Probleme cu erectia

22-08-2021
Leopardul Zapezii
Nu este medic/terapeut
Leopardul Zapezii
Salut! Întâmpin și eu o problemă si nu stiu daca e normal sa pățesc asa ceva. Am 20 de ani si putina experienta sexuala.
In momentul in care imi vine sa ejaculez reusesc sa ma abțin fara sa elimin picătură de sperma.. Cu toate astea dupa ce simt ca sperma se retrage si m am calmat erectia mea începe sa se piarda.. Desi nu am ejaculat... Reușesc sa o mai mențin totuși la un nivel mai mic prin solicitarea peninsului insa plăcerea simt ca nu mai e la fel..
Pentru ca penisul meu sa isi revină la erectia maxima trebuie sa aștept ceva timp...
E normal asa ceva?
Va rog mult sa ma ajutați si pe mine!! Voi pățiți asa ceva?
2 comentarii
0
22-08-2021, ora 23:23
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Tinere e normal sa se intimple asa, ai sa patesti si mai rau daca te mai abti de la ejeculare, acesta e un mecanism care nu il controlezi tu ci creierul , odata ce tu il strangulezi o sa ajungi in citva timp la inpotenta. Deci lasa lucrurile sa decurga normal, acest lucru am patit si eu la tinerete o singura data ( cu aceleasi simtome aproape identice ) si de atunci totul se petrece normal.
0
25-08-2021, ora 08:27
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Mergi la un psiholog cu competențe pe psihosexologie sau informează-te din surse autorizate pentru că debutul vieții sexuale influențează viața sexuală de mai târziu și nu e bine să-ți creezi singur probleme.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: