de cel putin 4 luni iau postinor, 2 pe luna
de cel putin 4 luni iau postinor, 2 pe luna si acum imi dau seama sau nici nu stiu ??nu am inteles eu bine cum se ia.eu luam una in max 48 ore de la contact si peste vreo 2saptamani mai luam una in aceleasi conditii.Acum mi-a intarziat 10 zile oare sunt gravida?
2 comentarii
E foarte posibil sa fii gravida. oricum modelul dupa care iei postinor e complet gresit. O simpla citire a prospectului din cutie te-ar fi orientat. Fireste, doamnele de la farmacie care vind Postior ca pe bomboanele Mentosan ar fi putut si ele sa te indrume, Un test de sarcina te-ar putea lamuri daca esti gravida sau nu. Eu te sfatuiesc sa mergi la un cabinet de planning familial si sa discuti acolo cu medicul despre metodele de contraceptie si cum se folosesc ele, asta te va ajuta sa alegi o metoda eficienta pe care sa o utilizezi corect
si eu acum cand am citit inca odata prospectul mi-am dat seama ca nu am inteles bine, poate cu gandul la postinorul vechi, dar oricum testul mi a iesit gravida asa ca ma duc la doctor
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 409Postinor?
- 4am luat postinor, fara sa mi dau seama ca in urma unui alt contact ramasesem deja insarcinata
- 2postinor 2 de 2 ori in acelasi an?
- 3Postinorul da ciclul menstrual peste cap?
- 6postinor 2 cat de des se ia?
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 22 doze de Postinor intre o singura menstra scade efectul de contraceptie?
- 2am nevoie d un raspuns va rog!!
- 5Am nevoie urgenta de ajutor! Administrarea Postinorului in mod repetat
- 5prezervativul s-a rupt de vreo 3 ori.. sunt insarcinata?
- 4menstruatie dupa postinor
- 3cat trebuie sa dureze sangerarea de dupa postinor?
- 4postinor 2 urgent!
- 5cat de des se poate lua postinor?
- 98Sa ma ingrijorez?
- 3Efecte secundare postinor
- 4in urma cu 2-3 luni am luat postinor, acum nu mi-a mai venit menstruatia
- 3Sa iau postinor 2?
- 3Pilula de a doua zi (Postinor 2)
Mai multe informații despre: postinor