Erectie slaba ?
Buna,
Am nevoie de o îndrumare.
Eu si partenerul suntem împreună de 3 ani.
Actul sexual e foarte scurt, aprox 5 min si e la randament maxim doat dacă ma joc cu sfarcurile lui... daca nu, sunt sanse maxime sa moară înăuntru; pozitia e tot timpul cand e el deasupra, in alte pozitii moare in scorbură.
Sa ma gandesc la runda 2, nici vorba pentru ca nu se mai scoală. Daca fac un blow'job el trebuie sa-si atinga sfarcurile ca sa pot sa il aduc la finalizare Mi-am pus intrebarea ca poate nu fac treaba bună , dar cu anteriorii parteneri nu am avut probleme.
Uneori facem sex doar de 2 ori pe luna, desi uneori mi'as dori mai mult. Are un loc de munca stresant + tratament pentru inima, tensiune si colesterol.
Stiu ca se masturbeaza de unul singur dar nu am habar daca e zilnic. Poate fi asta o problema pentru erectie ? Sunt momente cand si-o freaca singur ca sa putem termina actul sexual si nu mai intră in erectie deloc.
Vorbim de un viitor împreună, vorbim de un viitor bebe... dar cu activitate sexuala rara nu vad sa se intample curand.
As vrea sa va intreb daca ati intampinat aceeasi problema sau asemănătoare, ce pasi ar trebui sa urmăm. Ce investigatii medicale ar fi de urmat ? Mentionez ca vârsta lui e 40, 1, 84 si 86 kg.
Eu incerc tot timpul sa il incurajez (si chiar si in acele 5 minute ma face sa ma simt extraordinar - doar ca vreau mai mult uneori. Nu i-am spus niciodată ca sunt nemultumita, pentru ca nu vreau sa-l stresez, e suficient stresat ca are pastile pe viață + locul de munca.
Mulțumesc anticipat,
Ra
Am nevoie de o îndrumare.
Eu si partenerul suntem împreună de 3 ani.
Actul sexual e foarte scurt, aprox 5 min si e la randament maxim doat dacă ma joc cu sfarcurile lui... daca nu, sunt sanse maxime sa moară înăuntru; pozitia e tot timpul cand e el deasupra, in alte pozitii moare in scorbură.
Sa ma gandesc la runda 2, nici vorba pentru ca nu se mai scoală. Daca fac un blow'job el trebuie sa-si atinga sfarcurile ca sa pot sa il aduc la finalizare Mi-am pus intrebarea ca poate nu fac treaba bună , dar cu anteriorii parteneri nu am avut probleme.
Uneori facem sex doar de 2 ori pe luna, desi uneori mi'as dori mai mult. Are un loc de munca stresant + tratament pentru inima, tensiune si colesterol.
Stiu ca se masturbeaza de unul singur dar nu am habar daca e zilnic. Poate fi asta o problema pentru erectie ? Sunt momente cand si-o freaca singur ca sa putem termina actul sexual si nu mai intră in erectie deloc.
Vorbim de un viitor împreună, vorbim de un viitor bebe... dar cu activitate sexuala rara nu vad sa se intample curand.
As vrea sa va intreb daca ati intampinat aceeasi problema sau asemănătoare, ce pasi ar trebui sa urmăm. Ce investigatii medicale ar fi de urmat ? Mentionez ca vârsta lui e 40, 1, 84 si 86 kg.
Eu incerc tot timpul sa il incurajez (si chiar si in acele 5 minute ma face sa ma simt extraordinar - doar ca vreau mai mult uneori. Nu i-am spus niciodată ca sunt nemultumita, pentru ca nu vreau sa-l stresez, e suficient stresat ca are pastile pe viață + locul de munca.
Mulțumesc anticipat,
Ra
8 comentarii
Buna ziua! Medicamentele pe care le ia pot cauza aceste probleme. O discutie in acest sens cu medicul care i le-a recomandat ar fi potrivita. Daca este eliminata aceasta ipoteza, vizita la un psihosexolog ar putea face lumina in aceasta situatie
Spunei sa nu mai i a medicamentele o luna sa vezi daca se schimba ceva in bine, de asemenea spunei sa nu mai se autosatisfaca o luna. Fumează?, daca da spunei sa nu mai fumeze o luna, nici să nu mai bea.
După o luna vedeti la ce rezultate ati ajuns.
E posibil sa fie de la stilul de viata. Prea multe vicii.
După o luna vedeti la ce rezultate ati ajuns.
E posibil sa fie de la stilul de viata. Prea multe vicii.
@Argent
Ti-am urmarit raspunsurile in ultimele zile. Rar scrii ceva util. Sa recomanzi unui cardiac sa nu mai ia tratament pentru ca nu are erectie este cel putin un sfat imbecil. Mai bine te abtii decat sa dai sfaturi proaste.
Ti-am urmarit raspunsurile in ultimele zile. Rar scrii ceva util. Sa recomanzi unui cardiac sa nu mai ia tratament pentru ca nu are erectie este cel putin un sfat imbecil. Mai bine te abtii decat sa dai sfaturi proaste.
Multi medici recomanda medicamente ca la un concurs si mult prea ușor.., daca era sa m a iau după mf al meu bagam pastile de cativa ani in mine.
Stii tu ce ia domnul pentru tensiune?
Stii tu ce ia domnul pentru tensiune?
Buna ziua, exista mai multe perspective asupra situatiei:
- exista barbati care sunt foarte sensibili in anumite zone, acolo este zona lor de excitabilitate maxima; se pare ca in cazul partenerului aceasta zona este a sfarcurilor. Daca insa zona este foarte sensibila (puternic excitanta) trebuie stimulata cu masura: prea mult duce la o excitare puternica si ejaculare rapida, prea putin la o excitare scazuta ce poate fi cauza lipsei erectiei
- pastilele pentru inima/tensiune produc probleme de erectie avand in vedere ca ele asta fac: scad tensiunea in organism, deci si in penis, iar tocmai aceasta "tensiune" sta la baza obtinerii erectiei. In nici un caz nu se va umbla la aceasta medicatie; orice schimbare de tratament va fi facuta doar in colaborare cu medicul cardiolog. Pentru scaderea colesterolului si a tensiunii exista si alte variante care poate nu au fost explorate suficient: dieta, miscare, etc.
- masturbarea in exces sau pt timp indelungat obisnuieste organismul cu un anume tip de stimulare si cu un timp scurt pentru ejaculare. Asta afecteaza erectia in timp.
Ganditi-va bine la "viitorul impreuna" si la ideea de a avea un copil inainte de a rezolva situatia. Problemele de acest gen nu se rezolva de la sine cu trecerea timpului, ci dimpotriva, caci si varsta va incepe sa spuna cuvantul. Daca o persoana de 40 de ani are probleme cu colesterolul si tensiunea inseamna ca s-a neglijat nepermis de mult sau are niste mosteniri genetice care nu au fost prevenite.
Va recomand sa mergeti la un medic sexolog pentru analize specifice aprofundate (inclusiv dozare hormonala) pentru a se vedea daca nu exista si alte probleme medicale. Acesta, impreuna cu medicul cardiolog poate gasi un tratament pentru disfunctia erectila adecvat (exista destule).
Dupa eliminarea/rezolvarea problemelor medicale puteti merge la un psihoterapeut-sexolog pentru a rezolva celelalte aspecte.
- exista barbati care sunt foarte sensibili in anumite zone, acolo este zona lor de excitabilitate maxima; se pare ca in cazul partenerului aceasta zona este a sfarcurilor. Daca insa zona este foarte sensibila (puternic excitanta) trebuie stimulata cu masura: prea mult duce la o excitare puternica si ejaculare rapida, prea putin la o excitare scazuta ce poate fi cauza lipsei erectiei
- pastilele pentru inima/tensiune produc probleme de erectie avand in vedere ca ele asta fac: scad tensiunea in organism, deci si in penis, iar tocmai aceasta "tensiune" sta la baza obtinerii erectiei. In nici un caz nu se va umbla la aceasta medicatie; orice schimbare de tratament va fi facuta doar in colaborare cu medicul cardiolog. Pentru scaderea colesterolului si a tensiunii exista si alte variante care poate nu au fost explorate suficient: dieta, miscare, etc.
- masturbarea in exces sau pt timp indelungat obisnuieste organismul cu un anume tip de stimulare si cu un timp scurt pentru ejaculare. Asta afecteaza erectia in timp.
Ganditi-va bine la "viitorul impreuna" si la ideea de a avea un copil inainte de a rezolva situatia. Problemele de acest gen nu se rezolva de la sine cu trecerea timpului, ci dimpotriva, caci si varsta va incepe sa spuna cuvantul. Daca o persoana de 40 de ani are probleme cu colesterolul si tensiunea inseamna ca s-a neglijat nepermis de mult sau are niste mosteniri genetice care nu au fost prevenite.
Va recomand sa mergeti la un medic sexolog pentru analize specifice aprofundate (inclusiv dozare hormonala) pentru a se vedea daca nu exista si alte probleme medicale. Acesta, impreuna cu medicul cardiolog poate gasi un tratament pentru disfunctia erectila adecvat (exista destule).
Dupa eliminarea/rezolvarea problemelor medicale puteti merge la un psihoterapeut-sexolog pentru a rezolva celelalte aspecte.
Valentin Pescaru multumesc frumos pentru raspuns si mi-ai dat mai multe indicii.
Multumesc si celorlalti timpul acordat.
Multumesc si celorlalti timpul acordat.
Buna ziua/seara
Am o problema
Acum 5-luni
Am vut o prietena cu care o faceam non-stop
Si actul sexual dura destul de mult
Erectia era perfecta
Am 19 ani
Apoi ne-am despartit si viata sexuala s-a cam dus
Deci acte sexuale cu alte fete cam rare
Deci am continuat cu masturbarea
Destul de excesiv
Iar acum o saptamana
Mi-am facut o prietena
Are 22 de ani
Si vreau sa o satisfac
Dar erectia mea este cam slaba
Spre foarte slaba
Ce-i drept..
Cand am facut-o eram super obosit
Nu dormisem vreo 2 nopti
Iar cu ceva luni in urma am fost foarte stresat din pricina locului de munca...
De cand cu intamplarea cu tipa asta..
Ma gandesc numai la ipotenta
Si devine un stres si o frustrare
Va rog frumos
Spunetimi ce solutii as putea aplica pentru o erectie mai buna??
Chiar este frustrant ca la 19 ani sa nu ai o erectie buna
Multumesc anicipat..
Am o problema
Acum 5-luni
Am vut o prietena cu care o faceam non-stop
Si actul sexual dura destul de mult
Erectia era perfecta
Am 19 ani
Apoi ne-am despartit si viata sexuala s-a cam dus
Deci acte sexuale cu alte fete cam rare
Deci am continuat cu masturbarea
Destul de excesiv
Iar acum o saptamana
Mi-am facut o prietena
Are 22 de ani
Si vreau sa o satisfac
Dar erectia mea este cam slaba
Spre foarte slaba
Ce-i drept..
Cand am facut-o eram super obosit
Nu dormisem vreo 2 nopti
Iar cu ceva luni in urma am fost foarte stresat din pricina locului de munca...
De cand cu intamplarea cu tipa asta..
Ma gandesc numai la ipotenta
Si devine un stres si o frustrare
Va rog frumos
Spunetimi ce solutii as putea aplica pentru o erectie mai buna??
Chiar este frustrant ca la 19 ani sa nu ai o erectie buna
Multumesc anicipat..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2erectie slaba uneori si ejaculare prematura
- 2erectia
- 6probleme cu erectia
- 2Erectie slaba.colesterol
- 3Probleme la 17 ani: penisul meu era intr-o stare semi-erecta
- 3erectie slaba
- 2Erectie slaba, flux sanguin in penis scazut
- 4Impotenta, libidou scazut, erectie foarte slaba - Va rog un raspuns
- 3probleme potenta
- 1Penisul nu se scoala in totalitate
- 5Vascularizare slaba???