă cu mai mulți ani am contactat o infecție pe care am tratat-o cu superficialitate cu sinerdol și atât. Cu timpul penisul meu a început să se înmoaie în timpul actului sexual. Am fost la mai mulți medici în zona mea care mi-au prescris medicamente naturaliste care nu au avut nici un efect.La ultimul control mi-a recomandat și maraton forte de care se pare că am devenit dependent dar care de pare că a agravat problema. ejaculez în cîteva secunde, Iar dacă țin un pic mai mult nu pot să ajung la finalul actului pentru că se înmoaie.Sau dacă ejaculeaz o fac cînd este destul de moale Ași dori să îmi recomandați li mie un tratament dacă se poate. Am 50 de ani.1, 83 m și 90kg dacă vă ajută cu ceva..Cu stimă. Mulțumesc anticipat

Bună ziua! Am o problema cu potenta similară cu cea a celui care a postat acest topic, iau de câțiva ani medicamente pentru o boala psihica si cred ca am devenit aproape impotent. Fumez cam un pachet de țigări pe zi, nu prea fac mișcare. Rog pe cine știe sa-mi dea un răspuns, se poate rezolva aceasta problema? Sa vindecat cineva de probleme cu potenta, ma refer la persoanele care iau antipsihotice, antidepresive? Mulțumesc pentru un eventual răspuns.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Nu mi se ridica! Ajutor!
- 9Conceptie copil tratament antidepresiv
- 0Recomandare
- 4Putin ajutor!! orfidal (lorazepam)
- 4Antinevralgic p cu coaxil/bromazepam
- 2abuz romparkin
- 1Intrebare despre tratament contra depresiei
- 7Xanax
- 1Problema cu erectia slaba dupa renuntare Tritico
- 2Anxietate generalizata
- 5Probleme de erectie/libido
- 1Pot combina tratamente ?
- 2Olanzapina folosita de adolescenti
- 4Disfunctie erectila
- 3Priapism?
- 15Reacții adverse medicament
- 10TRITTICO pareri
- 25HTP cu Abilify merge?
- 2Comprimatele Uniquet de 50 mg își fac efectul pt somn înjumătățite?
- 13Evitati medicamentele generice
Mai multe informații despre: Disfunctia erectila medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: