Ma poate ajuta cineva? nu mi se mai scoala penisul ca inainte si nici ejacularea nu mai e ca inainte

18-06-2018
excel
Nu este medic/terapeut
excel
Am luat niste medicamente de la psihiatrie si nu mi se mai scoala penisul ca anainte si nici ejacularea nu mai e ca anainte o sa ami revin.
10 comentarii
0
18-06-2018, ora 22:29
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Buna seara
Ce medicamente luați ?.
0
22-06-2018, ora 22:49
excel
Nu este medic/terapeut
excel
Rispen, rivotril, actovegin si gingobiloba.
0
22-06-2018, ora 23:06
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Posibil sa fie o reacție adversă de cat timp.luati medicamentele?
0
23-06-2018, ora 09:37
excel
Nu este medic/terapeut
excel
Am fost la un psihiatru si a zis sa nu le mai iau nu leam mai luat de 8 luni.
0
23-06-2018, ora 10:06
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Mergeți la un psiholog este ceva in subconștient lipsa de încredere și poate un consult urologic ar ajuta sa excludem o disfuncție erectila organica
0
23-06-2018, ora 10:32
excel
Nu este medic/terapeut
excel
Va mulțumesc.
0
23-06-2018, ora 11:13
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Pentru puțin să aveți o zi frumoasa
0
17-07-2018, ora 08:11
Dumitru Neluț
Nu este medic/terapeut
Dumitru Neluț
Să trăiti domn doctor. Am și eu o problemă și nu îi dau de cap. În urmă cu mai mulți ani am contactat o infecție pe care am tratat-o cu superficialitate cu sinerdol și atât. Cu timpul penisul meu a început să se înmoaie în timpul actului sexual. Am fost la mai mulți medici în zona mea care mi-au prescris medicamente naturaliste care nu au avut nici un efect.La ultimul control mi-a recomandat și maraton forte de care se pare că am devenit dependent dar care de pare că a agravat problema. ejaculez în cîteva secunde, Iar dacă țin un pic mai mult nu pot să ajung la finalul actului pentru că se înmoaie.Sau dacă ejaculeaz o fac cînd este destul de moale Ași dori să îmi recomandați li mie un tratament dacă se poate. Am 50 de ani.1, 83 m și 90kg dacă vă ajută cu ceva..Cu stimă. Mulțumesc anticipat
0
17-07-2018, ora 09:08
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
V am răspuns la postarea dv
0
04-07-2024, ora 14:29
anonim.zen
Nu este medic/terapeut
anonim.zen
Bună ziua! Am o problema cu potenta similară cu cea a celui care a postat acest topic, iau de câțiva ani medicamente pentru o boala psihica si cred ca am devenit aproape impotent. Fumez cam un pachet de țigări pe zi, nu prea fac mișcare. Rog pe cine știe sa-mi dea un răspuns, se poate rezolva aceasta problema? Sa vindecat cineva de probleme cu potenta, ma refer la persoanele care iau antipsihotice, antidepresive? Mulțumesc pentru un eventual răspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.