Pierd erectia atunci cand folosesc prezervativul

Buna ziua,
De multi ani am o mica problema, de multe ori cand imi pun prezervativul inainte de actul sexual, se intampla sa imi pierd erectia. Uneori nu se intampla asta, daca partenera ofera un sex oral cu prezervativul deja pus. Atunci cand nu imi pun prezervativul, nu am absolut nici o problema.
Forma penisului meu este spre stanga, deci stramb, si rasucit, gros 14 cm. Ideea este ca atunci cand pun prezervativul, nu mai simt aceeasi placere, usor usor pierd erectia. Cred ca e si din cauza formei. Am incercat, am cumparat prezervative, de la xl, la xxl, si tot acelasi lucru se intampla. Efectiv pierd erectia. Si nu are cum sa fie psihologica treaba, pentru ca fara prezervativ reusesc fara probleme sa imi mentin erectia pe toata durata actului sexual.
Mai are cineva aceasta problema?
Daca da, spuneti.mi cum ati rezolvat.o.
De multi ani am o mica problema, de multe ori cand imi pun prezervativul inainte de actul sexual, se intampla sa imi pierd erectia. Uneori nu se intampla asta, daca partenera ofera un sex oral cu prezervativul deja pus. Atunci cand nu imi pun prezervativul, nu am absolut nici o problema.
Forma penisului meu este spre stanga, deci stramb, si rasucit, gros 14 cm. Ideea este ca atunci cand pun prezervativul, nu mai simt aceeasi placere, usor usor pierd erectia. Cred ca e si din cauza formei. Am incercat, am cumparat prezervative, de la xl, la xxl, si tot acelasi lucru se intampla. Efectiv pierd erectia. Si nu are cum sa fie psihologica treaba, pentru ca fara prezervativ reusesc fara probleme sa imi mentin erectia pe toata durata actului sexual.
Mai are cineva aceasta problema?
Daca da, spuneti.mi cum ati rezolvat.o.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Probleme sexuale: durere in timpul penetrarii
- 13Am motive sa ma ingrijorez?
- 3alergie si la prezervative sau la substantele din care sunt facute?
- 3In timpul actului sexual...
- 4prezervative cu diametru -43-44-46-48
- 52 prezervative sunt bune pt primul contact? :D
- 1despre prezervativ...si altele
- 6ar trebui sa imi fac griji?
- 3există vreo diferenţă între prezervativele de la farmacie şi cele din magazin/supermarket?
- 1Prezervativ cu defect din fabricatie
- 2Exista sanse de a ramane insarcinata? Sfatul unui medic, va rog.
- 1Gaura mica in prezervativ
- 9Sunt gravida?
- 13Probleme prezervativ
- 2Probleme cu erectia si ejacularea la 19 ani
- 6Erectie incompleta
- 1Probleme erectie/ejaculare
- 3Nu mi se scoala in totalitate, sau deloc!
- 1Moare in tinpul penetrarii daca imi incordez muschii pelvieni
- 1Probleme erectie
Mai multe informații despre: Prezervativul pierderea erectiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: