oare e posibil sa fi ramas insarcinata?
am facut sex neprotejat cu prietenul meu, s-a retras cand a inceput sa ejaculeze.apoi doar s-a sters (nu s-a spalat) dupa care iar am inceput.e posibil sa fi ramas insarcinata?
5 comentarii
Ai toate sansele, daca erai in perioada fertila, deoarece spermatozoizii se elimina pe tot parcursul actului sexual, nu numai la ejaculare!
Buna ziua! Am avut un contact sexual neprotejat.Tin sa mentionez ca dupa 68 de ore am luat Postinor 2.Mi-e teama sa nu fii fost putin cam tarziu.Ultima menstruatie am avut-o in data de 17 aprilie si contactul s-a produs in 28 aprilie.Eram in perioada de ovulatie?
Depinde de durata ciclului! Daca ai un ciclu regulat, pentru a afla cu aproximatie ziua ovulatiei se scad 14 zile din durata ciclului. Spre exemplu, la un ciclu de 28 de zile, ziua ovulatiei este in a 14-a zi (28-14=14). La un ciclu de 25 de zile ovulatia este in a 11 -a zi (25-14=11).
Trebuie sa mai tii seama de faptul ca dupa ovulatie fecundarea ovulului poate avea loc si dupa 24 de ore, iar spermatozoizii sunt viabili intrauterin 48 de ore.
Trebuie sa mai tii seama de faptul ca dupa ovulatie fecundarea ovulului poate avea loc si dupa 24 de ore, iar spermatozoizii sunt viabili intrauterin 48 de ore.
eu am o intrebare:daca in pe-nultima zi a ciclului.adica daca inca mai am ciclu si intretin un act sexual neprotejat, se posibila o sarcina?
Teoretic se poate, insa practic este mai greu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Este posibil sa ramana insarcinata?
- 3poate sa ramana insarcinata daca am avut contact sexual neprotejat in a 15 zi de tratament?
- 2oare sunt inarcinata?
- 4Cum pot sa inteleg daca am ramas insarcinata sau nu?
- 4sunt gravida?
- 8sunt insarcinata sau nu?
- 6E posibil sa fi ramas insarcinata?va rog un raspuns
- 4Exista posibilitatea?!
- 0Sint insarcinatà ?
- 2E posibil sa fiu insarcinata?
- 2E posibil sa fiu insarcinata desi am facut trei teste de sarcina?
- 6operata de tumora beligna a ovarului drept, dupa ciclul nu mi-a venit regulat.. sunt insarcinata?
- 6sex anal... pot fi insarcinata?
- 0insarcinata?sau o problema mai grava?
- 1sunt sau nu gravida???
- 1Posibil sa fiu insarcinata?
- 5Sunt gravida in conditiile acestea?Nu mai pot dormii...
- 0sarcina in a doua zi dupa menstruatie ?
- 1Sarcinaaaa????
- 6Ejaculare la o zi întârziere a menstruației (sarcina?)
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: