Erecție foarte scăzută
Buna ziua. Mă numesc Daniel am observat că de fiecare data când întrețin relații sexuale cu prietena erecția este foarte slabă iar actul sexual nu îmi este așa plăcut. De asemenea am și un nivel scăzut de testosteron. Îmi trebuie foarte mult pentru a obține o erecție. Am observa de fiecare dacă când merg la toaletă iese un lichid alb și lipicios din penis. Câteodată mă trezesc dimineața și îl observ. Dimineața am erecție dar e destul de scăzută, iar testiculele sunt foarte mici și lăsate și câte odata îmi crează neplăceri. De asemena am luat și medicamente pentru potență dar chiar nu au adus nimic. Țin sa va zic ca de fiecare data când merg la toaleta devin foarte obosit. Am fost la un medic urolog in Germania, mi-au luat probe de sânge și probe de urina spunându-mi ca nivelul de testosteron este normal și ca testiculele sunt inregulă, dar nu e așa, simt și văd ca ceva nu e inregula. Va rog sa mă ajutați dacă puteți sa îmi recomandați ceva sau sa îmi dați un sfat. Va mulțumesc frumos !
1 comentarii
Buna ziua,
Mergeti de urgenta la un medic urolog sau sexolog pentru control si analize medicale. Indiferent ce s-a intamplat in Germania trebuie refacute. Cereti si analiza celorlati hormoni.
Mergeti de urgenta la un medic urolog sau sexolog pentru control si analize medicale. Indiferent ce s-a intamplat in Germania trebuie refacute. Cereti si analiza celorlati hormoni.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1erectie slaba si nu ma simt excitat
- 1erectie slaba
- 2erectie slaba
- 3Probleme la 17 ani: penisul meu era intr-o stare semi-erecta
- 4Eresctie slaba si lipsa libidou
- 2probleme cu erectia dupa maraton forte
- 1Lipsa erectie sau erectie slaba 21 ani
- 1problema penis!
- 0Libidou scazut, erectie slaba, ejaculare lenta
- 8Problema Erectie! Va rog sa imi raspundeti si nu in bataie de joc! Multumesc
- 5Vascularizare slaba???