Lipsa libidoului și a erectiei
Buna ziua!In urmă cu o săptămână am început un tratament de acnee cu sotret doza este mica 20 de mg pe zi cu toate acestea am observat ca nu mai pot menține o erectie normală si nu mai am nici, , poftă" ceea ce nu s a întâmplat înainte când totul era ok, sunt foarte îngrijorat de mâine o să opresc tratamentul, as vrea niste păreri credeți ca poate fi grav?
5 comentarii
Intrebi numai, dar ca sa ai un raspuns spune ce inaltime, greutate si mai ales virsta, una e sa ai 60 ani, alta e sa ai 14 ani, statut, casatorit, diabet, tensiune si alte probleme ce le ai, daca te masturbezi etc.
Cel mai bine este sa discutati cu medicul dermatolog care v-a prescris tratamentul.
Am 19 ani 76 de kg 1.90 înălțime si nu ma masturbez, am o relatie stabilă și fac sex normal si regulat, nu sufăr de nimic si înainte sa încep tratamentul am facut analizele si au ieșit ok, cu toate astea credeți ca poate fi ceva grav??
Nu poate fi ceva grav, intrerupe tratamentul, fa o pauza de o saptamina (sexuala)si vezi cum merge. Trebue sa ai o alimentatie corespunzatoare si sa faci mult sport in aer liber. La 19 ani nu ai cum sa ai probleme de natura sexuala.
Buna ziua
Tratamentele impotriva acneei au de multe ori efecte secundare neplacute. Unul dintre ele este depresia, respectiv o stare de inhibitie a organismului, care poate avea ca efect secundar scaderea poftei de viata si respectiv de sex.
Incercati sa vorbiti cu medicul despre asta si explorati alte optiuni pentru tratamentul acneei.
Tratamentele impotriva acneei au de multe ori efecte secundare neplacute. Unul dintre ele este depresia, respectiv o stare de inhibitie a organismului, care poate avea ca efect secundar scaderea poftei de viata si respectiv de sex.
Incercati sa vorbiti cu medicul despre asta si explorati alte optiuni pentru tratamentul acneei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3erectie slaba uneori si ejaculare prematura
- 3imi moare penisul :(
- 8Probleme cu penisul nu mi se scoala suficient
- 0Libidou scazut, erectie slaba, ejaculare lenta
- 13Erectie slaba
- 3Nu mise mai scoala asa cum trebuie
- 5Vascularizare slaba???
- 2Disfunctie erectila
- 1Erectie slaba!!
- 2Lipsa Erectie
- 0Penisul nu se scoala si cand se scoala am erectie slaba