Probleme erectie

24-02-2025
Radulescu2022
Nu este medic/terapeut
Radulescu2022
Bună seara..am o problema..am 45 ani și de câteva ori am observat ca erectia uneori nu tine suficient pentru a finaliza actul propriu zis.Asta mi se intampla cu noua iubita Datorita acestui fapt.am luat de câteva ori niște suplimente naturale [ciocolata afrodisiaca și miere afrodisiaca] și totul a fost chiar foarte ok..am facut dragoste toată noaptea. Am folosit cam de 4 ori aceste suplimente. Recent in timp ce eram cu iubita in pat, am vazut ca am erectie dar nu tine suficient..Sa fie psihologic?.. erectii matinale am cam la doua trei zile și am și ziua uneori cand ma gandesc la sex. Poate sa fie ceva psihic?..sa ma inhib de la ceva? Folosirea de capsule /tianli/ciocolata/sau miere afrodisiaca poate fi nociva?.Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
1 comentarii
1
24-02-2025, ora 20:04
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Domnule nu prea e momentul la 45 ani sa faci dragoste toata noapte si a doua zi te intrebi de ce nu mai merge, (la 20 ani se poatea ) incepind cu aceasta virsta potenta este in declin, asa ca o mai raresti si tu de 2 ori ori odata pe saptamina. Trebue sa faci o pauza de recuperare (abstinenta ) si nu te mai gindii ca te faci de rusine fata de noua ta iubita (acesata situatie te face sa nu mai ai erectie ), cauta sa faci mult sport zilnic si sa ai o alimentatie sanatoasa, schimbarea in modul de viata este f f inportant.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea erecției - cauze, remedii, tratament și sfaturi utile
  •