Efecte secundare postinor
Am terminat menstruatia pe 16 feb si pe data de 19 feb(tin sa mentionez ca am un CM reregulat) am avut parte de un esec al metodei de protectie. La vreo 30 de ore dupa contactul sexual am luat postinor, administrat cum scrie pe prospect.Acum, la o saptamana dupa administrare am o scurgere rosie-maronie. E acea sangerare care trebuie sa apara intre menstruatii, nu? Ca citisem pe diferite forumuri ca ar fi vorba de scurgerea care anunta fixarea sarcinii.
O alta intrebare ar fi urmatoarea: tinand cont ca am un CM de 35-40 de zile, e posibil sa fi fost in perioada fertila?Si care ar fi sansele sa fiu insarcinata?
O alta intrebare ar fi urmatoarea: tinand cont ca am un CM de 35-40 de zile, e posibil sa fi fost in perioada fertila?Si care ar fi sansele sa fiu insarcinata?
3 comentarii
e sangerarea de la postinooooooor. daca in loc de forumuri ati fi citit prospectul, sau ati fi intrebat un farmacist, v-ar fi spus ca dupa fiecare postinor apare acest efect secundar, la unele femei doar cateva picaturi, la altele chiar sangerari mai mari, la unele durata mica la altele durata mare etc.
E foarte abundenta sangerarea! Exact ca menstruatia!
buna
SI eu am aceeasi problema...dupa ce metoda de contraceptie a esuat, am luat un escapelle...dupa 10 zile am avut o scurgere rosie maronie timp de cateva zile, insa nu in cantitate foarte mare...este de la pastila sau poate fi de la o sarcina?.multumesc.
SI eu am aceeasi problema...dupa ce metoda de contraceptie a esuat, am luat un escapelle...dupa 10 zile am avut o scurgere rosie maronie timp de cateva zile, insa nu in cantitate foarte mare...este de la pastila sau poate fi de la o sarcina?.multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Contraceptie de urgenta - postinor
- 7dupa chiuretaj sex neprotejat, apoi am luat Postinor. sunt insarcinata?
- 2la cateva zile dupa terminarea menstruatiei am luat postinor pt ca am fost nesigura
- 373postinor2
- 5am luat postinor dupa care mi a venit acea menstruatie falsa.. de ce mi-a venit acesta menstruatie?
- 3efecte postinor sau o posibila sarcina?
- 8efectul postinor
- 4am luat postinor 2 dar nu mi-a venit dupa 5 zile
- 6postinor 2 si efectele sale
- 5dupa 24 de ore am luat prima pastila de postinor 2 si a doua cu 12 ore... exista vreun risc?
- 2scaun moale dupa postinor
- 3Vreau sa stiu. sangerare vaginala dupa postinor
- 6sarcina cu anticonceptionale?:(((
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 4Menstruatia dupa Postinor.. cand trebuie sa vina?
- 12Pastila de a doua zi
- 4Sfarcuri dureroase
- 7Prezervativ rupt + postinor URGENT
- 2Pot ramane insarcinarta?
Mai multe informații despre: postinor