Postinor 2 si menstruatia. Putin ajutor va rog!
Am fost nevoita sa iau un postonor 2 dupa un contact sexual neprotejat (accidental). Pastila am luat-o la aproximativ 8-9 ore. Eram in a 10-a, a11-a zi de la inceputul menstruatiei din acea luna. La 5 zile dupa administrarea am avut o sangerare abundenta asemanatoare menstruatiei (cu asa zisele cheaguri de sange, asa e menstruatia mea) care a tinut aprox. 4 zile. In a 3a zi a sangerarii am consultat un ginecolog si care nu a gasit nimic ingrijorator.
Intrebarea mea este: Dupa postinor 2 urmatoarea menstruatie vine la o luna dupa data fireasca, sau dupa sangerarea de dupa?
Sunt foarte ingrijorata, deoarece deja a trecut o luna si o saptamana de la menstruatia mea fireasca dinainte de postinor. Mentionez ca intre timp am avut o raceala la ovare cu o secretie abundenta.
Intre timp am avut o explozie de cosuri pe fata si dureri de sani care incep si se opresc.
Este vreun risc de sarcina?
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc
Intrebarea mea este: Dupa postinor 2 urmatoarea menstruatie vine la o luna dupa data fireasca, sau dupa sangerarea de dupa?
Sunt foarte ingrijorata, deoarece deja a trecut o luna si o saptamana de la menstruatia mea fireasca dinainte de postinor. Mentionez ca intre timp am avut o raceala la ovare cu o secretie abundenta.
Intre timp am avut o explozie de cosuri pe fata si dureri de sani care incep si se opresc.
Este vreun risc de sarcina?
Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns. Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Contraceptie de urgenta - postinor
- 6intarzierea ciclului menstrual...
- 4abuz de postinor
- 3postinor !!! help!!!
- 31clorocalcin si vitamina k
- 3dupa chiuretaj.. menstruatie abundenta
- 9fff ingrijorata-urgent
- 3postinor 2 luat la 11 ore diferenta... isi mai face efectul?
- 16Mai am sanse sa fiu fertila?
- 4ciclul menstrual
- 3menstruatia... secretie vaginala alb-galbuie (cam de un an)
- 4probleme cu menstruatia
- 8problema legata de menstruatie :|
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 4foarte ingrijorata: menstruatie mai putin
- 0sterilet si menstruatie
- 3postinor-2-efecte
- 4Ob-ul este sau nu un obiect ce dezvirgineaza?
- 0Postinor 2 si menstruatia
- 7Sex neprotejat dupa menstruatie
Mai multe informații despre: Menstruatia postinor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: