poti ramane insarcinata fara sa fii dezvirginata?
am facut sex cu prietenul meu dar nu a ajuns pana la himen si nu s-a rupt.insa am folosit prezervativ dar s-a rup...el nu e sigur daca s-a abtinut sau nu.va rog dati-mi un raspuns sigur si cat mai repede:(...multumesc
4 comentarii
Mda, inseamna ca era pe alta planeta prietenul tau daca nu este sigur de ceea ce a facut!!Daca vaginul nu a fost penetrat, nu ai cum sa ramai insarcinata!!Of, of, of...
ba din pacate eu am auzit de o colega de-a mamei care cand era studenta a ramas gravida duar ca s-a jucat cu partenerul sau fara sa o dezvirgineze.
Poate ma insel eu.
Fa-ti un test de sarcina! si nu dispera!
Poate ma insel eu.
Fa-ti un test de sarcina! si nu dispera!
buna.am si eu o problema...eu si prietenul meu ne-am culcat de mai multe ori(mereu protejat)...insa...ultima data el a vrut sa vada cum e si fara prezervativ.insa penetrarea a durat maxim 3 secunde.si nu a avut orgasm inainte.iar menstruatia imi intarzie de 3 saptamani.va rog sa imi spunetzi daca este posibil sa fiu insarcinata. :((.ma doar si putin burta din cand in cand, dar nu foarte rau.am simptome ca si cand mi-ar veni ciclul dar degeaba
anastasia, inainte era o rusine sa faci dragoste cu cineva fara sa fii casatorit si probabil prietena mamei tale a invocat treaba cu jucatul!Din cate stiu eu, ca sa ramai insarcinata vaginul trebuie penetrat..dar cine stie, in ziua de azi orice este posibil..Sa isi faca un test de sarcina atunci!
delice, la tine situatia este mai complicata, pt ca in timpul unui act sexual, penisul elimina un fel de lichid, lichid seminal se numeste care contine spermatozoizi si exista posibilitatea sa ramai insarcinata foarte usor, chiar daca el nu a ejaculat!La 3 saptamani de intarziere a ciclului menstrual deja trebuie sa iti pui mari semne de intrebare!Mergi la medicul ginecolog sau fa-ti un test de sarcina, de preferat dimineata pt ca urina este mai concentrata!
delice, la tine situatia este mai complicata, pt ca in timpul unui act sexual, penisul elimina un fel de lichid, lichid seminal se numeste care contine spermatozoizi si exista posibilitatea sa ramai insarcinata foarte usor, chiar daca el nu a ejaculat!La 3 saptamani de intarziere a ciclului menstrual deja trebuie sa iti pui mari semne de intrebare!Mergi la medicul ginecolog sau fa-ti un test de sarcina, de preferat dimineata pt ca urina este mai concentrata!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15am si eu o nelamurire
- 14oare sunt insarcinata?
- 3Sunt insarcinata?
- 4sunt sau nu insarcinata?
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 4exista posibilitatea de fi insarcinata?
- 3sex in timpul menstruatiei = sarcina?
- 3nu stiu daca sunt sau nu insarcinata
- 7e posibil sa fiu insarcinata?
- 10posibila sarcina
- 3E insarcinata?
- 5risc de sarcina?
- 8pot fi insarcinata? raspundeti-mi urgent
- 9sunt gravida?
- 4semne de sarcina?
- 1Intreruperea anticonceptionalelor
- 7Sarcina sau dereglare?
- 1poate sa ramana insarcinata ?
- 1sunt gravida?
- 3E posibil sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: