Sarcina? As fi cel mai fericit om de pe lume
Ma numesc Carolina. Am 21 de ani. Sunt casatorita de un an dar am relatii cu sotul meu de 5 ani. Niciodata nu ne-am folosit de prezervativ si mereu practicam 'metoda retragerii'. Tin sa spun ca am CM neregulat, o ddata a venit si de doua ori pe luna. Data ciclului mestrual mereu variaza si tine pina la 4 zile. Luna aceasta mi s-a inceput CM pe 2 si s-a terminat pe 5. Am facut dragoste pe 5.7, 9. Tin sa mentionez ca de obicei ciclul este de 33-35 zile. Deci mereu imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata? Ne dorim foarte mult si am facut deja si teste, dar stiu ca e mult pre devreme si le pot face doar dupa 7-10 zile dupa conceptie iar astazi sunt abia sunt 3 zile de la ultimul contact. Credeti ca am vreo sansa?
1 comentarii
Buna carolinantonescu,
Practic exista sansa de a ramane insarcinata in orice zi a ciclului menstrual, dar tinand cont de durata ciclurilor tale si de zilele cand a existat activitate sexuala neprotejata as zice ca sansa este relativ mica sa fi ramas insarcinata acum. Ovulatia are loc cel mai probabil cu 2 saptamani inainte de urmatoarea menstruatie, deci la un ciclu de 34 de zile va avea loc in jurul zilei 20, iar perioada cu fertilitate "maxima" va fi intre ziua 17 si ziua 21.
Practic exista sansa de a ramane insarcinata in orice zi a ciclului menstrual, dar tinand cont de durata ciclurilor tale si de zilele cand a existat activitate sexuala neprotejata as zice ca sansa este relativ mica sa fi ramas insarcinata acum. Ovulatia are loc cel mai probabil cu 2 saptamani inainte de urmatoarea menstruatie, deci la un ciclu de 34 de zile va avea loc in jurul zilei 20, iar perioada cu fertilitate "maxima" va fi intre ziua 17 si ziua 21.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Teama: ciclu neregulat!
- 7Prezervativ ramas in uter - sunt insarcinata?
- 5pot ramane insarcinata?
- 13se poate sa raman insarcinata?
- 27Sunt insarcinata? mi s-au umflat sanii si ma dor!!!
- 6sper ca e mica problema mea.. o fi vreo infectie sau vreo sarcina?
- 4Este posibil sa ramana insarcinata daca facem petting?
- 6am renuntat la anticonceptionale = sarcina?
- 13Dupa 13 ore am luat postinor. Sunt insarcinata? Va rog un raspuns!
- 12pot ramane insarcinata?
- 3Primul act sexual, protejat, sunt insarcinata? Va rog raspundeti-mi!!
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 4Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns!!!
- 2Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 3exista posibilitatea sa raman insarcinata?
- 0sunt însărcinată?
- 1Posibila sarcina. Simptome.
- 3insarcinata sau nu? am nevoie de voi heeelp!
- 0Am nevoie neaparat de raspunsul unui medic!!! Si cat de repede!
- 1Masturbare după acea sex
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: