Nu am erecție

Bună ziua, am încercat să fac sex cu prietena mea, nu aveam o erecție prea puternică în general, adică nu se scula de tot. Însă, totuși s-a sculat puțin, apoi când m-am întins după prezervativ și până ce am încercat să îl deschid, s-a lăsat. Am încercat să fac orice pentru a mă excita, însă nimic, doar am transpirat. Am încercat inclusiv să mă masturbez, însă fără efect. Abia a 2-a zi spre seară am mai avut o erecție. De la ce poate să fie, ce e neregulă cu mine și ce aș putea face? O iubesc foarte mult și nu vreau să o pierd din acest motiv, însă pur și simplu nu pot. Nu m-am masturbat prea des în ultimul timp, însă oricum asta mă ajută. Mi s-a părut ciudat că după faza cu prezervativul nu s-a mai sculat de loc timp de o zi. Vă rog să mă ajutați, sunt cu moralul la pământ și nu știu ce să mai fac. Mulțumesc anticipat!
2 comentarii

Buna ziua, cauzele situatiei pot fi diverse: masturbare in exces, emotii si/sau teama etc. Pot exista si cauze medicale, in functie de varsta, greutate etc.
Puteti merge la un sexolog care sa evalueze situatia si sa va recomande solutii.
Puteti merge la un sexolog care sa evalueze situatia si sa va recomande solutii.

Bună dimineața cine mar putea ajuta dacă îl rog frumos am probleme mari când fac dragoste cu oricare fata dacă e piele pe piele nu mi se trezește de foarte multe ori dar de terminat ma termin ma scuzați dacă vb mai porcos da sunt maghiar și îmi găsesc cuvintele mai greu... Iarăși dacă fata îmbrăcată și ma tzuc cu ea și ajunge doar sa pună mana 2-3 secunde se trezește gata de acțiune ce pot sa fac am ceva boala sau ce poate fii???? Va rog tare frumos un sfat ceva... Mulțumesc dinainte.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ma ustura capul penisului si cand e in erectie...
- 4impotent.. vreau sa fiu un om normal
- 2un barbat cu diabet are probleme de erectie?
- 3cand ma masturbez si penisul imi este in erectie nu mi se decaloteaza complet...
- 5problema cu penisul... erectie slaba
- 3Dureri la erectie la o luna dupa scoatere sonda urinara
- 12Nu reusesc sa o fac cu iubita
- 2Probleme sau nu cu erectia?!
- 0erectie slaba
- 10probleme cu potenta
- 6Cum scap de erectie definitiv?
- 13Probleme prezervativ
- 5Medicamente pentru erectie, potenta
- 1Erectie slaba sau deloc. Varicocelul sa fie de vina?
- 0capul penisului moale in erectie!
- 2erectie foarte mare chiar si dupa ejaculare
- 8Erectie slaba ?
- 0Probleme cu erecția și cu prostata
- 7Erectie slaba
Mai multe informații despre: erectia erectia slaba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: