sarcina?ajutati-ma si pe mine va rog

20-05-2009
andra-bianca
Nu este medic/terapeut
andra-bianca
pe 11 martie mia venit CM atunci am inceput sa iau si anticonceptionale novynette..leam luat corect numai ca in luna aceea am facut un tratament pt bronsita 8 zile.. in a 3a zi dupa ce am terminat tratamentu am avut rel sexuale cu pr meu...pe 8 aprilie mia venit CM.desi pana atunci numai avusem nici un contact sexual pe 22 aprilie miam facut un test pt ca ma simteam f rau si a iesit negativ.pe 26 am avut rel cu pr meu dar am luat postinor deoarece faceam tratament pentru o infectie.. pe 6 trebuia sami vina CM..pe 8 am facut un test ( tip banda) si a iesit negativ...pe 10 dupa ce am avut un rel sexuale cu pr meu mia curs 2 picaturi de sange..pe 19 seara mi-am facut iar un test ( minut) si a iesit negativ. toate testele care leam facut nu leam facut dimineata pt ca pe ele scriau ca se fac in orice moment al zilei...au trecut 14 zile si nu mia venit:(.ma doare burta in fiecare zi ca la menstruatie //ametesc ///ma simt slabita si vomit...va rog spunetimi...poate fi vorba de o sarcina??...:(:(((:...va rog ajutatima si pe mine ////multumesc anticipat //..
8 comentarii
0
24-05-2009, ora 09:36
andra-bianca
Nu este medic/terapeut
andra-bianca
pe 22 iar miam facut un test si a iesit negativ...va rog raspudetimi si mie
0
24-05-2009, ora 20:38
madalina iulia
Nu este medic/terapeut
madalina iulia
prea le-ai amestecat.daca iei novynette de ce ai mai luat si postinor?? ti s-a dereglat cam totul pe acolo, si anticonceptionale, si postinor, si tratamentul pt bronsita.sunt dereglari survenite in urma medicamentelor amestecate...pt orice eventualitate, fa un test dimineata cu prima urina. e mult mai sigur..si, pe viitor nu mai fi atat de stresata si foloseste prezervativul ca o contraceptie suplimentara anticonceptionalelor daca mai faci un alt tratament. multa sanatate!
0
28-05-2009, ora 20:55
andra-bianca
Nu este medic/terapeut
andra-bianca
am facut test cu prima urina dimineata si a iesit negativ...am fost la doamna doctor si mia zis ca la ecografie nu se vede nimik./..si a astept pana pe 4 poate imi vine..si daca nu imi vine sa ma duk sa fac alta ecografie ///oare este posibil la urmatoarea ecografie sa arate ca e sarcina?
0
28-05-2009, ora 21:40
andra-bianca
Nu este medic/terapeut
andra-bianca
pana acum am luat antibebe novynette si mia zis ca de din prima de menstruatie sa iau melleva 35..am citit pe net ca ingrasa si ca sunt pt acnee..eu nu am nici o problema cu tenul...
0
28-05-2009, ora 21:40
andra-bianca
Nu este medic/terapeut
andra-bianca
pana acum am luat antibebe novynette si mia zis ca de din prima de menstruatie sa iau melleva 35..am citit pe net ca ingrasa si ca sunt pt acnee..eu nu am nici o problema cu tenul...
0
28-05-2009, ora 21:59
madalina iulia
Nu este medic/terapeut
madalina iulia
la un endocrinolog ai fost? nu ai cumva probleme cu glanda? am cunostinte carora din cauza problemelor cu glanda nu au avut menstruatie luni intregi...daca nu e nici asta, eu ti-as sugera sa consulti si un alt medic ginecolog, exista medicamente care pot provoca menstruatia(binenteles, dupa ce e sigur ca nu esti insarcinata)..oricum, parerea mea este ca nu esti insarcinata luand si antibebe si postinor-ul...stii, depinde de fiecare organism cum reactioneaza la medicamente..postinorul este destul de toxic, poate organismul tau nu-l accepta asa usor, de acolo sa fie starile de ameteala si greturile...simpptomele acestea in cazul unei sarcini apar dupa 6 saptamani..nu de la inceput
0
29-05-2009, ora 21:25
andra-bianca
Nu este medic/terapeut
andra-bianca
dar de anticonceptionalele astea melleva 35 ce stiti??..este adevarat ca ingrasa ??...de la novynette am luat 3 kg din aprilie pana acu...inca nu mia venit menstruatia si nam inceput sa le iau dar mie foarte frica...
0
30-05-2009, ora 01:39
diacriss
Identitate neconfirmată
diacriss
Te intereseaza mai mult sa nu te ingrasi cateva kg decat sa te feresti de o sarcina?! Atunci numai lua nici un contraceptiv oral, exista si alte metode! In mod normal orice efect secundar al pilulelor combinate trebuie sa dispara in 3 luni! Daca efectele secundare - oricare ar fi ele - sunt exagerate sau persista timp indelungat poate nu iei contraceptivul potrivit! Cere sfatul unui specalist! Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sunt însărcinată?
  • MIT: Vitamina C previne răceala
  • MIT: Usturoiul previne și vindecă răceala
  • MIT: Dacă ieși afară cu părul ud răcești
  • Răceală sau gripă?
  • Iată care este singurul supliment ce ar putea preveni răceala
  • Alergie sau răceală?
  • Care este singurul supliment de care ai nevoie pentru răceală?
  • Răceală sau gripă? (Ghid simptome)
  •