obsesie sau dragoste?

14-04-2007
anyry
Nu este medic/terapeut
anyry
buna!am o veche prietena care are o relatie cu un baiat de vreo cativa ani.el se poarta foarte urat cu ea.si acum o si inseala.ea e innebunita.a vrut sa se sinucida de mai multe ori.acum s-au despartit.dar nu e ceva nou pt ca ei s-au despartit de sute de ori.nu e o relatie cu stabilitate.mi se rupe inima.ca e prietena mea.dar nu stiu ce sa i mai zic.nici el nu o lasa in pace.mereu o cauta sa se impace.va rog sa ma ajuti cu un sfat.va multumesc anticipat!!
5 comentarii
1
14-04-2007, ora 00:00
anyry
Nu este medic/terapeut
anyry
am uitat sa va mai spun ca prietena mea are o anumita atractie fata de cimitire, morti...e o fire cam macabra.ii plac inmormantarile, filmele de groaza si ca sa fiu sincera uneori ma cam sperie :|
1
14-04-2007, ora 00:00
Patriciax
Nu este medic/terapeut
Patriciax
sigur nu e putin necrofila?
1
15-04-2007, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
e destul de delicata problema...mai ales k nu vad ce ai putea face tu in calitate de amic k sa ii rezolvi situatia deoarece este viata ei personala si dak ea se complace intr-o astfel de viata...e cam grav.Banuiesc k vorbele si sfaturile sunt de prisos k nu asculta de nimeni.Parerea mea este k nu e vorba in nici un caz de dragoste...caci dupa cum se comporta acel om cu ea este clar.si este si mai clar k acea persoana se itoarce la ea sa se impace doar knd simte el nevoia (mai bine zis sexuala) k deobicei asa se intampla.In astfel de situatii.de multe ori nu prea exista rezolvare, k dak fata nu vrea sa renunte la acel om nu o pot ajuta nici parinti nici prieteni.Incearca totusi sa discuti cu parintii ei.sau roaga-te tu pt ea poate o ajuta Dzeu.Succes
1
04-05-2007, ora 00:00
Greece woman
Nu este medic/terapeut
Greece woman
Cred ca-i place sa sufere si daca el s-ar purta frumos cu siguranta nu ar mai atrage-o asa tare!
0
20-07-2007, ora 00:00
cdipdf
Nu este medic/terapeut
cdipdf
faptul ca e putin cam ciudata nu e o problema asa e ea ! daca nu vedem noi lucrurile la fel nu inseamna ca e ceva in neregula cu ea. Greece woman are dreptate, s-a creat o legatura victima-agresor ! adica ea nu-l poate iubi decat daca el o chinuie (s-a obisnuit cu chestia asta si i se pare normal) iar el o chinuie pt ca asa ii e firea, sunt anumiti barbati care fac chestia asta si se intoarce mereu la ea pt ca ea ii satisface aceste nevoi ! probabil in perioadele cand se despart el incearca o relatie cu altcineva care nu-l accepta si atunci se intoarce ! oricum o viata normala in conditiile astea nu o sa aiba, iar cum a zis Kix mai bine ori vorbesti cu parintii ei ori o determini sa o vada un psiholog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: