as vrea sa ma ajute cineva: lipsa erectiei | Forumul Medical ROmedic

as vrea sa ma ajute cineva: lipsa erectiei

22-10-2009
marius_mmm
Nu este medic/terapeut
marius_mmm
buna ziua. am 27 de ani si incep sa realizez ca au inceput sa apara probleme in viata mea sexuala. am o prietena de vreo 5 luni si nu sunt multumit de rezultatele mele sexuale. nu reusesc sa am erectie fara sa fiu ajutat de catre ea si atunci cand ajung sa o am, daca nu incepem contactul sexual sau se opreste sa ma ajute, scade imediat erectia. mentionez ca pana la varsta asta am facut sex foarte des si in lipsa acestuia, m-am masturbat foarte des. am consumat si f mult alcool si tutun. partenera mea are orgasm aproape de fiecare data, dar eu nu sunt multumit, pt ca nu pot sa am erectie (sau am foarte rar) fara sa ma ajute. dimineata cand ma trezesc am erectie f puternica. atunci cand facem sex eu nu fac pt simt nevoia fizica ci mai degraba psihica. credeti ca ar fii nivelul de testosteronscazut ?(daca as incerca sa iau testosteron ar fii ceva rau?), ar fii vreun blocaj psihic, sau ar trebui sa fac o pauza mai mare de sex.
4 comentarii
0
22-10-2009, ora 16:07
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Uite cauza: "mentionez ca pana la varsta asta am facut sex foarte des si in lipsa acestuia, m-am masturbat foarte des. am consumat si f mult alcool si tutun. "

Fi abstinent un an intreg daca vrei sa-ti revi. Ti-ai consumat energia sexuala prea devreme si leac adevarat nu prea este decat reincarceare bateriei in mod natural prin abstinenta.
0
22-10-2009, ora 16:10
Terapeut Holistic Niculae NicuÅŸor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
V-aţi suprasolicitat organismul. Ar fi bine dacă aţi apela la o perioadă de abstinenţă (2-4 săptămâni). În această perioadă puteţi lua un tonic pentru revitalizare hormonală, un produs natural precum: Maca (ginseng peruan), Brânca Ursului (plantă supranumită ginseng românesc), Tribullus etc. (ambele administrate conform prospectului aferent acestora).
Dacă doriţi, puteţi face şi un consult endocrinologic, dar să luaţi testosteron, nu vă recomand, pentru că inhibă axul hipotalamo-hipofizo-testicular şi determină suprimarea producţiei proprii de testosteron (plus că testosteronul tip medicament afectează rinichii şi ficatul (este hepatotoxic şi nefrotoxic)).

În concluzie, abstinenţă, tratament de revitalizare şi destresare şi după această perioadă...făceţi ce doriţi şi cum doriţi, este alegere dvs. Numai bine şi însănătoşire grabnică!
0
22-10-2009, ora 16:13
marius_mmm
Nu este medic/terapeut
marius_mmm
va multumesc. as avea o intrebare pt mr. nick: eu sunt in spania. as putea gasi aici branca ursului sau maca? sau sunt doar produse romanesti?
0
22-10-2009, ora 17:42
Medicina naturista, complementara, alternativa
Deja v-am răspuns! Numai bine şi nu uitaţi de abstinenţă ;)))
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • ErecÈ›ia slabă - evaluare, diagnostic, cauze, simptome, tratament È™i remedii eficiente
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •