Atacuri de panica foarte puternice
Bună ziua, pe 15 ani am avut anxietate și atacuri de panica controlabile dar acum 2 ani am făcut primul atac de panica de am picat pe strada atât de puternic de eram și de rău mi a fost de îmi doream moartea sa termine odată raul. O spaima în piept și stomac cu o emoție de necontrolat cu o frica de moarte cu batai foarte dese și palpitatii ale inimii m am tăvălit de moarte pe strada. La câteva zile am mai făcut 2 crize la fel am trecut prin iad.țin sa menționez ca în ultimii 10 ani am trec prin necazuri mari și stress fffff mare zilnic. Am ajuns la spihiatru și mi a dat xeroxat gabaran și ceva de somn care am luat o seara și nu am mai luat ca eram leguma. Am ținut 3 luni tratamentul în care mi a fost bine după care nu am mai luat deși doctorul vroia sa ma tina minim 1an. După ce am terminat cu tratamentul mi a fost bine mai făceam da le țineam sub control cu rugaciune și învățasem sa le gestionez. În ultima luna în urma unor socuri emoționale si unui stres continu cu firmele cu datorii si etc am făcut d iară acele crize de 3 ori la intensitatea maxima ca atunci prima oara și numai pot sa ies din casa de frica ca le fac iar mai ales în aglomerație orase.am început iar tratamentul cu xanax și serixat și sunt mai.bine.vroiam sa știu dacă mai face cineva aceste atacuri de panica atât de urate și groaznice și puternice în care pur și simplu vrei sa mori în acele momente ca să termine totul ?trăiesc cu impresia și frica ca sunt singurul care le face la asa intenstitate
5 comentarii
Și eu fac câteodată atacuri de panică. Când mă gândesc ce au avut în comun toate atacurile de panică, mi-e clar că orice lucru care mă scotea din zona de confort. Am o rezistență la schimbare "fantastică" aș spune.
Am văzut pe YouTube oameni care și-au filmat atacurile de panică și parcă ale mele sunt altfel în sensul că, durează puțin dar dacă neliniștea din cap sau situația care a provocat atacul, nu s-a rezolvat, rămân cu o anxietate foarte ridicată toată ziua. Deci practic nu prea vrea să se termine. În zilele acelea, nu pot mânca, nu pot dormi, parcă tremură carnea pe mine, nu-i deloc plăcut. N-am mai avut unul de mult, dar nu pt că sunt mai bine ci pt că am evitat schimbările (bată-le vina!). Nu e strategia cea mai bună dar alta n-am găsit :)
Am văzut pe YouTube oameni care și-au filmat atacurile de panică și parcă ale mele sunt altfel în sensul că, durează puțin dar dacă neliniștea din cap sau situația care a provocat atacul, nu s-a rezolvat, rămân cu o anxietate foarte ridicată toată ziua. Deci practic nu prea vrea să se termine. În zilele acelea, nu pot mânca, nu pot dormi, parcă tremură carnea pe mine, nu-i deloc plăcut. N-am mai avut unul de mult, dar nu pt că sunt mai bine ci pt că am evitat schimbările (bată-le vina!). Nu e strategia cea mai bună dar alta n-am găsit :)
Când le ați făcut le ați făcut la intensitate asa mare cu rau de moarte cu picat pe jos cu chemat salvarea?
Odată persoanele cu care eram într-o călătorie au chemat salvarea deoarece pe lângă faptul că mă simțeam rău, mi-au amorțit mâinile și picioarele atât de tare încât nu mai puteam să mă mișc. Mi-au făcut un fel de masaj să-mi revină sângele în membre, mi-au dat ceva anti greață (pt că asta a fost senzația cea mai neplăcută) și m-au lăsat acasă. Au spus că am făcut un atac de panică. Pe urmă am revenit în orașul meu dar nu m-am simțit bine deloc așa că m-am dus la spitalul de aici. Ei mi-au dat benzodiazepine și Mirzaten cred. După aceea au mai schimbat câte ceva în tratament... în fine, povestea e mai lungă dar ideea e că a fost chemată ambulanța pt un atac de panică.
MULTA SANATATE VA DORESC, INCERCATI SA VA DUCETI LA MASLU SI SA VA SPOVEDITI PE MINE M A AJUTAT ENORM. ASTA NU E BOALA DOAR FIZICA E SI SPIRITUALA. DOAMNE AJUTA
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32atac de panica - infromatii
- 28atacuri de panica - tratament de 7 ani
- 3dureri de cap, infucienta respiratorie, atac de panica
- 3Insomnie, tahicardie, atacuri de panica...
- 32Am primit diagnosticul de tulburare anxioasa generalizata
- 5Probleme destul de complicate la care nu gasesc raspuns!
- 10sa-mi spuna cineva.. unde sa ma duc?
- 7Junghi in partea stanga si dreapta
- 0artroza cervicala si depresie, anxietate, atacuri de panica
- 6cadere de calciu.cu stari de lesin ameteala, tahicardie, acum o saptamana
- 25Ajutati-ma - Am fost consumatoare de cocaina!
- 6Euthyrox combinat cu Aspacardin si Xanax
- 1Raspunsuri la atacuri de panica, anxietate, depresie!
- 2amorteala in cap
- 2Atacuri de panica
- 4Atacuri de panica
- 3Atacuri de panica, am fumat niste weed
- 12Palpitații, oboseala, leșin, colon iritabil, balonare, confuzie
- 1Fac mereu atac de panică atunci când vreau să merg la medic
- 8Nu mai pot. Am inceput cu palpitații și îmi tremura tot corpul, stare de neliniște și panică.
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: