postinor luat de 3 ori intr-o luna
Din pacate cu toate ca stiu ca nu este bine sa iau postinor asa de des...se pare ca am fost nevoita...oricum asta va fi ultimadata cand folosesc asa ceva...intrebarea este daca isi mai face efectul daca l-am luat de 3 ori intr-o luna...?va rog frumos raspundeti-mi ca sunt foarte stresata si nu mai stiu ce sa fac.
4 comentarii
Eficienta Postinor-ului este mult scazuta si cand se ia a 2-a oara intr-o luna. Se pare ca o consultatie pentru stabilirea unui plan contraceptiv este indicata in cazul dv, nu puteti sa va bazati tot timpul pe Postinor.
asa s-a intamplat:
pe data de 9 august mi-a venit menstruatie iar pe data de 22 august am facut sex neprotejat si am luat postinor cu toate ca nu lasase in mine.dar mi-a fost frica.pe 24 august am facut-o din nou.am folosit prezervativ.dar s-a rupt asa ca am luat din nou postinor.
in data de 30 august am facut-o iar si culmea ironie s-a rupt iar prezervativul...:( lucru ce nu am mai patit niciodata si speriata am luat iar.pastila
Is constienta ca am facut cea mai mare greseala...dar deja faptul e consumat...si pe data de 9 septembrie 10 ar trebuie sa mi vina menstruatia.si sincer...nu mai pot sta cu grija asta...:((
pe data de 9 august mi-a venit menstruatie iar pe data de 22 august am facut sex neprotejat si am luat postinor cu toate ca nu lasase in mine.dar mi-a fost frica.pe 24 august am facut-o din nou.am folosit prezervativ.dar s-a rupt asa ca am luat din nou postinor.
in data de 30 august am facut-o iar si culmea ironie s-a rupt iar prezervativul...:( lucru ce nu am mai patit niciodata si speriata am luat iar.pastila
Is constienta ca am facut cea mai mare greseala...dar deja faptul e consumat...si pe data de 9 septembrie 10 ar trebuie sa mi vina menstruatia.si sincer...nu mai pot sta cu grija asta...:((
sa inteleg.ca luat a 3 oara posibil sa nu-si mai faca efectul????va rog ajutati-ma
ce s-a intamplat cu tine.cum esti bianca_bb82????
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5contraceptia de urgenta cu Postinor 2 - informatii
- 4am luat postinor, fara sa mi dau seama ca in urma unui alt contact ramasesem deja insarcinata
- 2postinor si menstruatie intarziata
- 3revin :( inca nu mi-a venit
- 2am nevoie d un raspuns va rog!!
- 9fff ingrijorata-urgent
- 2Am luat postinor si mi-a venit ciclul destul de abundent
- 5am luat postinor dupa care mi a venit acea menstruatie falsa.. de ce mi-a venit acesta menstruatie?
- 2O alta intrebare despre Postinor :(
- 19eficienta postinorului
- 3Vreau sa stiu. sangerare vaginala dupa postinor
- 5Se poate sa fiu insarcinata?
- 4postinor 2 la 59 de ore
- 3Domnule Doctor nu ocoliti va roog!e necesar sa iau postinor?
- 5Credeti ca ar putea exista riscul instalarii unei sarcini?
- 8Postinor, sangerare dupa act sexual, ce sa fac? mai iau postinor?
- 7semn de sarcina?
- 9POSTINOR 2 SI INTARZIEREA MENSTRUATIEI A 2 luna dupa ce in prima luna a venit
- 2Pot ramane insarcinarta?
- 1E posibil?
Mai multe informații despre: postinor