Sunt insarcinata?

Buna la toata lumea.nici nu stiu cu ce sa incep.am 21 de ani.am avut ultima menstruatie pe 10 august si inca nu mi-a venit. Am facut 4 teste de sarcina pana acum si toate au avut 2 linii dar una rosie si una putin mai vizibila ca cealalta. Azi am fost la medic si am facut ecografie si cica inca nu se vede nimic. Cica am 5 saptamani si 3 zile cam asa ceva a zis. Mi-a dat sa fac un test de sange... Am dureri de cap in fiecare seara, sanii tari, o scurgere alba... Cand ma controlat a zis ca am vezica plina sa ma duc la baie... dar nu am putut face nimic... oare din cauza aceia nu sa vazut nimic inca? Va rog ajutati-ma cu un raspuns ceva.
3 comentarii

La ecografie, daca ai vezica urinara plina se vede mai bine uterul.Deci nu de aceea ti-a zis ca nu se vede nimic, dar nu degeaba ti-a dat si anumite analize de sange ! asteapta rezultatul la analize si du-te cu ele inapoi la medic!

Buna din nou am fost si am scos analizele...si scrie beta hcg ca este de 272.0 mUI/ml.asta inseamna ca sunt insarcinata?va rog ajutatima.ca numai am rabdare pana saptamana viitoare

pai uita-te la valorile normale!!un test de sarcina ar fi bine sa faci si ecografia transvaginala este buna!!multa sanatate

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2oare sunt inarcinata?
- 3menstruatie intarziata de 3 saptamani
- 4Cum pot sa inteleg daca am ramas insarcinata sau nu?
- 10pilula de a doua zi
- 27urinari frecvente
- 3despre menstruatia dupa alaptare
- 4Simptome de sarcina dar hcg negativ (fals negativ?). Ce poate fi?
- 4pot ramane insarcinata fara penetrare?
- 2sunt gravida?
- 5De ce imi intarzie menstruatia ?
- 12Însărcinată sau nu?!
- 0Întârzierea menstruației
- 1Posibila sarcina?
- 1Intarziere
- 0Ce poate fi?
- 3Ajutati-ma va rog ! menstruatia mea intarzie de 8 zile
- 2Sunt confuza
- 0Intarzierea menstruatiei
- 0Întârziere menstruatie
- 0Pot sa fiu însărcinată?