postinor2

373 comentarii 1 2 345 ..... 12 13 Înainte ›
0
21-11-2008, ora 23:41
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
apropo "blondyna22"...ziceai mai sus k si tie ti-a venit falsa menstruatie si k astepti/asteptai sa-ti vina menstruatia normala.ti-a venit pana la urma? k sincer sunt km speriata dupa ce am citit mai sus.pana peste 2 sapt, knd tre sa-mi vina..deci, din experienta spun asta:.pt viitoarele fete care vor scrie aici sau care doar citesc.PROTEJATI-VA k sa nu stati cu teama "Am ramas insarcinata.n-am ramas".si pastilele de urgenta mai sunt si fff scumpe.mai ieftine sunt prezervativele. sper sa-mi vina ca sa pot sta linistita.
0
22-11-2008, ora 09:49
fluturash22
Nu este medic/terapeut
fluturash22
Da "iulia_ct" mie mi-a venit menstruatia dar mi s-a modificat data...am fost la medic si mi-a zis k am o dereglare hormonala...am facut analize si akum astept rezultatul. Sper sa nu fie nimic grav, desi doctorita mi-a spus k am colul uterin inflamat si uterul e putin km tare. Din cate stiu uterul e tare knd e un bebe inauntru sau knd este vreun chist.sper totusi sa nu fie nimic serios. Si patilele de urgenta se pot folosi doar de 2 ori pe an...deci...nu sunt prea recomandate, si doctorita mi-a zis k contin o serie mare de hormoni...si e posibil k si de la pilula sa am vreo infectie. Nu stiu, akum astept pana luni sa vad ce imi spune :(. Din cauza asta m-am hotarat sa iau anticonceptionale pe care le iei aproape o luna intreaga cu pauza aceea de o saptamana si costa doar jumatate pretul pilulei de urgenta si esti protejata 98-99% de o sarcina. Doar k akum trebuie sa astept menstruatia din decembrie, care sper din tot sufletul sa vina la timp...
0
22-11-2008, ora 15:51
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
ohh Doamne.sper sa nu mi se dea peste cap menstruatia.ca stiam intotdeauna cand vine.dar ti-a intarziat mult? mai mult de 2 sapt?
0
22-11-2008, ora 15:55
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
mi s-a spus ca postinor-2 e cea mai buna pastila de urgenta si ca altora nu li s-a intamplat nimic dupa.sper ca rezultatele sa-ti iasa bne "blondyna22".sa nu fie cva grav.mult succes iti doresc
0
23-11-2008, ora 13:02
fluturash22
Nu este medic/terapeut
fluturash22
pai km 5 zile a intarziat dar au fost cele mai negre 5 zile din viata mea...pt k numai la prostii m-am gandit. E cea mai buna postinor 2 dar nu e binew sa fie luata mai mult de 2 ori pe an...eu nici nu vreau sa o mai iau vreodata...deaia mi-am luat anticonceptionale, numai k akum trebuie sa astept rezultatele...si apoi sa imi vina menstruatia sa ma pot apuca de pastile...sper sa fie totul bine.
0
02-12-2008, ora 11:05
anonim 2
Nu este medic/terapeut
anonim 2
buna ziua.as avea o intrebare...am facut sex neprotejat.eram virgina.si baiatul a ejaculat.am luat postinor2 dupa 8 ore si cred ca eram in perioada fertila...e posibil sa fiu insarcinata???
0
02-12-2008, ora 13:03
fluturash22
Nu este medic/terapeut
fluturash22
nu cred sa fii...pt k dak prima ai luat-o dupa 8 ore...urmatoarea dupa 12...te incadrezi in cele 72 de ore timp in care trebuie sa le iei pe amandoua. Trebuie sa ai grija insa, pt k s-ar putea sa iti intarzie ciclul...luna urmatoare knd trebuie sa iti vina, dar dak nu o mai faci neprotejat nu trebuie sa te ingrijorezi. Si oricum la cateva zile dupa ce iei pastilele o sa iti apara o sangerare ca si menstruatia, nu e obligatorie, dar eu am avut-o (si eu am luat pastila). Ink ceva...dupa ce iei pastila..ar trebui sa te duci la un doctor...ginecolog...pt k iti pot aparea infectii...eu am una...si akum ma tratez...deci..stai linistita k nu ai cum sa fii insarcinata. Numai sa nu mai faci neprotejat pt k nu ai voie sa iei pastila mai mult de 2 ori pe an...
0
11-12-2008, ora 19:15
stan_alinna
Nu este medic/terapeut
stan_alinna
Buna.dupa ce am luat postinor in septembrie si am avut si falsa menstruatie acum ma simt foarte ciudat!!! Nu am avut ameteli, greturi sau alte lucruri de genu dar am intepaturi in partea dreapta a abdomenului si acum cand ma apas incet cu mana pe burta in partea superioara a ovarelor ma doare ingrozitor si am si arsuri!!!!! Daca e sa fiu insarcinata de la cat timp incepe copilul sa miste???? va rog sa-mi raspunde-ti
0
11-12-2008, ora 19:34
fluturash22
Nu este medic/terapeut
fluturash22
pai nu ai mai avut ciclu de cand ai luat pastila inafara de acea menstruatie falsa?
k dak nu ai avut pana akum atunci ai toate sansele sa fii insarcinata...dak ai avut atunci poate fi o inflamare a ovarelor...sau a uterului...sau cine stie..un control la medic nu ar strica. Si eu am luat pastile si am avut infectie urinara destul de nasoala, si inflamarea colului uterin k aveam niste dureri foarte mari. Du-te la medic dak ai mai avut menstruatie de atunci, dak nu...atunci ar trebui sa iti iei un test de sarcina..si apoi sa decizi ce e de facut. Bafta! sper sa fie bine. Dak vrei poti sa raspunzi...si dak pot...te mai ajut..cu o vorba buna..sau un sfat...din cate am mai aflat si eu de pe site...sau din experienta personala. Salut!
0
12-12-2008, ora 11:17
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
chiar atat de multe probleme poti avea de la postinor?? eu ink astept sa-mi vina.sunt balonata si mai imi curge si acea secretie vaginala...numai k e abundenta.si culoarea e o combinatie intre verde crud, galben crud si alb.
dar...vreau sa stiu pt cultura mea gen.poti ramane insarcinata dak faci sex anal? luand in considerare toate posibilitatile.de ex sa se prelinga sperma pana la vagin...

se poate sa raspunda un medic?

multumesc
0
26-12-2008, ora 00:52
anonima21
Nu este medic/terapeut
anonima21
buna!am si eu o intrebare va rog sa ma ajutati k sunt foarte stresata...eu am ciclu regulat imi mai inatrzia cate 2 3 zile knd raceam la ovare, dar p 17 noiembrie am avut un contact sexual nu sia dat drumul dar am luat postinor a doua zi am luat corect p 23 am avut acea falsa menstruatie.mie de regula in noiembrie mia venit p 8...insa acuma am calculat k ar trebui sa imi vina p 21 22 decembrie dupa falsa menstruatie...azi suntem in 26 si ink nu mia venit...am avut dureri de sani cum am d obicei inainte sa imi vina dar nu mia venit.am fost si racita la ovare mau durut ingrozitor vreo 2 zile.care ar putea sa fie cauza pt care imi inatrzie?d la postinor sau k am racit????plssss help urgent k nu imi ticnesc sarbatorile
0
26-12-2008, ora 13:55
(raluca)
Nu este medic/terapeut
(raluca)
buna ziua, am si eu o intrbare.va rog sa imi spuneti si mie: ultimul contact sexual(25.12) pe care le-am avut cu iubitul meu a fost neprotejat, ce as putea face ca sa fiu sigura ca nu mi se va intampla nimik?el nu si-a dat drumu in mine, dar vreau sa fiu eu sigura. multumesc mult!!!
0
26-12-2008, ora 14:02
anonima21
Nu este medic/terapeut
anonima21
ai putea lua pastila de a doua zi numai k are cam multe reactii adverse dar na acuma faci cum vrei tu...asta ar fi cel mai bine dar ca sa nu ti s mai intample asta cel mai bine ar fi sa t protejezi sau dak nu ia anticonceptionale.dak iei pastila tre sa o iei pana in 72 de ore d la contact.
0
26-12-2008, ora 17:12
anonima21
Nu este medic/terapeut
anonima21
nu ma ajuta nimeni?:(((((((
0
27-12-2008, ora 20:22
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
pt "anonima21".ciclul poate sa-ti intarzie si 2-3 sapt sau doar cateva zile din cauza postinorului.mie, de ex, mi-a intarziat 2 sapt si, ca trebuia sa-mi vina pe 6-7 dec si mi-a venit pe 22 dec. poti sa faci un test de sarcina sa te calmezi.eu am facut.am avut si eu dureri de sani in fiecare sapt de cand trebuia sa-mi vina, la fel si dureri de burta, simteam cum ma inteapa ovarele.deci ia un test de sarcina si fa-l.si e foarte bne ca ai avut acea falsa menstruatie. multa bafta:)
0
27-12-2008, ora 21:08
anonima21
Nu este medic/terapeut
anonima21
eu nu am nici un simptom nimic e normal ma simt ca atunci knd nu am ciclu nu ma doare nimic nici sani nici burta nu am nimic...faza e k atunci knd am avut contactul a fost la vreo 3 4 zile d cand imi trecuse ciclu si nu sia dat drumul deci eu zic k nu ar trebui sa fiu chiar atat d stresata ma streseaza faptul k nu imi vine.acuma c zici?pls...sa rasp...ms mult.
0
27-12-2008, ora 21:20
anonima21
Nu este medic/terapeut
anonima21
pt iulia_ct:da 6 7 e data d la falsa menstruatie sau cum?
0
27-12-2008, ora 23:12
PEDROSIRIANU
Nu este medic/terapeut
PEDROSIRIANU
buna ziua.am cateva nelamuriri la care v-as ruga sa-mi raspundeti..
de vreo 3 saptamani fac cu prietena mea sex neprotejat dar inainte de ajaculare scot penisul cu vreo 6-7 secunde. exista sanse sa ramana insarcinata datorita lichidului preejeculator? si cu cat timp apare acest lichid inaintea ejacularii? astept raspuns...multumesc mult
0
28-12-2008, ora 15:21
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
pt anonima21...si eu am avut contactul dupa 3-4 zile dupa ce mi-a trecut menstruatia...si 6-7 e data la care de obicei imi venea ciclul. si chiar daca nu si-a dat drumul, asta nu inseamna ca nu sunt sanse sa ramai insarcinata.dar daca ti-a venit falsa menstruatie, asta insemnand ca ai luat bne cele 2 pastile, inseamna ca n-ai dc sa-ti faci griji.dar dupa cum am zis.poti sa-ti iei un test de sarcina ca sa fi sigura
0
28-12-2008, ora 15:23
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
pt pedrosirianu.din cate stiu eu, sunt sanse ca tipa sa ramana insarcinata datorita lichidului preejeculator.acum daca ea ia anticonceptionale n-ai de ce sa-ti faci griji.daca nu ia.
0
28-12-2008, ora 19:16
anonima21
Nu este medic/terapeut
anonima21
asa ms mult.numai k mie nu mia venit din noiembrie mia venit p 8 noiembrie dupa p 22 am avut falsa menstruatie si nu am mai avut ciclu d atunci.mai bagat km tare in sferierti.oricum ms mult pt raspunsuri iulia_ct
0
29-12-2008, ora 12:20
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
n-ai pt ce anonima21:)
0
29-12-2008, ora 12:43
anonima21
Nu este medic/terapeut
anonima21
ms mult de incurajare si pt raspunsuri iulia_ct.
0
29-12-2008, ora 21:20
ana_ctin
Nu este medic/terapeut
ana_ctin
n-ai pt ce anonima21.am zis si eu ce am stiut si din ce am mai aflat:) mult noroc si sa-ti vina mai rpd:)):P
0
23-02-2009, ora 15:02
bruneta
Nu este medic/terapeut
bruneta
Buna ziua!Acum 2 saptamani am facut sex protejat dar a fost de cca 5 min si prietenul meu nu a apukt sa isi dea drumu chiar dak avea prezervativ.cel putin asa zice.:(in ianuarie am avut ciclu pe 19 iar luna asta mia intarziat 4 zile nu e regulat...dar totusi ma sperie faptul k mai sunt 5 zile si se termina luna:(sanii ma dor de vreo saptamana si ceva si am si mici dureri abdominale dar nimik:(miam facut si un test de sarcina sure check si rezultatul a fost negativ din fericire:(credeti k e vreo dereglare???va rog sa imi raspundeti:(sunt prea stresata:(Va multumesc!
0
26-02-2009, ora 12:07
bruneta
Nu este medic/terapeut
bruneta
Va rog sa-mi raspundeti si mie la mesajul de mai sus:(va rog mult de tot...Va multumesc!
0
26-02-2009, ora 13:54
fluturash22
Nu este medic/terapeut
fluturash22
pai dak ati facut sex protejat de ce iti faci griji?
0
27-02-2009, ora 01:18
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Deci, varianta sarcinii este exclusa, fiindca nu numai ca a folosit prezervativ, dar nici nu a ejaculat. Prin urmare, trebuie cautata o alta cauza. O dereglare endocrina poate fi o cauza, dar mai sunt si altele care nu trebuie pierdute din vedere: cauze ginecologice sau psihice. Daca intarzie peste 2 saptamani fata de data la care trebuie sa vina, e cazul sa mergeti la un consult.
0
27-02-2009, ora 22:11
bruneta
Nu este medic/terapeut
bruneta
Va multumesc din fericire astazi mi-a venit:Dbucuria:D Va multumesc ink o data ptr raspuns:*:*:*
0
01-03-2009, ora 20:43
alintata
Nu este medic/terapeut
alintata
buna ziua, va rog sa-mi raspundeti si mie, am luat postinor de 2 ori in aceeasi luna si mi-a intarziat menstruatia 3 zile, am facut si test de sarcina si a iesit negativ, cat de mult poate sa intarzie menstruatia si cu ce ma sfatuti?
Adaugă un comentariu / răspuns
373 comentarii 1 2 345 ..... 12 13 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •