postinor - posibila sarcina?
Buna ziua!Am si eu o problema, pe 8 iulie, la ora3 -4 prietenul meu mi-a atins zona genitala, a incercat sa ma penetreze..nereusind...a fost doar la suprafata..mentionez ca nu a ejaculat..doar ca lichidul seminal era prezent si la mine si la el.La interval de 5 -6 ore am luat postinor conform prospectului..pe 23 iulie trebuia sa-mi vina menstruatia..suntem in 27 si nu a venit...sanii ii am tensionati, burta da semne ca ciclul ar veni...sunt ingrijorata.mai ales ca pe 8 aprilie am mai luat postinor...degeaba...ne atinsesem prin lenjerie..dar m-am speriat.E posibil sa fiu insarcinata...sau e doza ff mare de hormoni..?Eram in perioada fertila?va rog sa ma ajutati cu un raspuns.va multumesc.
2 comentarii
E improbabil sa fie vorba de o sarcina. Postinorul este un medicament foarte puternic ce supune organismul la un mare stres hormonal. De aceea este complet contraindicat sa repeti aceasta metoda de contraceptie de urgenta intr-un interval de 12 luni. Unii medici recomanda pauza de 24 luni intre doua utilizari ale Postinorului.
Simptomele pot fi asociate cu aceste schimbari hormonale datorate medicatiei, dar daca menstruatia continua sa nu apara foloseste pentru siguranta un test de sarcina.
Si pe viitor fa in asa fel incat sa nu mai trebuiasca sa ajungi la contraceptie de urgenta!
Simptomele pot fi asociate cu aceste schimbari hormonale datorate medicatiei, dar daca menstruatia continua sa nu apara foloseste pentru siguranta un test de sarcina.
Si pe viitor fa in asa fel incat sa nu mai trebuiasca sa ajungi la contraceptie de urgenta!
Buna ziua.. va rog lamuriti-ma.. am 26 ani, 4 saptamani de sarcina dar problema este ca sarcina a venit peste postinor administrat corect... medicul meu ma indruma inspre avort pentru a evita eventualele riscuri.. care am inteles ca sunt destul de multe... ce spuneti? care este parerea dvs? mentionez ca micutul are acum doar 0.23 mm.. insa as prefera sa avortez decat sa nasc un copil bolnav sau sa intervina ale probleme ca extrauterina sau Doamne Fereste... Va multumesc, astept cu nerabdare raspunsul dvs.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 5Am nevoie urgenta de ajutor! Administrarea Postinorului in mod repetat
- 3mi-au curs cateva picaturi... spuneti-mi va rog este in regula?
- 3postinor 2 luat la 11 ore diferenta... isi mai face efectul?
- 6postinor 2 si efectele sale
- 5postinor 2 de doua ori in aceeasi luna?
- 3efecte secundare postinor sau sarcina?
- 5postinor 2 - mai mult decat ingrijorata
- 5prezervativ rupt si postinor, apoi iar prezervativ rupt si iar postinor
- 9postinor 2 cum functioneaza?
- 8Pot fi ramas gravida?
- 7Pot sa iau postinor dupa o luna?
- 4POSTINOR si intarzierea menstratiei
- 3Domnule Doctor nu ocoliti va roog!e necesar sa iau postinor?
- 8postinor 2... cat este de eficient?
- 4Sfarcuri dureroase
- 11Vizita la ginecologie, sarcina, postinor si anexita, va rog un raspuns
- 4dupa sex neprotejat, m-am gandit sa iau postinor 2
- 0Sangerari dupa postinor
Mai multe informații despre: postinor sarcina dupa postinor