din starea asta de bine, dupa ce tine putin timp, cobor asa din ea
![alex51](/arata_img.php?img=cont_99817.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Mi se intampla ceva ciudat, cateodata ma simt foarte bine, si simt ca as putea face orice, si apoi din starea asta de bine, dupa ce tine putin timp, cobor asa din ea, fara sa imi fie rau in vreun fel, e normal asa ceva? sa nu fiu tot timpul in aceasta stare de bine e normal? sau ar trebui sa fiu tot timpul asa. Nu inteleg ce e cu aceasta coborare a mea de acolo si ma intristeaza, sau daca se poate sta tot timpul la un maxim de bine cum simt in acele momente care le descriam.
6 comentarii
![Andreeea17](/arata_img.php?img=cont_158920.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Ceea ce ti se intampla tie se numeste viata.Asa e viata, nu poti fii mereu sus, entuziasmat, fericit, optimist.Momentele astea dureaza putin, daca ar dura mai mult nu ar fi ok.Stai linistit, viata e plictisitore si nasoala pt toata lumea:D
![katy_p](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Whtr, tu parca iti cauti bube, nu ai de ce sa iti faci griji?!
![Psiho-healing, Bucuresti](/arata_img.php?img=cont_157686.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
whtr, starile oamenilor pot fluctua in decursul unei zile. acestea schimbari pot fi determinate de multi factori interni sau externi: alimentatie, anumite substante, medicatie, conditii meteorologice, stres, activitate hormonala etc. In cazul dvs. daca modificarea starilor nu va perturba activitatea sociala, profesionala sau viata intima, nu este cazul sa va ingrijorati. Toate bune!
whtr, starile oamenilor pot fluctua in decursul unei zile. acestea schimbari pot fi determinate de multi factori interni sau externi: alimentatie, anumite substante, medicatie, conditii meteorologice, stres, activitate hormonala etc. In cazul dvs. daca modificarea starilor nu va perturba activitatea sociala, profesionala sau viata intima, nu este cazul sa va ingrijorati. Toate bune!
![Andreeea17](/arata_img.php?img=cont_158920.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Cata, nu e bine daca isi cauta bube ;)))))Asa am facut eu (la propriu) pana am ajuns sa am bube!:))
![Psiholog Ana Cristina Badita](/arata_img.php?img=cont_103140.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Depinde cat de bine e binele si cat de rau e raul :) Dar, asa cum s-a spus, daca doar te preocupa starea si nu are vreo consecinta asupra profesiei/scolii sau relatiilor e ok.
Poti sa te "descarci" de acel preaplin printr-o forma de manifestare artistica (dans, pictura, modelaj etc.). Cu "preagolul" la fel - ajuta. Chiar daca nu ai talent, e suficient sa iti placa.
Poti sa te "descarci" de acel preaplin printr-o forma de manifestare artistica (dans, pictura, modelaj etc.). Cu "preagolul" la fel - ajuta. Chiar daca nu ai talent, e suficient sa iti placa.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32Depresii grave + stari de anxietate, oboseala + anorexie + stres
- 11sufar din cauza bolii mele
- 12Am nevoie de ajutor! depresie
- 50depresia si anti-depresivele
- 14destul de des ma trezesc foarte depresiva
- 10ameteli - cum scap?
- 5Bionergia ca si tratament..
- 19Ajutati-ma sa-mi ajut sora
- 35Ma vad aruncindu-ma de la balcon
- 215Grup de suport pentru depresie, anxietate
- 8Depresia si pierderea legaturii cu tine insuti
- 4prietenul a plecat in SUA si revine abia peste 3 luni, mi-e frica sa nu intru in depresie
- 0Anxios-depresiv Seroxat
- 156ganduri intrusive ucigatoare
- 2grup suport depresie Brasov
- 3Oare sa merg la psiholog?
- 3antidepresive
- 7Depresie si simptome ciudate
- 5Dereglare psihica
- 1Depresia sau altceva
Mai multe informații despre: Depresia tulburarile psihice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: