Diane 35 + postinor... intrebare urgenta

08-07-2010
ciaoo
Nu este medic/terapeut
ciaoo
Buna ziua! Iau Diane 35 de 2 ani de zile, si am uitat sa iau a treia pastiluta din blister intre orele 21 si 23 seara in ziua respectiva dar am luat-o ziua urmatoare de dimineata la ora 11 si jumatate. Seara am luat pastila a patra la ora 23. Totusi, dimineata inainte de a-mi aminti de pastiluta am avut contact sexual neprotejat. Este nevoie sa iau pastila de a doua zi (postinor) pentru a nu risca sa raman insarcinata? Care este recomandarea dumneavoastra in acest caz pentru a ma feri de sarcina, cum trebuie sa procedez in continuare? Va multumesc anticipat!
3 comentarii
0
08-07-2010, ora 19:54
lilianacasr
Nu este medic/terapeut
lilianacasr
buna ziua am o problema. sapt viitore marti plec la munte. acum sunt in a 4a zi de pauza a AC yasmine si nu mi-a vnt. as putea lua fara sa my astept sa-mi vina? ptr ca daca my astept nu are cand sa se my opreasca pana plec.
0
08-07-2010, ora 22:02
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
@ciaoo: Nu, nu este nevoie, deoarece erati sub protectie. La Diane, sunteti sub protectie daca uitarea nu depaseste 24 de ore.

@lilianacasr. Nu are rost sa scurtati pauza. Daca e sa vina sangerarea, oricum va veni, fie ca reincepeti prematur, fie ca reincepeti ca de obicei.
0
08-07-2010, ora 23:23
ciaoo
Nu este medic/terapeut
ciaoo
Aveam nevoie de parerea unui specialist, voi asculta sfatul dumneavoastra! Eram intr-o dilema foarte mare! Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul