Postinor 2 + menstruatie neregulata
Buna ziua! Am 21 de ani si niciodata nu am avut menstruatia regulata. Am mers la diversi medici si majoritatea mi-au dat sa iau contraceptive, am luat aproximativ 3 ani anticonceptionale si bineinteles ca dupa ce le-am lasat, ciclul menstrual a revenit la vechile obiceiuri. Eu si prietenul meu, dupa ce m-am lasat de anticonceptionale, ne-am protejat tot timpul cu prezervativ, insa s-a intamplat si un eveniment nefericit si anume sa se rupa. Am luat Postinor 2 la 14 ore dupa incident si urmatoarea pilula dupa exact 12 ore dupa prima. Dupa cum v-am zis, nu am avut niciodata menstruatia regulata, ultima fiind in data de 15 iulie, iar acum suntem in octombrie (am facut si test de sarcina, inainte de postinor si a iesit negativ). Astazi la 5 zile dupa adminstrarea Postinor am acele sangerari, despre care este mentionat si in prospect. Intrebarea mea este: daca nu am menstruatia regulata, cam cand ar trebui sa ma astept la urmatoarea? si aceste sangerari pot fi abundente si de ce factori depinde acest lucru?
2 comentarii
Postinorul poate "da peste cap" si mai tare ciclul menstrual. Nu e regula cu, cantitatea de sange. Oricum, evita, evita, evita sa mai iei postinor!
Sanatate!
Sanatate!
Da, eu incerc pe cat posibil sa nu mai iau, insa chiar a fost o urgenta... :(
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 27postinor 2 pls help...
- 4nu raman insarcinata, de ce?
- 4am luat postinor 2 dar nu mi-a venit dupa 5 zile
- 8Cat de des pot sa iau postinor?
- 5Intarziere menstruatie.va rog sa imi raspundeti
- 3am luat doar o sg pastila de Postinor... isi face efectul?
- 7Pot sa iau postinor dupa o luna?
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 16help! pilula de a 2-a zi
- 11nodul la san
- 5Credeti ca ar putea exista riscul instalarii unei sarcini?
- 7are legatura intarzierea cu protectia ?
- 10intarzierea menstruatiei 46 de zile
- 3sangerari neregulate
- 0sangerari neregulate
- 3postinor 2.. doar una luata, cea de-a doua omisa
- 2pete si miros urat... scurgeri vaginale
- 1imi este greu sa identific perioada fertila. Este vreo sansa sa ramin insarcinata?
- 0Menstruatie neregulata
Mai multe informații despre: postinor Ciclul menstrual neregulat
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: