Pierd erectia atunci cand folosesc prezervativul
![Echilibru](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
De multi ani am o mica problema, de multe ori cand imi pun prezervativul inainte de actul sexual, se intampla sa imi pierd erectia. Uneori nu se intampla asta, daca partenera ofera un sex oral cu prezervativul deja pus. Atunci cand nu imi pun prezervativul, nu am absolut nici o problema.
Forma penisului meu este spre stanga, deci stramb, si rasucit, gros 14 cm. Ideea este ca atunci cand pun prezervativul, nu mai simt aceeasi placere, usor usor pierd erectia. Cred ca e si din cauza formei. Am incercat, am cumparat prezervative, de la xl, la xxl, si tot acelasi lucru se intampla. Efectiv pierd erectia. Si nu are cum sa fie psihologica treaba, pentru ca fara prezervativ reusesc fara probleme sa imi mentin erectia pe toata durata actului sexual.
Mai are cineva aceasta problema?
Daca da, spuneti.mi cum ati rezolvat.o.
De multi ani am o mica problema, de multe ori cand imi pun prezervativul inainte de actul sexual, se intampla sa imi pierd erectia. Uneori nu se intampla asta, daca partenera ofera un sex oral cu prezervativul deja pus. Atunci cand nu imi pun prezervativul, nu am absolut nici o problema.
Forma penisului meu este spre stanga, deci stramb, si rasucit, gros 14 cm. Ideea este ca atunci cand pun prezervativul, nu mai simt aceeasi placere, usor usor pierd erectia. Cred ca e si din cauza formei. Am incercat, am cumparat prezervative, de la xl, la xxl, si tot acelasi lucru se intampla. Efectiv pierd erectia. Si nu are cum sa fie psihologica treaba, pentru ca fara prezervativ reusesc fara probleme sa imi mentin erectia pe toata durata actului sexual.
Mai are cineva aceasta problema?
Daca da, spuneti.mi cum ati rezolvat.o.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4un sfat: am auzit ca prezervativele nu sunt sigure
- 3dupa cat timp putem renunta la prezervativ... daca iau Mercilon?
- 13Ce e de facut? Sunt disperata...
- 4prezervative cu diametru -43-44-46-48
- 30pledoarie pt prezervative.
- 10dezvirginare ori ba
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 6Scurgere prezervativ... am scos ceva ce semana cu sperma
- 6esecul prezervativului. va rog frumos sa ma lamuriti. multumesc!
- 5daca am folosit prezervativ nu pot sa raman insarcinata, nu?
- 9Sunt gravida?
- 13Probleme prezervativ
- 4intre prezervative si anticonceptionale ce este mai sigura metoda de protectie?
- 1Probleme erectie/ejaculare
- 1Probleme in mentinerea erectiei, cauza?
- 2Probleme cu erectia
- 0Probleme cu erectia
- 1Prezervative cu gust de fructe
- 2Nu am erectie dimineata
Mai multe informații despre: Prezervativul pierderea erectiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: