a fost ok ceea ce am facut? postinor 2!
pe data de 09.04 am avut contact sexual neprotejat, mentionez ca eram intr-o perioada fertila pe 10.04 am luat postinor2 prima pastila la 13 ore dupa contact iar eca de a 2a la 12 ore asa cum este indicat.
dupa in data de 11.04 am avut din nou conact sexual protejat dar de aceasta data sa rupt prezervativul si din pacate partenerul ejaculase deja.
am vrut sa iau postinor 2 dar am intrebat la farmacie si a zis ca mai bine nu! asa ca nu am mai luat.
m-am gandit si la faptul ca nu mai este asa mare riscul avand in vedere ca am luat pastila cu o zi inainte...
dupa in data de 11.04 am avut din nou conact sexual protejat dar de aceasta data sa rupt prezervativul si din pacate partenerul ejaculase deja.
am vrut sa iau postinor 2 dar am intrebat la farmacie si a zis ca mai bine nu! asa ca nu am mai luat.
m-am gandit si la faptul ca nu mai este asa mare riscul avand in vedere ca am luat pastila cu o zi inainte...
2 comentarii
mentionez ca au trecut cele 10 zile in care era posibil sa am o sangerare usoara...si nu am avut...
Nu este recomandat ca Postinor sa se utilizeze de mai mult de 2 ori pe an, deoarece poate produce modificari hormonale importante, continand o doza foarte mare de hormoni.Eficacitatea sa creste cu atat mai mult, cu cat este luata mai repede dupa un contact sexual neprotejat si nu ofera protectie impotriva unor contacte sexuale ulterioare.
Asadar, cel mai bine este sa consultati un medic ginecolog, care cu siguranta va va spune daca sunteti sau nu insarcinata.Cu cat mai repede, cu atat mai bine!
O zi frumoasa!
Asadar, cel mai bine este sa consultati un medic ginecolog, care cu siguranta va va spune daca sunteti sau nu insarcinata.Cu cat mai repede, cu atat mai bine!
O zi frumoasa!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2postinor 2 de 2 ori in acelasi an?
- 2postinor de 2 ori in acelasi an?pot?
- 3cum imi poate afecta postinor 2 organismul?
- 8postinor 2 + menstruatie
- 9fff ingrijorata-urgent
- 3postinor 2 luat la 11 ore diferenta... isi mai face efectul?
- 4postinor luat de 3 ori intr-o luna
- 4va rog sa imi raspundeti cat mai repede-postinor2
- 5Postinor 2 dupa 26 ore si celalalta dupa 9 ore...
- 3menstruatia dupa postinor 2
- 3sangerare vaginala dupa postinor 2
- 5cat de des se poate lua postinor?
- 3Postinor2
- 3Poate fi de vina Postinorul?
- 9sunt sau nu insarcinata?:-S un raspuns urgent!
- 16help! pilula de a 2-a zi
- 11nodul la san
- 4Nidatie sau sangerare postinor?
- 7Prezervativ rupt + postinor URGENT
- 0Postinor 2 si menstruatia. Putin ajutor va rog!
Mai multe informații despre: postinor