Contraceptia de urgenta, postinor 2

21-04-2009
Netherwave
Nu este medic/terapeut
Netherwave
Buna tuturor. Am o problema. Am avut contact sexual cu prietena mea, am folosit prezervativ insa acesta s-a rupt in timpul actului propriu-zis. Am fost la farmacie si am cerut pilula de urgenta si ni s-a dat postinor 2. Acuma intrebarea mea este: Daca prietena mea l-a luat in prima ora, sau cred ca a fost o ora si 10 minute, oricum sub 2 ore, care e sansa ca sa ramana insarcinata? Oricum a doua pilula o sa o ia la 12 ore dupa... Sunt tare ingrijorat pentru ea. Multumesc !
8 comentarii
0
21-04-2009, ora 21:07
vyoleta4
Nu este medic/terapeut
vyoleta4
daca a luat cum spui tu este ok.prima pastila se ia in 72ore de la contactul sexual neprotejat iar cea de-a doua la 12 ore...succes si protejati-va...
0
21-04-2009, ora 22:29
Netherwave
Nu este medic/terapeut
Netherwave
inca ceva uitasem initial. Prietena mea are ciclu neregulat si luna asta nu i-a venit deloc, desi trebuia, a intarziat aproximativ 15 zile. Am cumparat inainte de incident un test si a iesit negativ. O sa aiba ceva urmari faptul ca a luat contraceptia de urgenta asupra orgranismului sau? Sunt ingrojorat pentru ea
0
22-04-2009, ora 08:34
sim1973
Nu este medic/terapeut
sim1973
Buna. Dupa administrare Postinor, apar dereglari hormonale, de aceea este recomandat sa se foloseasca doar de doua ori pe an.
0
22-04-2009, ora 09:51
nicolla_75
Nu este medic/terapeut
nicolla_75
puteti sa stati linistiti, prietena ta si-a administrat bine pastila de urgenta, este f posibil ca dupa aceasta sa-i vina si menstra, dar daca zici ca are dereglari ale acesteia poate folosi anticonceptionale, macar cateva luni si i se va regla cautomat, nu vor mai fi probleme.
0
22-04-2009, ora 15:04
Netherwave
Nu este medic/terapeut
Netherwave
Multumesc mult pentru sfaturi :) m-am mai linistit
0
22-04-2009, ora 22:05
Netherwave
Nu este medic/terapeut
Netherwave
A mai aparut o problema. :( A doua zi, prietena mea a descoperit ca in vagin se mai gasea o bucata din prezervativ cu putina sperma in jurul sau. Pilula a luat-o ieri si e foarte ingrijorata de cat timp are aceasta pilula efect. Ce ar putea face? sau cat timp isi face efectul aceasta pilula si daca exista riscul sa ramana insarcinata odata ce a luat bine contraceptia de urgenta.
0
23-04-2009, ora 09:59
Netherwave
Nu este medic/terapeut
Netherwave
Va rog sa imi raspundeti cat mai repede pentru ca sunt foarte ingrijorat... va multumesc
0
23-04-2009, ora 16:42
sim1973
Nu este medic/terapeut
sim1973
Buna. Stai linistit ca este totul in regula, daca a luat Postinorul cum ai scris.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul