Sarcina? As fi cel mai fericit om de pe lume

12-06-2014
carolinantonescu
Nu este medic/terapeut
carolinantonescu
Ma numesc Carolina. Am 21 de ani. Sunt casatorita de un an dar am relatii cu sotul meu de 5 ani. Niciodata nu ne-am folosit de prezervativ si mereu practicam 'metoda retragerii'. Tin sa spun ca am CM neregulat, o ddata a venit si de doua ori pe luna. Data ciclului mestrual mereu variaza si tine pina la 4 zile. Luna aceasta mi s-a inceput CM pe 2 si s-a terminat pe 5. Am facut dragoste pe 5.7, 9. Tin sa mentionez ca de obicei ciclul este de 33-35 zile. Deci mereu imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata? Ne dorim foarte mult si am facut deja si teste, dar stiu ca e mult pre devreme si le pot face doar dupa 7-10 zile dupa conceptie iar astazi sunt abia sunt 3 zile de la ultimul contact. Credeti ca am vreo sansa?
1 comentarii
0
12-06-2014, ora 20:10
Dr. Laurentiu Craciunas
Obstetrica-ginecologie, Manchester, UK
Dr. Laurentiu Craciunas
Buna carolinantonescu,

Practic exista sansa de a ramane insarcinata in orice zi a ciclului menstrual, dar tinand cont de durata ciclurilor tale si de zilele cand a existat activitate sexuala neprotejata as zice ca sansa este relativ mica sa fi ramas insarcinata acum. Ovulatia are loc cel mai probabil cu 2 saptamani inainte de urmatoarea menstruatie, deci la un ciclu de 34 de zile va avea loc in jurul zilei 20, iar perioada cu fertilitate "maxima" va fi intre ziua 17 si ziua 21.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •