Probleme cu penisul
Buna seara,
De ceva timp penisul meu nu se mai mai intareste la fel ca inainte si se scoala mai greu. Sunt momente in care dimineata nu se scoala deloc. Dupa masturbare am o senzatie de usturime care dureaza cel mult 2 urinari, apoi dispare si sunt momente in care ma doare baza penisului.
1.Tin sa mentionez ca am o stare de depersonalizare de 8 luni in curs de tratare ( pana acum am fost la medicul psihiatru, acum, dupa ce s au exclus anumite posibilitati incep psihoterapia ).
2.Tin sa mentionez ca am avut o perioada de 1 an de zile in care ma masturbam excesiv, pana de curand cand mi am inceput voata sexuala.
3. Sunt momente in care am senzatia ca as ejacula non-stop
De ceva timp penisul meu nu se mai mai intareste la fel ca inainte si se scoala mai greu. Sunt momente in care dimineata nu se scoala deloc. Dupa masturbare am o senzatie de usturime care dureaza cel mult 2 urinari, apoi dispare si sunt momente in care ma doare baza penisului.
1.Tin sa mentionez ca am o stare de depersonalizare de 8 luni in curs de tratare ( pana acum am fost la medicul psihiatru, acum, dupa ce s au exclus anumite posibilitati incep psihoterapia ).
2.Tin sa mentionez ca am avut o perioada de 1 an de zile in care ma masturbam excesiv, pana de curand cand mi am inceput voata sexuala.
3. Sunt momente in care am senzatia ca as ejacula non-stop
2 comentarii
Buna seara, "in curs de tratare" banuiesc ca inseamna tratament medicamentos, care, in cazul mentionat inseamna antipsihotice. Ceea ce descrieti sunt efecte secundare atat ale comportamentului si activitatilor sexuale din trecut (masturbarea excesiva) cat si ale medicamentelor pe care le luati in acest moment.
Cel mai important este sa tratati boala, in primul rand; problemele sexuale se vor rezolva dupa echilibrarea Dumneavoastra psihica.
Cel mai important este sa tratati boala, in primul rand; problemele sexuale se vor rezolva dupa echilibrarea Dumneavoastra psihica.
Psihiatrul nu mi a dat antipsihotice. Sunt doar vitamine si mi a recomandat sa merg la psihoterapie. De asta sunt ingrijorat de simptome.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1erectie slaba
- 4Prietenul meu sufera de o disfunctie erectila
- 6Impotenta, disfuctie erectila, masturbare precoce!
- 3sunt derutat.as dori sa gasesc raspunsuri si sfaturi
- 14Anxietate sexuala
- 4Problema psihica - rog un sfat
- 4Probleme penis
- 2probleme in timpu unui act sexual
- 1problema penis!
- 9problema erectie
- 3probleme potenta
- 5Iubitul meu are problema cu erectia
- 5Vascularizare slaba???
- 4Erectie Moale/Incompleta
- 1Problema de erecției