Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT | Forumul Medical ROmedic

Pentru cei cu anxietate si atacuri de panica FOARTE IMPORTANT

12650 comentarii 1 2 ..... 102103104 ..... 421 422 ÃŽnainte ›
0
12-03-2014, ora 22:39
mircea u
Nu este medic/terapeut
mircea u
salut la toata lumea!si eu fata de saptamana trecuta, sunt chiar bine, in sfarsit azi soare maxim, am avut noroc ca a fost si meci si am stat doua ore ca sarpele la soare!daca m-ar lasa si jena asta in piept definitiv, totul ar fi perfect!!ma bucur si pentru faptul ca si voi sunteti bine!! :)
0
12-03-2014, ora 22:39
popik
Nu este medic/terapeut
popik
Buna seara, va pot spune ca pe zi ce trece sunt din ce mai bine, aproape ca am uitat ca am avut cam vreo trei saptamani de groaza in urma cu o luna si ceva. Mai cotinui inca vreo zece zile cu ceva suplimente si cam atat. Astazi am mers la albine sa fac treaba in stupina(cu asta ma ocup). Cand aud zumzetul albinelor si cantecul pasarelelor si pe deasupra mai e si soare afara, deja esti alt om, uiti de toate. Din toate simptomele pe care le-am avut, acum mai am doar cate o ameteala usoara din cand in cand, dar pe langa tulburarile de anxietate astea sunt egale cu zero.Va doresc o noapte linistita tuturor.
0
13-03-2014, ora 21:14
daria10
Nu este medic/terapeut
daria10
ma bucur mult pt cei care sunteti bine eu am fost ok o buna perioada de timp dar din pacate nu stiu ce ecu mine de vreo 3 saptamanai am iar atacuri de panica si acea stare de frica fara motiv care edestul de urata si parca nu am chef de nimc voi cum ati trecut peste aceste lucruri Popik ce suplimente ieie de ti ai revenit multumesc mult si astept sfaturi
0
13-03-2014, ora 21:18
daria10
Nu este medic/terapeut
daria10
sincer sunt asa disperata parca numai vad scapare din acest cerc anul trecut am fost mult mai rau dar acum parca numai ma pot relaxa am tot timplu frica aceea nejustificata atacuri de panica nu zilnic si sunt asa fara vlaga orice sfat imi va fi de ajutor
0
13-03-2014, ora 21:57
popik
Nu este medic/terapeut
popik
Buna Daria, pot sa iti spun ca sunt aproape vindecat, mai am cateodata mici ameteli dar in comparatie cu ce am avut, asta nici nu mai conteaza. Am avut de doua ori probleme cu atacurile de panica si cu anxietatea, prima data in urma cu 13-14 ani si au tinut cam 3 ani si a doua oara acum o luna si jumatate si deja sunt aproape ok. Pot spune ca pe mine cel mai bine m-a ajutat spirulina. Asta am facut si acum, iar dupa o luna de tratament deja vad rezultate spectaculoase. Pe langa spirulina am mai luat si coenzima Q10 si Omega 3. Dar acum 14 ani cand am indurat chinuri teribile timp de trei ani si cand nu mai vedeam nicio posibilitate de vindecare pot spune ca in cazul meu, spirulina a facut minuni.Nu stiu daca merge chiar la toata lumea dar merita incercat. La mine probabil a fost si o lipsa acuta de ceva minerale.
0
13-03-2014, ora 22:54
mircea u
Nu este medic/terapeut
mircea u
dar durerile in piept, va macina in timpul anxietatii?
0
14-03-2014, ora 08:22
geluromanu
Nu este medic/terapeut
geluromanu
Mircea, durerile in piept pot aparea din mai multe cauze!Poate ai probleme cu coloana, am un prieten care tot asa are dureri in piept dar probl e de la coloana vertebrala.Daca ar fi inima fii sigur ca nu ai rezista sa alergi sau sa umbli la sala!
0
14-03-2014, ora 12:12
santi
Nu este medic/terapeut
santi
buna
nu stiu daca si la voi se manifesta la fel anxietatea :
1.ieri am fost super bine, imi era frica de cat de bine ma simt chiar daca suna ciudat, nici o teama, nici un gand., ma bucuram de soare
2.azi de cum m-am trezit am simtit un sentiment de nesiguranta, cand a plecat sotul la serviciu s a accentut, o teama nejustificata, un gol in stomac, un tremur intern, imi era ciuda ca pleaca sotul si ma lasa singura si a aparut asa pur si simpul fara sa ma doara ceva
la mine anxietatea nu se manifesta prin dureri fizice neaparat ci mai mult printr un sentiment de frica nejustiicata, si acum simt ca mi tremura stomacul dar fara motiv, nu mi vine sa stau in casa, vreau sa ies cat mai mult si nu suport sa stau singura
cateodata si in compania cuiva am sentimentul de frica, nesiguranta si nu ma pot concentra la discutie si sunt tot in lumea mea
plec la serviciu acum, sper ca restul zilei sa fie ok
0
14-03-2014, ora 13:17
mircea u
Nu este medic/terapeut
mircea u
la mine, atunci cand le am, se manifesta cu dureri in dreptul inimii, in piept, cu frica dea nu se intampla ceva cu mine, agitatie maxima.
0
14-03-2014, ora 21:00
Razvan Ionescu
Nu este medic/terapeut
Razvan Ionescu
Felicitări Popik ! Minte sănătoasă in corp sănătos, cât adevăr in vorba asta...cred ca ai înţeles cel mai bine ca trebuie sa-ţi tratezi trupul si nu gândurile :) gânduri sănătoase intr-un creier sănătos altfel nu se poate. Creierul e acea parte a corpului care produce gânduri si care are nevoie de Alimentaţie bogata si sănătoasă ca sa funcţionează optim. Seminţele, banane, peste.. E atât de simplu, treziţi-va oameni buni
0
14-03-2014, ora 21:46
geluromanu
Nu este medic/terapeut
geluromanu
De maine ma apuc si eu de spirulina!Popik, spune-mi te rog de unde o cumperi, cat iei intr-o zi, are efecte adverse, si tot ce crezi ca e bine de stiut!Daca tie ti-a facut bine de ce sa nu o folosim?
0
14-03-2014, ora 23:02
popik
Nu este medic/terapeut
popik
Buna seara, vreau sa va spun in primul rand, chiar daca ma repet, ca pentru mine tratamentul cu spirulina a fost extraordinar. Asa cum am scris in postarile trecute, am avut de indurat 3 ani de chin cumplit, doar cei care se confrunta cu astfel de tulburari pot intelege, ceilalti nu inteleg. Dupa un an de atacuri de panica si anxietate + toate tulburarile somatice ce provin de la anxietate am cazut in depresie care deasemenea iti da tot felul de simptome. Si daca cineva spune ca este mult mai rau decat am fost eu, probabil se insala. Am avut intregul sistem neuro vegetativ dat peste cap, imi amorteau mainile, tahicardie, palpitatii, senzatie de nod in gat, cateodata dureri in piept, pocnituri in urechi, probleme cu vederea, lipsa de concentrare, senzatii de frica nejustificata, oboseala excesiva, abia eram in stare sa stau in picioare, fatigabilitate, spasme musculare dimineata, frica de a merge in oras aducand ca pretext ca mi se va face rau, teama de a conduce masina... si nici nu mai imi aduc aminte cate alte nenorociri din astea. Si asta se intampla in fiecare zi, deci nu erau trei zile bune si una proasta, aveam o stare de rau permanenta.
Vreau sa va spun ca am fost pe la multe cabinete, am facut multe analize si toate ieseau bine, am avut ceva probleme cu magneziul dar nici acum nu stiu sigur de la ce am avut toate aceste tulburari. Cert este ca am luat multe pastile, ceva de genul Magne B6, vitamine din complexul B, ceva njectii cu magneziu dar toate fara niciun rezultat.Pe masura ce timpul trece incepi sa accepti ca asa este viata si trebuie sa induri totul. Eram nervos ca de felul meu sunt un tip optimist, mereu bine dispus, glumet si acum nu mai stiam sa rad, sa ma bucur cum faceam candva. Incercam sa mai zambesc pentru a ascunde problemele pe care le aveam dar tot trist ramaneam pana intr-o zi cand cineva a zis sa incerc si cu spirulina. Va spun cu mana pe inima, ca nu am vrut sa mai dau bani si pe asa ceva in contextul in care incercasem destule variante si nu se vedea nicio schimbare. Am decis sa incerc. Si dupa o saptamana nimic, a doua saptamana nimic, spre sfarsitul saptamanii a treia m-am simtit putin mai bine, au disparut spasmele musculare, nu imi mai pocneau urechile, nu mai aveam nodul in gat si multe alte simptome. Dupa inca o saptamana eram alt om, si nu exagerez cu nimic. Deci, dupa o luna de tratament cu spirulina nu am mai avut niciun simptom si am inceput sa fiu iar vesel si cu pofta de viata. Am mai repetat tratamentul dupa alte 6 luni de frica sa nu mai reapara problemele si nu am mai avut nimic timp de 14 ani...
0
14-03-2014, ora 23:20
popik
Nu este medic/terapeut
popik
Acum legat de tratamentul propriu zis, eu am luat cate 10 pastile pe zi (adica un total de 5 g/zi in contextul in care o pastila avea 500mg).Le luam cu 30 min inainte de masa. Am vrut sa iau mai putin dar prietenul meu a zis ca trebuie o doza mai mare ca sa se vada efecte mai clare.
Legat de firma de unde am luat spirulina, asta nu stiu daca e cel mai important lucru, de fapt nu vreau sa fac reclama la o firma anume. Sincer eu am folosit de la Hofigal.
Legat de efecte adverse, am intalnit cateva persoane care in urma folosirii spirulinei au avut ceva senzatii de voma deci intoleranta la spirulina, dar cei mai multi nu au avut nimic. Se poate citi si pe net despre spirulina si efectele ei.
Nu vreau acum sa zic ca spirulina este un panaceu, dar pot spune ca este benefica pentru buna functionare a organsmului. Din punctul meu de vedere, o gandire limpede, legatura cu Dumnezeu, intelegerea in familie, hrana pe care o consumam, exercitiul fizic, respiratia corecta, pozitivitatea si anumite suplimente fac minuni.
Ca o concluzie finala, cred totusi ca pe langa multe probleme care exista in viata oamenilor si ii dezechilibreaza la un moment dat, exista deasemenea un echilibru chimic care se poate dezechilibra si sa ne dea acele simptome ciudate. Deci si lipsa unor vitamine si minerale ne pot produce multe tulburari atat fizice cat si psihice.
Va doresc multa sanatate si sa auzim numai de bine. Orice intrebare e bine venita si promit ca imi voi face timp sa raspund.
0
15-03-2014, ora 09:05
ronicolle
Nu este medic/terapeut
ronicolle
@santi...si mie mi se intampla lucrurile astea dar din ce in ce mai rar.Sentimentul de nesiguranta il mai am si eu lunea :)...dupa un weekend in care stau tot timpul cu sotul, luni dimineata cand ma trezesc singura in casa ma apuca si pe mine teama, gandurile si tot felul de senzatii.Dar incerc sa-mi ocup timpul si imi trece.De stat singura nici mie nu imi place.aparitia anxietatii la mine a fost cauzata si de singuratate asa ca daca nu am treaba prin casa am si fugit la parintii mei sau la sora mea sau pur si simplu ma duc intr-un mall si ma plimb cateva ore (ca sa ma binedispun si cumpar ceva ce-mi place).
Tu ai mare noroc ca ai un loc de munca ca daca ai sta acasa ca mine ce ai face.gandeste-te si la lucrul acesta.Incearca sa te gandesti la ce ai face acasa singura si apoi bucura-te ca ai unde sa pleci, astfel iti creezi un sentiment de bucurie atunci cand trebuie sa pleci la munca.
Hai ca o sa fie mai bine, mai dureaza dar trb sa ai rabdare.
0
15-03-2014, ora 10:16
santi
Nu este medic/terapeut
santi
sa stii ronicolle ca ai dreptate
si la mine cauza aparitiei anxietatii card ca a fost singuratatea
eu am crescut intr o famile numeroasa.parinti, frati, bunici si de un an de zile m am mutat singura cu sotul meu, petrec foarte mult timp singura si cred ca m a afectat asta, plus ca eram si foarte atasata de parinti.
totul a inceput in august cu o ameteala permanenta cauzata de o lipsa de mg, dupa o perioada lunga de munca, fara concediu, cu numeroase nemultumiri si a culminat in decembrie cand au aparut starile de neliniste si agitatie, gandiri negative, frica nejustificata de a sta singura in casa(nu imi este frica ca mi se face rau, nu imi place pur si simplu).
Ma cuprind din senin niste stri de agitatie.o teama, o angoasa, automat gandurile ca ce se intampla cu mine, dar multumesc lui D zeu ca sunt mai rare si am momente din zi si chiar zile cand ma simt bine si atunci poate nu o sa va vina sa credeti sau o sa radeti de mine ma simt de parca am renascut, imi vine sa rad, sa dansez, sa imbratisez familia, parca m am refacut dupa o convalescenta intelungata si am revenit printre pamanteni
0
15-03-2014, ora 15:25
geluromanu
Nu este medic/terapeut
geluromanu
Popik de azi am inceput spirulina, am luat o pastila, nu am simtit sa fie ceva in neregula deci nu sunt alergic la spirulina.O sa iau doar pt intretinere adica 2g asa mi-a spus vanzatoarea de la plafar, oricum de simptomele alea descrise de tine am cam scapat, pe mine ma mai sacaie cate o neliniste, cate o ameteala usoara dar astea sunt nimicuri fata de ce simteam inainte!Prin ce ai trecut tu am trecut si eu, poate nu chiar in asemenea masura dar totusi era infiorator!Multumesc pt sfaturi si sa auzim numai de bine!
0
15-03-2014, ora 18:25
georgianaanca
Nu este medic/terapeut
georgianaanca
buna, si eu ma confrunt cu anxietatea de 1 an de zile si pot sa zic ca tot a icneput de la un atac de panica care s-a intamplat intr-o seara cand ma uitam la tv si am constatat ca imi bate inima repede si atunci a icneput totul.AM fost la urgenta, analizele au iesit ok, doar lipsa de calciu, pentru ca inainte beam foarte mult ceai verde si mancare mai putin hranitoare si toate astea duc la asa ceva, un dezechilibru.Apoi am urmat o perioada medicamentoasa, dar dupa o luna am zis ca e de ajuns, ca pot sa inving singura.Ei, se pare ca au fost doar vorbe, anxietatea m-a lovit din nou, iar de la anxietate se ajunge foarte usor la depresie, practic sunt surori.Normal, aveam tot felul de ganduri ca nu pot ramane singura in casa ca patesc ceva si nu are cine sa ma ajute, imi cautam boli pe net cand ma durea ceva si pur si simplu imi "alimentam" starea, sa nu mai vorbesc ca ma gandeam daca unu s-a aruncat de pe geam sau a facut cine stie ce prostii si imi spuneam "daca o sa ajung sa fac si eu asa ceva?", pe langa vesnicele intrebari "de ce eu?, de ce nu pot fi normala?" etc.Am auzit multa lume care a trecut peste astea, cu credinta, cel mai important si vointa!!!DEsigur, nu le-am pus in practica, defapt, cand imi venea cate un gand "negru" imi ziceam "du-te anxietate lasa-ma in pace", deci, eu nu o infruntam, pur si simplu fugeam de ea.Stiu ca mergeam la diferite petreceri sau asa, pur si simplu nu puteam sa fiu eu ca si inainte sa ma distrez pentru ca gandurile ma acaparau.Cand esti anxios te trec tot felul de ganduri, chiar ca incepi sa o iei razna, ca nu o sa fi niciodata fericit, ca nu o sa iti gasesti linistea etc.Fratilor, asta e doar in mintea noastra, normal, cand iti vine cate un gand negru si nu il infrunti, incepe atacul de panica, pentru ca te speri, nu sti ce o sa se intample cu tine, tremuri, amestesti, tulburari de memorie si etc.Pana ieri, cand am intrat pe acest forum si practic am gasit o "cale" spre a ma face bine.Daca va uitati la prima pagina, vedeti de la dualtrax simptome cam cum le avem fiecare si ne regasim in ele.Ei bine, el a reusit sa treaca peste doar infruntandu-le, cand ai un atac de panica sa iti spui "Sunt ok, o sa fie bine"si sa gandesti pozitiv!!! Cel mai important! Fara o gandire pozitiva, nu afcem nimic.Chiar daca la inceput ne este greu, pana ne obisnuim, stiu ca vom reusi cu totii.Daca noi ne-am indus aceasta stare, tot noi o sa o si invingem!Practic si eu sunt la inceput de drum, dar citind povestea lui dualtrax, am foarte mari sperante acum.Stiu ca o sa fie bine si cu vointa si perseverenta o sa reusim.Nu sunt de acord cu medicamentele antidepresive!Cale spre vindecare e sa lupti cu ea si in final o sa o invingem.Tragem tare fratilor ca putem!Noi o dominam pe ea, nu ea pe noi!Aa, si am luat ulei de peste cu omega 3 care te ajuta foarte mult sa faci fata.
0
15-03-2014, ora 18:30
georgianaanca
Nu este medic/terapeut
georgianaanca
Si de asemenea, sa avem increde in noi!Am fost la psiholog doar o data pana acum, dar mai merg in continuarea pentru ca stiu ca in final, o sa fie bine!De ajuns cu atata vorba, sa trecem la fapte!
0
15-03-2014, ora 22:05
cristinadutu
Nu este medic/terapeut
cristinadutu
Buna Georgianaanca,

Felicitari pentru atitutdinea ta! Este o atitudine foarte sanatoasa si imi dau seama din ceea ce ai spus ca deja esti pe drumul cel bun!
Asa este, odata ce devii constient de faptul ca tu ti-ai indus aceasta tulburare si ca asa cum ai avut resursele sa intri in ea, asa le ai si ca sa iesi, poti sa lupti mult mai usor!
Ma bucur pentru feedback-ul tau pozitiv referitor la aceasta starea urata!
Capul sus ca se poate!
0
15-03-2014, ora 23:24
Asv1212
Nu este medic/terapeut
Asv1212
Salut, cu ceva ani in urma, , am avut si eu atacuri de panica, a fost ceva groaznic, nu doresc la nimeni, pe mine ma tinea undeva vreo ora aceasta panica, frica.La inceput nu stiam cei cu mine, am intrat intr-o depresie, nu puteam sa dorm noptiile, slabise foarte mult pentru ca ma gandeam la cel mai rau.Dupa aceea fost la medic, am facut control la inima, am dat analize si a fost ok.Medicul mia spus ca totul este de la cap si tre sa ma controlez, dupa care mia prescris niste medicamente pe care nu am vru t sa le folosesc.Sunt prea tanar sa le beau zic eu, daca tot nu am nimic la inima o sa-mi treaca. Incercam sa evit cand simteam ca vine aceasta panica, incercam sa ma gandesc la altceva ca sunt sanatos si ca nu am nimic.Si uite ca mia trecut, si sunt foarte bucuros deja de vreo 2 ani nu am avut nici un atac de panica.Va doresc la toti sa va faceti bine, stiu ca este greu, dar capul sus
0
16-03-2014, ora 13:04
pipabh
Nu este medic/terapeut
pipabh
dragi colegi de suferinta,
revin sa va intreb daca careva dintre voi are probleme cu schimbarea timpului.
daca de o luna m-am simtit foarte foarte bine de ieri de cand a inceput schimbarea brusca de vreme nu sunt in cea mai buna forma, am mai observat acest lucru si inainte dar nu am crezut ca exista posibilitatea sa ma si afecteze
de asemenea eu m si o spondiloza cervicala care imi da batai multe de cap sise accentueaza tocmai la achimbarile de vreme
0
16-03-2014, ora 15:37
georgianaanca
Nu este medic/terapeut
georgianaanca
cristinadutu, multumesc de incurajare si multumesc ca ai citit postarea mea.Toate cele bune!
0
16-03-2014, ora 16:06
ronicolle
Nu este medic/terapeut
ronicolle
@pipabh...de obicei apar schimbari in toamna-iarna.nu stiu si de schimbarile din primavara.de obicei noi depindem de soare...deci primavara ar trebui sa ne imbunatateasca starea sufleteasca.mai ai putina rabdare, poate o sa treaca.
0
16-03-2014, ora 18:05
mada2007
Nu este medic/terapeut
mada2007
pipabh,
schimbarile bruste de temperatura influenteaza si un organism sanatos. primavara apar asteniile si datorita faptului ca fructele si legumele sunt din ce in ce mai putin bogate in minerale si vitamine- nu se compara un mar abia cules cu un mar care a stat in depozit 5-6 luni. de aceea e bine sa luam suplimente in perioada asta chiar daca mancam echilibrat. si eu am, din pacate, probleme cu spondiloza cervicala care ma supara chiar acum si care imi da niste ameteli si dureri de cap si coloana groaznice. ma ajuta antiinflamatoarele- crema si pastile.

ronicolle,
sunt persoane carora le face bine soarele si in perioadele de toamna-iarna intra in depresie din cauza zilelor intunecoase si fara soare. ai dreptate, dar primavara e perioada asteniilor si de aceea trebuie sa mancam multe verdeturi si sa luam suplimente alimentare. cum mai esti? din ce scrii, esti tot mai bine. bravo!!

kitkat, crazigirl, cum va mai simtiti?

santi, o sa fii bine. oricum, esti mai bine decat la inceput, pe langa zilele rele au aparut si zile bune. asta inseamna ca esti pe drumul cel bun. iti tin pumnii!!

geluromanu,
tine-ne la curent cu evolutia ta. inteleg ca iei spirulina. sa ne spui daca la tine are acelasi efect ca la popik. succes!!!
0
16-03-2014, ora 22:58
santi
Nu este medic/terapeut
santi
georgianaanca

ma regasesc perfect in descrierea ta
ce gandesti tu, gandesc si eu
sunt mai bine de ceva timp dar tot anxioasa, cu ganduri negative, stari de agitatie
azi nu am fost anxioasa si eram pregatita pt o zi foarte buna dar m am simtit foarte rau si am plans mult din cauza familei si sotului care nu mi inteleg starile si ma acuza de autocompatimire.
este foarte greu cand nu ai pe nimeni alaturi, cand imi doresc din tot sufletul sa mi revin, sa redevin eu, se gasesc alti care sa ma supere, deprime.
0
17-03-2014, ora 09:14
pipabh
Nu este medic/terapeut
pipabh
a iesit soarele azi!
sper sa ne simtim mai bine cu fiecare zi care trece, daca revin "problemele" noastre ? unii ne-am obisnuit cu ele, cei care nu v-ati obisnut va veti obisnui si uite asa le ducem pe toate "de-o fi pace ori razboi"!
cred ca pe majoritatea celor care au accesat si urmaresc acest forum se simt sau se vor simti mai bine macar dpdv psihic stiu cineva mai e ca el/ea, nu e singur/singura cum credea pana mai ieri.
e foarte important ca exista comunicare si dovada nr de pagini de scriere de pe forum.
sa continuam ca numai asa cei care avem aceasta problema ne vom simti mai confortabili si mai linistiti.

KEEP WALKING!
0
17-03-2014, ora 16:39
georgianaanca
Nu este medic/terapeut
georgianaanca
santi
totul o sa fie bine, dar bine ar fi sa ai pe cineva la care poti sa-i spui si poate sa-ti inteleaga oful, multe persoane din jur cand le spui de problema aceasta (anxietate) ori zic ca ai ceva, ca nu esti normal sau faci pe victima etc.
uite mie azi mi-a dat psihologul o tema care sa o repet de fiecare data cand vine cand un gand "negru" si ti-o zis si tie :"Chiar daca (emotie, gand)ca urmare a..., pot sa am incredere in mine, pot sa fiu ca un om normal etc." Dar cand spui asta, sa o spui cu tarie, sa simti, sa vezi ba ca iti ridici privirea, ca ti se lumineaza fata, ba ca te indrepti de spate etc.
0
18-03-2014, ora 17:34
ronicolle
Nu este medic/terapeut
ronicolle
helloo.primavara si-a intrat in drepturi :)..cred ca e cel mai frumos anotimp.E super bine cand ma trezesc si zaresc cu un ochi razele soarelui cum patrund pe geam.Momentan ma simt ok, mai vin gandurile si temerile cateodata dar asa cum vin asa se duc.
@santi..pune piciorul in prag si explica-i familiei tale ca nu esti o tinerica care cauta doar un pic de atentie si cere sa fie bagata in seama.Esti femeie in toata firea si ai o problema reala si serioasa.Nu e de joaca cu asa ceva, se cere timp, rabdare, incredere putere si ajutorul celor din jur.
georgianaanca are dreptate...cei care nu au trecut prin asta nu stiu cum e dar macar pot sa te creada pe cuvant si sa se intereseze si ei, sa citeasca macar despre anxietate si atacuri de panica ca sa stie cu ce te confrunti tu.Eu mereu am zis ca nu le doresc nici dusmanilor sa treaca prin asta.
@pipabh..cum te mai simti?
0
18-03-2014, ora 20:58
cristinadutu
Nu este medic/terapeut
cristinadutu
Buna Ronicolle,

Mi-ai luat vorba din gura! Chiar acum catvea zile ii spuneam mamei mele ca nu doresc nici dusmanilor mei sa pateasca asa ceva :))

Dragii mei, pot sa va spun ca desi am avut o pasa mai nasoala acum vreo doua saptamani..Gata, s-a terminat cu anxietatea! Simt pana in adancul sufletului meu ca nu o sa mai am parte de asa ceva! Cel putin, nu prea curand ( Dumnezeu stie pe cei cai ne poate duce si de ce intamplari putem avea parte in viata incat sa o patim din nou). Simt ca anxietatea e la milioane de ani lumina, parca s-a sters ceva din memoria mea, de nu imi pot imagina nici macar starea aceea de frica intensa!
Pentru toti cei care cred ca nu se poate sa iti revii din asa ceva - BA DA, se poate! Am avut cele mai negre ganduri timp de aproape 4 ani, am fost in pragul sinuciderii de 3 ori, si culmea, eram ingrozita de ideea de moarte. Am crezut ca innebunesc - timp de 2 ani am tot astepat terifiata o criza psihotica, o halucinatie prin care sa ajung sa le fac rau celor din jur sau mie - cred ca am trecut prin toata paleta de simtaminte si ganduri. Dar..s-a intamplat! Nu s-a intamplat cand am vrut eu, nu s-a intamplat asa cum anticipam eu, dar... :)
Vreau sa va incurajez pe toti, va sunt aproape macar cu gandul! De fiecare data cand dati de un hop, ganditi-va ca se poate (nu va frustrati si nu va ganditi "cum dom'ne cineva a putut si eu nu? Sunt incapabil/a si nu pot" - Neah, nu asta e solutia). Ganditi-va ca inca nu a venit momentul, dar e pe vine.
Cat despre cei carora le impartasiti prin ceea ce treceti si nu inteleg - nu-i condamnati. Oare inainte sa traim asa ceva, daca ne-ar fi spus cineva prin ce trece l-am fi inteles? Eu, personal, nu, nu l-as fi inteles!
Va imbratisez cu drag si va doresc o seara minunata!
0
18-03-2014, ora 22:13
pipabh
Nu este medic/terapeut
pipabh
ronicolle - ma simt bine, m-am obisnuit, mai sunt momente neplacute, trec si ne bucuram de viata.
asa cum spuneati nici dusmanilor, dusmanilor nostri nu dorim sa li se intample asa ceva.
asta e mergem inainte!!!
Adaugă un comentariu / răspuns
12650 comentarii 1 2 ..... 102103104 ..... 421 422 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul