obsesie sau dragoste?

buna!am o veche prietena care are o relatie cu un baiat de vreo cativa ani.el se poarta foarte urat cu ea.si acum o si inseala.ea e innebunita.a vrut sa se sinucida de mai multe ori.acum s-au despartit.dar nu e ceva nou pt ca ei s-au despartit de sute de ori.nu e o relatie cu stabilitate.mi se rupe inima.ca e prietena mea.dar nu stiu ce sa i mai zic.nici el nu o lasa in pace.mereu o cauta sa se impace.va rog sa ma ajuti cu un sfat.va multumesc anticipat!!
5 comentarii

am uitat sa va mai spun ca prietena mea are o anumita atractie fata de cimitire, morti...e o fire cam macabra.ii plac inmormantarile, filmele de groaza si ca sa fiu sincera uneori ma cam sperie :|

e destul de delicata problema...mai ales k nu vad ce ai putea face tu in calitate de amic k sa ii rezolvi situatia deoarece este viata ei personala si dak ea se complace intr-o astfel de viata...e cam grav.Banuiesc k vorbele si sfaturile sunt de prisos k nu asculta de nimeni.Parerea mea este k nu e vorba in nici un caz de dragoste...caci dupa cum se comporta acel om cu ea este clar.si este si mai clar k acea persoana se itoarce la ea sa se impace doar knd simte el nevoia (mai bine zis sexuala) k deobicei asa se intampla.In astfel de situatii.de multe ori nu prea exista rezolvare, k dak fata nu vrea sa renunte la acel om nu o pot ajuta nici parinti nici prieteni.Incearca totusi sa discuti cu parintii ei.sau roaga-te tu pt ea poate o ajuta Dzeu.Succes

Cred ca-i place sa sufere si daca el s-ar purta frumos cu siguranta nu ar mai atrage-o asa tare!

faptul ca e putin cam ciudata nu e o problema asa e ea ! daca nu vedem noi lucrurile la fel nu inseamna ca e ceva in neregula cu ea. Greece woman are dreptate, s-a creat o legatura victima-agresor ! adica ea nu-l poate iubi decat daca el o chinuie (s-a obisnuit cu chestia asta si i se pare normal) iar el o chinuie pt ca asa ii e firea, sunt anumiti barbati care fac chestia asta si se intoarce mereu la ea pt ca ea ii satisface aceste nevoi ! probabil in perioadele cand se despart el incearca o relatie cu altcineva care nu-l accepta si atunci se intoarce ! oricum o viata normala in conditiile astea nu o sa aiba, iar cum a zis Kix mai bine ori vorbesti cu parintii ei ori o determini sa o vada un psiholog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10cred ca sotul meu e foarte bolnav
- 28casnicia mea sau mai bine zis relatia mea se destrama
- 19Masturbarea sotului...motiv de divort?
- 4maladia obsesiv compulsiva
- 8Iubitul meu nu-si poate reface viata dupa divort!
- 2pasul spre o relatie serioasa
- 6Sunt obsedat de vreo 4 ani de o fata care nu vrea cu mine
- 3Prima dragoste (continuare)
- 7dragoste sau ura
- 9am 2 tentative de sinucidere va rog ajutati-ma ea nu intelege!!!!!copilul meu are 5 ani
- 14unde am gresit eu?
- 11Stari foarte ciudate..va rog sa ma ajutati cu un sfat
- 18Exista iubire posesiva ? sau e vorba doar despre egoism?
- 8Cum sa-l recuceresc?
- 7Stare de neliniste si vinovatie
- 4Jignirea in cuplu
- 2Tulburare obsesiv compulsiva!
- 0Copil TOC, mutism selectiv
- 5Prietena mea s-a despărțit de mine, ce aș putea face ?
- 19Pot sa dau la Medicina sau la Asistenta Medicala?
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva Relatia de cuplu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: