sunt insarcinata?
Prima zi a ultimei menstruatii a fost pe 26.12.2006. Pe 11.01.2007 am avut contact neprotejat si am administrat corect postinor2.Pe data de 16.01.2007 am avut unele sangerari usoare, interpretate drept reactii adverse la postinor.Pe 11.02.2007 - contact soldat cu ruperea prezervativului.Pe data de 17.02 - test de sarcina NEGATIV. Totusi menstruatia nu a aparut, si suntem in 21.02.2007. Am un ciclu de apox 32 zile. E posibil sa fiu insarcinata? Sau e doar efectul postinorului? Va multumesc.
2 comentarii
Daca testul de sarcina este negativ si menstruatia nu apare ar fi indicat sa va programati la un consult ginecologic. In primele saptamani de sarcina este posibil ca testul de sarcina sa fie negativ chiar si in prezenta unei sarcini. Ginecologul va poate de asemenea recomanda o metoda contraceptiva eficace, ca sa nu mai aveti surprize de acest gen. dr. Oana Maria Popescu
Va multumesc pentru raspunsul prompt. O sa repet testul de sarcina, luand in considerare ca nu au trecut cele 14 zile de la contactul neprotejat, dupa care va urma si un consult la medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 3Am dat de belea! A ramas insarcinata?
- 8este posibil sa ajunga o picatura de sperma in interiorul vaginului si sa raman insarcinata?
- 3contact sexual la o ora dupa administrarea primei pilule de Logest
- 7prea mult stres ajutor
- 3sunt insarcinata? e posibil?
- 7se poate sa fi ramas insarcinata?
- 4sunt gravida ?
- 4durere abdominala, posibila sarcina?
- 3Dereglare hormonala sau sarcina?
- 3sunt insarcinata?
- 4Insarcinata sau nu
- 1Se poate sa ramana insarcina chiar daca nu s-a spart prezervativul?
- 2Am nevoie de pareri va rog!!!E posibil sa fiu insarcinata?sunt foarte stresata..
- 1sunt sau nu gravida???
- 4dupa sex protejat pot fi însărcinată?
- 0Poate fii vorba despre o sarcina?
- 0exista posibilitatea unei sarcini?
- 0Sarcina?
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: