pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san | Forumul Medical ROmedic

pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san

18-04-2011
sanda90
Nu este medic/terapeut
sanda90
acum 10 zile am uitat sa iau o pilula de yasmin (am luat-o cu 12.5 ore intarziere) si a doua zi am avut contact neprotejat cu prietenul, cu finalizare in... :( stiu k e o prostie... doar ca ieri am observat ca daca strang sfarcul stang, apare o secretie incolora, parca ar fi apa... sunt la a 4-a folie de pilule... ce sanse sunt sa raman? si ce sa fac cu secretia asta? unde ar trebui sa merg... ajutor, va rog
3 comentarii
0
20-04-2011, ora 08:08
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Cele doua probleme nu au legatura una cu alta.
Pentru prima: desi o sarcina este o probabilitate foarte indepartata, estze bine sa nu va mai jucati cu focul si, in cazul uitarii timp de mai mult de 12 ore, sa respectati regula de 7 zile: adica, vreme de 7 zile, considerati ca ati iesit de sub protectie.
Pentru a doua, cea cu secretia sanului: o vizita la doctorul dv ar fi foarte indicata. Unele afectiuni endocrine pot incepe asa.
0
20-04-2011, ora 09:05
sanda90
Nu este medic/terapeut
sanda90
Va multumesc mult...
0
05-06-2011, ora 22:14
vise umede
Nu este medic/terapeut
vise umede
de la secretia penisului poti ramane insarcinata?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • GreÈ™eli în utilizarea pilulelor anticoncepÈ›ionale
  • Am rămas însarcinată, deÈ™i m-am protejat - unde am greÈ™it (greÈ™eli frecvente ale contracepÈ›iei)
  • DiferenÈ›a între sarcină È™i sindromul premenstrual
  •