de cel putin 4 luni iau postinor, 2 pe luna

14-05-2007
barthamelinda67
Nu este medic/terapeut
barthamelinda67
de cel putin 4 luni iau postinor, 2 pe luna si acum imi dau seama sau nici nu stiu ??nu am inteles eu bine cum se ia.eu luam una in max 48 ore de la contact si peste vreo 2saptamani mai luam una in aceleasi conditii.Acum mi-a intarziat 10 zile oare sunt gravida?
2 comentarii
0
14-05-2007, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
E foarte posibil sa fii gravida. oricum modelul dupa care iei postinor e complet gresit. O simpla citire a prospectului din cutie te-ar fi orientat. Fireste, doamnele de la farmacie care vind Postior ca pe bomboanele Mentosan ar fi putut si ele sa te indrume, Un test de sarcina te-ar putea lamuri daca esti gravida sau nu. Eu te sfatuiesc sa mergi la un cabinet de planning familial si sa discuti acolo cu medicul despre metodele de contraceptie si cum se folosesc ele, asta te va ajuta sa alegi o metoda eficienta pe care sa o utilizezi corect
0
15-05-2007, ora 00:00
barthamelinda67
Nu este medic/terapeut
barthamelinda67
si eu acum cand am citit inca odata prospectul mi-am dat seama ca nu am inteles bine, poate cu gandul la postinorul vechi, dar oricum testul mi a iesit gravida asa ca ma duc la doctor
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul