as vrea sa ma ajute cineva: lipsa erectiei
buna ziua. am 27 de ani si incep sa realizez ca au inceput sa apara probleme in viata mea sexuala. am o prietena de vreo 5 luni si nu sunt multumit de rezultatele mele sexuale. nu reusesc sa am erectie fara sa fiu ajutat de catre ea si atunci cand ajung sa o am, daca nu incepem contactul sexual sau se opreste sa ma ajute, scade imediat erectia. mentionez ca pana la varsta asta am facut sex foarte des si in lipsa acestuia, m-am masturbat foarte des. am consumat si f mult alcool si tutun. partenera mea are orgasm aproape de fiecare data, dar eu nu sunt multumit, pt ca nu pot sa am erectie (sau am foarte rar) fara sa ma ajute. dimineata cand ma trezesc am erectie f puternica. atunci cand facem sex eu nu fac pt simt nevoia fizica ci mai degraba psihica. credeti ca ar fii nivelul de testosteronscazut ?(daca as incerca sa iau testosteron ar fii ceva rau?), ar fii vreun blocaj psihic, sau ar trebui sa fac o pauza mai mare de sex.
4 comentarii
Uite cauza: "mentionez ca pana la varsta asta am facut sex foarte des si in lipsa acestuia, m-am masturbat foarte des. am consumat si f mult alcool si tutun. "
Fi abstinent un an intreg daca vrei sa-ti revi. Ti-ai consumat energia sexuala prea devreme si leac adevarat nu prea este decat reincarceare bateriei in mod natural prin abstinenta.
Fi abstinent un an intreg daca vrei sa-ti revi. Ti-ai consumat energia sexuala prea devreme si leac adevarat nu prea este decat reincarceare bateriei in mod natural prin abstinenta.
0
22-10-2009, ora 16:10
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
V-aţi suprasolicitat organismul. Ar fi bine dacă aţi apela la o perioadă de abstinenţă (2-4 săptămâni). În această perioadă puteţi lua un tonic pentru revitalizare hormonală, un produs natural precum: Maca (ginseng peruan), Brânca Ursului (plantă supranumită ginseng românesc), Tribullus etc. (ambele administrate conform prospectului aferent acestora).
Dacă doriţi, puteţi face şi un consult endocrinologic, dar să luaţi testosteron, nu vă recomand, pentru că inhibă axul hipotalamo-hipofizo-testicular şi determină suprimarea producţiei proprii de testosteron (plus că testosteronul tip medicament afectează rinichii şi ficatul (este hepatotoxic şi nefrotoxic)).
În concluzie, abstinenţă, tratament de revitalizare şi destresare şi după această perioadă...făceţi ce doriţi şi cum doriţi, este alegere dvs. Numai bine şi însănătoşire grabnică!
Dacă doriţi, puteţi face şi un consult endocrinologic, dar să luaţi testosteron, nu vă recomand, pentru că inhibă axul hipotalamo-hipofizo-testicular şi determină suprimarea producţiei proprii de testosteron (plus că testosteronul tip medicament afectează rinichii şi ficatul (este hepatotoxic şi nefrotoxic)).
În concluzie, abstinenţă, tratament de revitalizare şi destresare şi după această perioadă...făceţi ce doriţi şi cum doriţi, este alegere dvs. Numai bine şi însănătoşire grabnică!
va multumesc. as avea o intrebare pt mr. nick: eu sunt in spania. as putea gasi aici branca ursului sau maca? sau sunt doar produse romanesti?
0
22-10-2009, ora 17:42
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Deja v-am răspuns! Numai bine şi nu uitaţi de abstinenţă ;)))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8ejaculare precoce
- 2Erectie slaba, flux sanguin in penis scazut
- 1ejaculare precoce si erectie slaba
- 3nu mi se mai scoala penisul
- 0tratament cu antibiotic si lipsa erectie
- 0Libidou scazut, erectie slaba, ejaculare lenta
- 24Probleme cu Penisul
- 1Erectie slaba
- 8Problema Erectie! Va rog sa imi raspundeti si nu in bataie de joc! Multumesc
- 3probleme potenta
- 4Mi se scoala greu