Problema erectie

15-10-2020
aaaggg
Nu este medic/terapeut
aaaggg
Băiat 22ani, nu fumez, consum alcool foarte rar și puțin, am avut o relație de 3 ani și nu am avut nici o data probleme cu erectia sau ceva de genul... totul a fost în regula, am trecut peste o despărțire acum câteva luni... și putina depresie, de o luna jumate am început relațiile cu o alta fata și nu mai am erectia puternica de 100% pe care o știam eu, și termin repede actul sexual, (primul act cu noua partenera a fost ok, a ținut destul de mult dar acum am impresia ca devine tot mai scurt) nici erectia de dimineață nu este atât de puternica, cât timp eram în fosta relație ma masturbam uneori mai des(nu exagerat), uneori mai rar. Acum de când am observat problema am exclus complet masturbarea din viata mea. Cred ca am un libidou scăzut, nu ma mai gândesc atât de des la sex cum o făceam înainte. Ma gândeam sa încerc comprimate "Branca marelui urs"
3 comentarii
1
15-10-2020, ora 14:35
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, de fapt s-ar putea ca raspunsul la problema sa fie cuprins in intrebare: "am trecut peste o despărțire acum câteva luni... și putina depresie”.
S-ar putea ca ”putina depresie” sa fie de fapt mai multa si penisul va indica faptul ca nu prea vrea cu altcineva, ca nu este pregatit. Stiti, penisul are aceasta ”calitate”, mai putin cunoscuta, de a indica foarte precis starea interna a barbatului.
Lasati masturbarea, faceti miscare (sport), lasati naibii si ”brânca”, pentru ca nu ajuta la depresie, si luati-o mai usor cu relatia; dupa 3 ani este nevoie de mai mult timp pentru a intra cu adevarat in alta relatie, mai ales ca este si o ”depresie” pe acolo, care ne indica o anume stare emotionala.
Nu penisul sufera ci...inimioara...
0
15-10-2020, ora 15:46
aaaggg
Nu este medic/terapeut
aaaggg
Mulțumesc, voi lua în considerare răspunsul dumneavoastră, dar zic eu ca am depășit deja acea depresie, nu ma mai gândesc la trecut.
Sport fac de 3 ori pe săptămână.
0
16-11-2020, ora 10:49
Ion curvid
Nu este medic/terapeut
Ion curvid
Când eram de anii tai făceam sport zilnic
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: