pilula de a doua zi
buna! am luat prima pilula(prostinor ) dupa 5-6 ore dupa contactul sexual neprotejat si pe a doua dupa 12 ore asa cum scria pe prospect, dar sunt foarte ingrijorata pentru ca mi-a intarziat menstruatia timp de 2 saptamani. este posibil sa fi ramas insarcinata ?? sau imi intarzie menstruatia din cauza pilulelor??? va rog sa imi raspundeti. va multumesc!
10 comentarii
Sigur poti sa afli daca iti faci test de sarcina clasic, de la farmacie, sau si mai corect, la un control ginecologic. Sunt sanse sa fii gravida, cum la fel sunt sanse sa nu fi, deci nu mai astepta. sanatate!
Postinor-ul l-ai luat practic corect, insa nu intotdeauna iti ofera garantie!Asa ca asculta de sfaturile date de Teosophia, pt ca numai asa vei afla daca esti sau nu insarcinata!Unele dintre reactiile adverse ale Postinorului, sunt menstruatia intarziata, sangerari etc.Deci exista posibilitatea sa iti fi dereglat ciclul menstrual.
Numai bine!
Numai bine!
postinorul provoacă multe efecte adverse, ciclul ţi l dereglează sigur
Buna! Si eu ma confrunt cu aceeasi problema. Am luat postinior respectand indicatiile, apoi la 5 zile mi-a venit menstruatia f abundenta care a tinut vreo 5 zile pana prin 1 august. Normal, ciclul ar fi trebuit sa vina prin 1 sept, dar nici un semn. Am facut si testul si este negativ. Mentionez ca am un ciclu neregulat. Sa fie posibila o dereglare din cauza pastilelor? Am mai folosit in trecut aceasta metoda dar nu mi s-a mai intamplat asa ceva. Sunt 7 zile de intarziere.Ma doare capul f rau, simptoma normala la mine cand imi apare ciclu si totusi nu vine. Trec si printr-o periaoda f stresanta. Sa fi si asta de vina? Cand sa mai fac un test. Merci.
Buna!Am si eu o problema asemanatoare...menstruatia este neregulata, de fapt am perioade de cateva luni in care ciclul este regulat si apoi perioade cand nu mai este regulat.In data de 7 august trebuia sa-mi vina ciclul, dar nu s-a intamplat. In data de 20 august am avut contact sexual si s-a rupt prezervativul, dar ne-am dat seama imediat, nu a ejaculat.A doua zi am luat Postinor2, nu am avut pana acum nicio reactie adversa sau cel putin nu ceva de care sa-mi dau seama.Pe data de 28 august mi-a venit menstruatia.Este posibil sa fi ramas insarcinata? As vrea sa fac un test de sarcina pt a fi sigura...cand ar fi mai bine sa-l fac?Am citit pe prospectul de la Postinor ca nu este recomandat sa-l iei in caz ca iti intarzie ciclul...cam asta a fost situatia mea si nu stiu daca menstruatia mi-a venit din cauza pastilelor de Postinor, care stiu ca iti afecteaza ciclul.
Multumesc frumos
Multumesc frumos
buna seara!si eu am folosit aceasta pastila si mi am facut 3 teste toate cu rezultat negativ, insa menstruatia imi intarzie, nu inteleg de ce?ultima data mi a venit pe 11 august, si dupa ce am folosit aceasta pastila am avut niste scurgeri de cateva zile de culoare maronie, va rog frumos sa imi raspunde ti..multumesc mult!
am folosit si eu aceasta pilula de urgenta si nu am avut nicio problema. nu cred ca este ineficienta.eu eram in luna de pauza de AC si nu am avut scurgeri dar e posibil sa fie o reactie de dupa administrarea pilulei. eu cred ca ciclul intarzie din alt motiv si nu a sarcinii.cel mai bine e sa mergi la medic pt ca a intarziat mult. sanatate!
mersi axiela21, dar multumesc lui dumnezeu mi a venit pe 2 octombrie:)mersi mult pt sfat, te am poopat
buna am si eu o intrebare si va rog sami raspundeti numai decit am avut un contact neprotejat si am luat pastila la 31 de ore dupa e posibil sa nu-si mai fi facut efectul si sa fiu insarcinata? cam cite zile poate sa intirzie menstruatia astazi e a treia zi si nu mia venit va rog mult sami raspundeti ca sunt foarte speriate
la aproximativ o jumatate de ora dupa contactul sexual protejat dar din pacate prezervativul alunecase am luat escapelle.si peste cateva zile trebuia sa-mi vina menstruatia normala.dar.nimic.nu am avut nici asa presupusa "menstruatie falsa".in schimb am avut dureri de cap...de sani.de burta...mai bine zis in zona inferioara.si nu stiu ce sa fac.imi este frica.oare am sa raman gravida?.dati-mi si mie un sfat..va rog!..dar sa stiti...eu am avut dureri de burta din inainte sa iau acea pastila deoarece peste aprox 4 zile trebuia sa imi vina ciclu.dupa 2 zile a avut loc contactul la aproximativ o jumatate de ora am luat pastila escapelle, a 2 zi de la luarea pastilei am avut dureri de cap, dureri de burta in continuare si ma dureau suni. si tot nu mi-a venit ciclu asta din cauza pastilei nu?asa scria pe prospect ca pot aparea asemenea dureri.Daca imi puteti da si mie un sfat?Va multumesc mult!.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptia de urgenta cu Postinor 2 - informatii
- 2intarziere menstruatie-provocare-va rog din suflet sa-mi dati un raspuns
- 2nelamurire postinor:((
- 3menstruatia dupa postinor 2
- 4ingrijorata. inca nu mi-a venit:((
- 8Scurgere albicioasa...
- 5Nu mai iau anticonceptionale, nu sunt insarcinata si menstruatie intarziata
- 12Pastila de a doua zi
- 4Intarziere menstruatie
- 0intarziere menstruatie
- 1Intarziere menstruatie
- 210 zile intarziere(tratament etoricoxibum 90mg)si alte simptome ale sarcinii, 3 teste neg.
- 8Este sau nu insarcinata?
- 1Scurgeri albicioase, ajutor!!!
- 0Sa fie semnele unei sarcini ??
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 0Menstruatiei
- 1Întârziere menstruație
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
- 0Întârziere menstruatie
Mai multe informații despre: postinor intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: