dupa 24 de ore am luat prima pastila de postinor 2 si a doua cu 12 ore... exista vreun risc?

va rog sa imi raspundeti cat de poate de repede..sunt ingrijorata...vineri..adik in data de 10.10..am avut contact sexual neprotejat, desi el sustine k nu a lasat in mine...ziua urmatoare adik dupa 24 de ore am luat prima pastila de postinor2 shi normal a doua cu 12 ore...exista vreun risc sa fiu insarcinata?.mentionez k desi am doar 15 ani am luat postinorul...ulterior am citit instructiunile shi scrie acolo k nu prea e recomandat femeilor sub 16 ani..de ce?.e vreo problema grava k lam luat?pot patzi ceva?.va multumesc
5 comentarii

Postinor 2 se poate lua la max 72 ore dupa un contact neprotejat, deci tu ai luat in timp util si poti sta linistita ca nu exista nici un risc sa fi insarcinata.Nu se recomanda femeilor sub 16 ani deoarece organele sunt inca in dezvoltare, dar nu poti pati nimic grav.Sa fi atenta ca e posibil ca menstruatia sa apara mai devreme decat in mod normal, provocata de pastila.Iti recomand sa incerci pastile anticonceptionale sau daca nu sunt ovule Contracept M se numesc, le gasesti in orice farmacie, iar daca nu ai partener stabil Prezervativ.Daca mai ai nelamuriri intreaba-ma si iti raspund cu placere.
Numai bine!
Numai bine!

aaa...shi ar trebui sami fac probleme daca nu vine snagerarea aia dupa 7 zile?...sau ciclul normal imi intarzie?

Nu este obligatoriu sa -ti vina acea sangerare dupa 7 zile, daca ciclul intarzie este tot o dereglare de la Postinor2.Stai linistita!Postinorul deregeaza uneori menstruatia.

aha..deci daca imi intarzie nar trebui sa ma prea ingrijorez?.cam ce sanse am sa fiu insarcinata?:|

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Contraceptie de urgenta - postinor
- 3prezevrativ rupt, Postinor 2
- 4Postinor-ul
- 5contraceptia de urgenta se elibereaza pe baza de reteta?
- 5mai pot lua contraceptive de urgenta desi am mai luat in urma cu o luna si 4 zile?
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 3pilula de urgenta.
- 3intarzierea menstruatiei si postinor
- 4help...sfat urgent in leg. cu pilula de urgenta postinor 2
- 3postinor si alcool
- 19eficienta postinorului
- 4va rog sa imi raspundeti cat mai repede-postinor2
- 5Postinor 2 dupa 26 ore si celalalta dupa 9 ore...
- 3sangerare vaginala dupa postinor 2
- 3Vreau sa stiu. sangerare vaginala dupa postinor
- 4avort + postinor = ?
- 3Postinor2
- 3Postinor 2
- 98Sa ma ingrijorez?
- 4administrare postinor2 la o sapt dupa de la ultima administrare tot cu postinor 2
Mai multe informații despre: Contraceptia de urgenta postinor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: