dupa 24 de ore am luat prima pastila de postinor 2 si a doua cu 12 ore... exista vreun risc?
va rog sa imi raspundeti cat de poate de repede..sunt ingrijorata...vineri..adik in data de 10.10..am avut contact sexual neprotejat, desi el sustine k nu a lasat in mine...ziua urmatoare adik dupa 24 de ore am luat prima pastila de postinor2 shi normal a doua cu 12 ore...exista vreun risc sa fiu insarcinata?.mentionez k desi am doar 15 ani am luat postinorul...ulterior am citit instructiunile shi scrie acolo k nu prea e recomandat femeilor sub 16 ani..de ce?.e vreo problema grava k lam luat?pot patzi ceva?.va multumesc
5 comentarii
Postinor 2 se poate lua la max 72 ore dupa un contact neprotejat, deci tu ai luat in timp util si poti sta linistita ca nu exista nici un risc sa fi insarcinata.Nu se recomanda femeilor sub 16 ani deoarece organele sunt inca in dezvoltare, dar nu poti pati nimic grav.Sa fi atenta ca e posibil ca menstruatia sa apara mai devreme decat in mod normal, provocata de pastila.Iti recomand sa incerci pastile anticonceptionale sau daca nu sunt ovule Contracept M se numesc, le gasesti in orice farmacie, iar daca nu ai partener stabil Prezervativ.Daca mai ai nelamuriri intreaba-ma si iti raspund cu placere.
Numai bine!
Numai bine!
aaa...shi ar trebui sami fac probleme daca nu vine snagerarea aia dupa 7 zile?...sau ciclul normal imi intarzie?
Nu este obligatoriu sa -ti vina acea sangerare dupa 7 zile, daca ciclul intarzie este tot o dereglare de la Postinor2.Stai linistita!Postinorul deregeaza uneori menstruatia.
aha..deci daca imi intarzie nar trebui sa ma prea ingrijorez?.cam ce sanse am sa fiu insarcinata?:|
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3prezevrativ rupt, Postinor 2
- 2Exista pilule care le poti lua imediat dupa contactul sexual in cazul in care ejaculrea s-a facut i
- 4abuz de postinor
- 4am luat postinor, fara sa mi dau seama ca in urma unui alt contact ramasesem deja insarcinata
- 2ce este postinorul?
- 2dupa cat timp de la administrarea postinor dispare surplusul de hormoni?
- 9fff ingrijorata-urgent
- 5am luat postinor dupa care mi a venit acea menstruatie falsa.. de ce mi-a venit acesta menstruatie?
- 4sangerare dupa postinor...este adevarat?
- 2Parerea unui medic - Postinor 2
- 4postinor 2 si rh negativ
- 5am luat Postinor la 66 de ore.. mai are efect?
- 5Se poate sa fiu insarcinata?
- 11nodul la san
- 3Postinor 2
- 3Efecte secundare postinor
- 5prezervativul rupt, postinor 2.. sarcina?
- 1Postinor luat dupa 48 ore e posibila o sarcina
- 4Pastila de a doua zi, POSTINOR 2
- 1Postinor 2
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: