postinor 2 pls help...

17-01-2008
costynbt
Nu este medic/terapeut
costynbt
am facut sex neprotejat si am luat postinor 2 si acuma astept sa vad reactia dar am inteles ca dupa 7 zile va curge un pic de sange si as vrea sa stiu daca nu curge ce se intampla?plshelp
27 comentarii
0
17-01-2008, ora 00:00
costynbt
Nu este medic/terapeut
costynbt
si as vrea sa stiu dupa cat timp pot face din nou sex, dar cu prezervativ normal !
0
17-01-2008, ora 00:00
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
Nu e neaparat sa sangerezi la 7 zile. S-ar putea sa ia o menstruatie precoce sau sa ai ciclu normal, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. De ce ai luat Postinor? Erai in perioada fertila cand ai avut raport neprotejat? Nu se ia asa, la voia intamplarii! Are o serie de efecte nedoriite uneori. E bine sa consulti un medic si sa-ti explice cand si de ce se impune "pilula de dupa". K?
0
18-01-2008, ora 00:00
costynbt
Nu este medic/terapeut
costynbt
pai dc a luat Postinor?am avut un raport sexual neprotejat si ma temeam sa nu ma fi scapat in ea din greseala ! si daca mam scapat si a luat postinor sunt sanse sa ramana insarcinata?
0
29-01-2008, ora 00:00
aivlis
Nu este medic/terapeut
aivlis
Am facut dragoste cu prietenul meu si s-a rupt prezervativul.Am luat imediat postinor 2 la 2 ore dupa contacutul sexual. Au trecut 7 zile dupa ce am luat aceste pastile si mi-a venit menstruatia in a 8 zi. Ce sa inteleg din aceasta? Este normal asa ? Teoretic mie menstruatia trebuia sa-mi vina cu 5 zile dupa cum mi-a venit acum. Va rog sa-mi raspunda si mie cineva la aceasta intrebare. Multumesc mult.
0
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
aivlis, nu, nu e ceva anormal. e bine ca ti-a venit menstruatia, chiar daca mai devreme. S-ar putea sa fie o menstra normala sau doar o sangerare de scurta durata si sa ai menstruatie la data normala. Oricum, e ok.
0
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
Costyn, calm!!!!! Sa ia postinor numai daca are contact neprotejat in perioada fertila (zilele 10-18 ale ciclului menstrual) in caz de menstruatii regulate. daca ciclurile sunt neregulate, nici sa nu riscati! Postinorul a avut efect daca ii vine menstrutie, daca nu.faceti un test de sarcina. E mai sigur si mai eficient decat sa stati sa asteptati.Crede-ma ca ma ingrozesc cand vad cate fete iau tot felul de pilule de capul lor sau la recomandarea "unei prietene" sau...de pe net. Sunt medicamente, nu BOMBOANE!!!!!!
0
aivlis
Nu este medic/terapeut
aivlis
Mary78 multumesc din suflet pt raspuns. Sincer m-am linistit. Acum iau niste anticonceptionale Jeanine sub prescriptia medicului si as vrea sa stiu kt de sigure sunt. Sansele de a ramane insarcinata cat de mari sunt dak mai am "surprize" de genul cu ruptul prezervativului sau dak nu-l mai folosim ca iau anticonceptionalele. Merci mult inca o data.
0
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
Jeanine sunt anticonceptionale de ultima generatie. microdozate si f f f bune. Si eu le recomand pacientelor. Asigura o contraceptie de calitate, daca se respecta reguli de baza: pilule luate regulat, la aproximativ aceeasi ora, pauza de 7 zile. Nu e nevoie sa mai folosesti prezervative decat daca ai uitat pilula. Daca iti aduci aminte de ea dupa mai mult de 12 ore, n-o mai lua, ia-o pe urmatoarea, dar foloseste prezervativ in perioada fertila.
0
31-01-2008, ora 00:00
costynbt
Nu este medic/terapeut
costynbt
si daca ia anticoceptionale si imi dau drumu in ea din greseala, ramane insarcinata?
0
06-02-2008, ora 00:00
oanik
Nu este medic/terapeut
oanik
fetelor..as vrea sa va intreb ceva...in timpul actului sexual..s-a rupt prezervativul...am luat postinor in aceiasi zi..si si a 2 pastila dupa 12 ore..intrebarea mea este...daca trebuie sa apara sangerare?este obligator?tin sa spun ca s-a int de 3 zile..si nu a aparut nici o sangerare..e posibil sa fi ramas insarcinata?..un raspuns va rog..din tot sufletul/./
0
06-02-2008, ora 00:00
oanik
Nu este medic/terapeut
oanik
va rog sa ma ajutati..dak vreti sa vbm mai multe fetele..intrati pe idu meu...free_4summer..
0
15-05-2008, ora 00:00
IoanaGabriela
Nu este medic/terapeut
IoanaGabriela
Am si eu o problema, nu stiu ce sa cred, din cate am citit pe forumuri...am avut un contact sexual neprotejat chiar in ultima zi de menstruatie, iar eu am luat postinor2 in ultima zi de termen, iar pe prospect scria ca trebuie sa il iau in minim 12 ore maxim 16 ore, ei bine eu am intarziat cu vreo 2 ore din cele 72 de ore.credeti ca ar fi o problema?tin sa mentionez ca dupa 8 zile mie mi'a venti o sangerare, in compania unor ameteli si dureri de cap.la ce sa ma astept?vreau un raspuns concret.multumesc
0
16-05-2008, ora 00:00
IoanaGabriela
Nu este medic/terapeut
IoanaGabriela
sangerarea asta ma tine de vreo 3 zile si nu cred ca ar vrea sa inceteze in a 4-a zi.postinorul l'am luat in 74 de ore.prima pastila am luat'o la a 62-a ora iar a doua la a 74-a ora. pe prospect scria ca a doua pastiluta o pot lua in maxim 16 ore.ma simt mereu balonata si in fiecare dimineata ma simt ametita.e in subconstientul meu sau am patit ceva?
0
09-06-2008, ora 00:00
yary
Nu este medic/terapeut
yary
Buna! As avea si eu o intrebare..In urma actului sexual s a rupt prezervativul.eu fiind in perioada fertila.La nici jumatate de ora dupa am luat postinor.(mai exact pe data de 20 mai) Nu am sangerat dupa 7 zile deloc si in plus pana pe data de 10 ar trebui sa mi vina menstruatia.Dupa aprox 10 zile am facut si un test si a iesit negativ.Insa tot am indoieli deoarece ar cam fi timpul sa-mi vina. E posibil sa fi ramas insarcinata???Va rog raspundeti-mi!
0
18-06-2008, ora 00:00
Andrea214
Nu este medic/terapeut
Andrea214
am si eu o problema...va rog..sa ma ajutati..:p in urma contactului sexual..s'a rupt prietenul...am luat postinor2 la 7 ore juma dupa conctactu sexual..au trecut...aproximativ 9 zile...si nu mi'a venit ciclu...am auzit ca ciclu ar trebui sa iti vina la 4 5 zile...dupa ce iei tableta...dar am simptomele ca ar trebui sa fiu pe ciclu...va rog ajutati'ma o sarcina ar fi ultimul lucru pe care mi l'as dori :P
0
18-06-2008, ora 00:00
Andrea214
Nu este medic/terapeut
Andrea214
prezervativul* deja de stres nici nu mai vad bine:p
0
02-07-2009, ora 16:54
dasianaxxx
Nu este medic/terapeut
dasianaxxx
buna ziua am si eu o intrebare.am avut un contact sexual neprotejat pe data de 10.06.2009, tot in aceea zi am luat si aceea pilula de 48 de ore postinor 1 pastila in aceea zi si ceea de a doua la 12 ore.vreu sa va spun k in acest timp luam niste pastile pt slabit "capsula de slabit" vreau sa stiu daca pot fi insarcinata deorece de 2 zile am greturi si stari de somnolenta iar menstruatia nu a aparut.va rog astept urgent raspunsul dvstra!va multumesc!
0
03-07-2009, ora 14:55
Dr. Marina Prunea
Medicina de familie
Dr. Marina Prunea
Am mai scris de nenumarate ori si repet inca o data: pilula aceasta nu e solutia optima. Daca aveti o relatie stabila luati mai bine contraceptive zilnice. Reactia organismului la un medicament e diferita de la persoana la persoana. Ceea ce se scrie intr-un prospect este concluzia testelor efectuate pe un numar destul de mare de paciente.un fel de "medie" ca sa o numim in termeni mai putin medicali. Utilizand 2 tablete la interval atat de scurt, statusul hormonal al organismului e dat peste cap, deci si reactia lui va fi una mai putin normala, acest lucru insemnand si o posibila intarziere a sangerarii. Nu mai putem vorbi de "ciclu menstrual", ci de o sangerare care ar aparea la un moment dat. Greturile si somnolenta pot fi si consecinta acelor pilule pentru slabit. Si mai repet, poate a o suta oara: sarcina se depisteaza simplu, printr-un test de sarcina care se vinde in orice farmacie. Cine ar putea sa va puna un diagnostic de sarcina on line? Nu cred ca un medic.Decat sa mai pierdeti vremea cautand pe site-uri, fugiti la prima farmacie si, pentru ca au trecut mai mult de 15 zile de la contactul sexual neprotejat, rezultatul testului este aproape 100% sigur. In cazul in care este pozitiv si nu va doriti sarcina, apelati imediat la un ginecolog, pentru ca se poate face, cel mai repede, avort medicamentos sau aspiratie. Daca e negativ.ati scapat si MULTA GRIJA DATA VIITOARE!!!!!!!!!
0
14-10-2010, ora 13:17
anemona24
Nu este medic/terapeut
anemona24
caut si eu un raspuns va rog...am folosit si eu pt prima data postinor 2...dupa 4 zile am avut din nou un contact sexual, protejat si am observat dupa aceea sange...e deja a 2 a zi deja. e normal??? tin sa mentionez ca am luat pastila deoarece s-a rupt prezervativul iar eu eram in ultima zi de menstruatie. vreau un raspuns...asi putea fi insarcinata? multumesc anticipat
0
17-10-2010, ora 20:03
sevana2010
Nu este medic/terapeut
sevana2010
Buna as vrea sa stiu si eu cum e cu postinor 2...am avut un contact sexual si din pacate s-a spart prezervativul in timpul ejacularii in vagin..iar dupa 10 ore am luat o pastila postinor 2 si dupa 12 ore cum spunea in prospect am luat-o pe a doua.este posibil sa raman insarcinata???sau nu??azi e a doua zi de cand am luat-o si inca nu am nici un simptom..nici varsaturi, nici dureri, nici sangerari...nimic..si vreau sa fiu sigura daca este sau nu riscul de a ramane totusi insarcinata chiar daca am luat postinor 2 la timp...va rog dati-mi un raspuns...pentru ca sunt in suspans de atata timp...:(:(:(:( multumesc
0
17-10-2010, ora 20:09
sevana2010
Nu este medic/terapeut
sevana2010
asta s-a intamplat la 7 zile dupa terminarea ciclului menstrual
0
10-04-2011, ora 01:02
toffix_14@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
toffix_14@yahoo.com
In timpul actului sexual sa rupt prezervativul... nu ne-am dat seama asa ca ne-am continuat treaba. am luat POSTINOR 2 la 12 ore dupa actul sexual pentru ca am o infectie urinara si farmacista mia recomandat sa iau dupa 12 ore. Nu prea am inteles bine... daca aceste pastile trebuiesc luate in timpul menstruatiei sau orikand dupa actul sexual. VA ROG MULT SA MA LAMURITI.am tot cautat pe net dar nu gasesc o explicatie concreta.
0
05-07-2011, ora 20:22
ana026
Nu este medic/terapeut
ana026
buna ziua! o intrebare am si va rog insistent daca imi puteti raspunde!:)
Pe data de 17 iunie...am facut dragoste cu partenerul meu :) am folosit prezervativul, dar la un moment dat a ramas in vagin! dupa 5-10 min am reusit sa-l scot! prietenul meu m-a asigurat ca nu a ejaculat, dar cu toate astea am tinut sa iau si postinor! am luat postinorul dupa 9 ore prima pastila, iar cea de-a doua dupa 12 ore de la consumarea actului sexual! dupa 4 zile mi-a venit si ciclcu( foarte inchis) in conditiile in care eu avusesem ciclul ultima data pe 8 iunie!dupa postinor ciclul m-a tinut in jur de 4 -5 zile! acum in schimb am dureri de sani si stari de greata si de burta! ma gandesc intr-una la asta si sunt foarte stresata! intrebarea mea ar fi... pot fi insarcinata?
0
05-03-2016, ora 15:14
pandaa
Nu este medic/terapeut
pandaa
Am si eu nevoie de ajutor!!!! Dupa ce am avut contact sexual neprotejat, am administrat la timp postinorul. Dupa 7 zile, mi-a venit aceasta sangerare, azi fiind sambata si saptamana viitoare ar cam trebui sa vina menstruatia care nu e regulata. Este posibil ca sangerarea de la pastila sa ma tina cateva zile apoi sa apara menstruatia, sau poate acum e chiar menstruatia care a venit mai repede? E maroniu-rosiatic, nu e abundent si dureri abdominale foarte mari. Va rog sa raspundeti!!!!
0
22-03-2016, ora 15:48
marynico
Nu este medic/terapeut
marynico
Buna ziua..am nevoie de ajutorul vostru pt k deja am intrat in panica, am luat aceasta pastila in timpul menstruatiei, de obicei menstruatia mea dura maxim o saptamana, insa acum sunt in a doua saptamana si totusi mai sangerez, nu mult ca o menstruatie normala ci putin ma patez iar in unele zile e ceva mai mult decat o pata de sange.e normal acest lucru?am motive sa am panica?nu m'am dus la medici deoarece sunt medici ce cateodata nici nu stii daca e adevarat sau nu ce zic, va rog ajutati'ma.multumesc
0
22-03-2016, ora 15:49
marynico
Nu este medic/terapeut
marynico
Buna ziua..am nevoie de ajutorul vostru pt k deja am intrat in panica, am luat aceasta pastila in timpul menstruatiei, de obicei menstruatia mea dura maxim o saptamana, insa acum sunt in a doua saptamana si totusi mai sangerez, nu mult ca o menstruatie normala ci putin ma patez iar in unele zile e ceva mai mult decat o pata de sange.e normal acest lucru?am motive sa am panica?nu m'am dus la medici deoarece sunt medici ce cateodata nici nu stii daca e adevarat sau nu ce zic, va rog ajutati'ma.multumesc
0
05-11-2018, ora 12:45
Teo2
Nu este medic/terapeut
Teo2
Bună ziua am nevoie de sfatul unui medic va rog din suflet! Am o fetita de 5luni jumate, alăptez exclusiv pot sa rămân gravidă?? Ieri soțul meu nu a fost sigur de ce a făcut 80la suta nu știu ce sa fac sa iau azi postinor nu am luat niciodată niciun medicament de contracepție va rog sa ma ajutați să-mi spuneți ce sa fac doctorul meu are operații și nu mia răspuns. Va mulțumesc mult și dacă mai pot sa alăptez poate fetita păți ceva
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul