Anxietate si atacuri de panica
Buna Ziua! Sunt intr-o situatie disperata! De aproape 8 ani ma confrunt cu simptomele acestei nenorocite 'boli'. In tot acest timp am facut mii de analize...am cheltuit o groaza de bani si tot nu reusesc sa redevin femeia puternica care am fost odata. De cinci ani urmez un tratament pe baza de cipralex si rivotril insa simptomele dispar dar revin.Simt ca nu mai am nicio scapare...ca viata mea se duce de rapa. Acum urmez terapie on line cu un psiholog insa. Va rog sa ma ajutati.!!!
4 comentarii
Nu este in regula sa luati pe termen lung acel rivotril pentru ca are un mare potential de dependenta ! Vorbiti cu medicul sa incercati seara o doza mica (0, 5-1 mg) de zyprexa si vedeti cum va merge !
V-am lăsat pe "privat" un sfat practic, bazat pe multă experienţă.
Nu ma pricep sa intru pe privat. Exista o asemena sectiune aici?
Da există posibilitatea: sus in dreapta paginii exista un dreptunghi albastru "Utilizator Irina Sticlaru". Daţi un clik pe "modificaţi profilul dumneavoastră" şi în stânga, sub numele dvs. este "profil" "subiecte" "mesaje". Daţi clik pe mesaje. Meritaţi tot respectul şi toată atenţia deoarece sunteţi o femeie puternică, nu va lăsaţi copleşită de afecţiune şi căutaţi o soluţie. Felicitări!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 152stari de panica
- 2Remediu natural - stres si cateodata atacuri de panica
- 12anxietate
- 24sa fie stresul de vina?
- 3anxietate
- 13Atac de panica?
- 9Atac de panica? Anxietate? Nu mersi, mi-e bine asa! :)
- 1019 ani si atac de panica
- 17Am nevoie de ajutor - de cand lucrez intr-o clinica de stomatologie am devenit paranoica si fricoasa
- 8Atac de panica, stări de nelinişte, isomnie
- 16Anxietate cu derealizare si depersonalizare
- 6Stari Anxietate la 15 ani.
- 1Presiune in piept, lipsa de aer, durere in zona sanului si a mainii stangi
- 3ameteli , intepaturi
- 10Anxietate sau mai grav?
- 11se vindeca anxietatea ?
- 5Anxietatea de 2 ani
- 9Anxietatea si tratamentul de lunga durata
- 7Intepaturi pectoral stâng.
- 1Anxietate și atacuri de panică
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica