Verificare fara sens, nevoie obsesiva
Nu pot încuia ușa de la casa!
Daca o incui simt nevoia obsesiva de a o verifica chiar de zeci de ori fara sa mă simt foarte bine ci doar pe moment mă liniștesc puțin!
După ce merg la școală eu nu mă gândesc decât la ușă și apoi vin in mintea mea imagini intense cu hoții care pleacă cu televizorul din casa mea și îmi imaginez casa goală și nu mă pot concentra la nimic altceva!
Am ajuns sa mă prefac bolnav sau să îmi mint părinții că sa scap de aceste gânduri!
Daca merg la magazin am suspiciunea că fără sa fiu conștient nu i-am dat banii vânzătoarei care o să trimită poliția sa mă aresteze și îmi imaginez cum voi fii violat acolo de ceilalți deținuți!
Merg la magazin și cumpăr lucruri de care nu am nevoie și mă liniștesc 5 10 minute.
Odată m-am consumat atât de mult încât simțeam că leșin și am devenit și confuz și mi-am zis că dacă o sa vina politia eu o sa le cer voie sa merg la baie unde am să beau un tub cu pastile că sa ajung la spital și să nu mă mai piata aresta!
Ce medicament mă poate ajuta sa scap de aceste gânduri?
Am incercat sertralina și escitalioram!
De la sertralina nu mai dormeam noaptea și eram foarte euforic!
Apoi din cauza combinației cu energizante aveam crize de tremurat și am renunțat la ea și acuma o vreau inapoi!
Eu beau cel puțin 3 doze de energizant pentru că mă urăsc pe mine și vreau să mă pedepsesc!
Medicul meu îmi dă antipsihotice și a vrut sa îmi de-a ability dar eu nu mai vreau așa ceva!
Sunt niste sedative puternice care am senzația că îmi întăresc obsesiile și îmi inhiba emoțiile!
Daca o incui simt nevoia obsesiva de a o verifica chiar de zeci de ori fara sa mă simt foarte bine ci doar pe moment mă liniștesc puțin!
După ce merg la școală eu nu mă gândesc decât la ușă și apoi vin in mintea mea imagini intense cu hoții care pleacă cu televizorul din casa mea și îmi imaginez casa goală și nu mă pot concentra la nimic altceva!
Am ajuns sa mă prefac bolnav sau să îmi mint părinții că sa scap de aceste gânduri!
Daca merg la magazin am suspiciunea că fără sa fiu conștient nu i-am dat banii vânzătoarei care o să trimită poliția sa mă aresteze și îmi imaginez cum voi fii violat acolo de ceilalți deținuți!
Merg la magazin și cumpăr lucruri de care nu am nevoie și mă liniștesc 5 10 minute.
Odată m-am consumat atât de mult încât simțeam că leșin și am devenit și confuz și mi-am zis că dacă o sa vina politia eu o sa le cer voie sa merg la baie unde am să beau un tub cu pastile că sa ajung la spital și să nu mă mai piata aresta!
Ce medicament mă poate ajuta sa scap de aceste gânduri?
Am incercat sertralina și escitalioram!
De la sertralina nu mai dormeam noaptea și eram foarte euforic!
Apoi din cauza combinației cu energizante aveam crize de tremurat și am renunțat la ea și acuma o vreau inapoi!
Eu beau cel puțin 3 doze de energizant pentru că mă urăsc pe mine și vreau să mă pedepsesc!
Medicul meu îmi dă antipsihotice și a vrut sa îmi de-a ability dar eu nu mai vreau așa ceva!
Sunt niste sedative puternice care am senzația că îmi întăresc obsesiile și îmi inhiba emoțiile!
3 comentarii
Marius vorbește cu medicul psihiatru despre orice schimbare de dispoziție și vezi că poate să-ți schimbe dozele sau să-ți mai adauge ceva în medicație. Stările pe care le ai sunt de la tulburarea obsesiv-compulsivă. Vezi că și medicația dacă nu o iei cum ți-o prescrie medicul nu-și face efectul, apoi energizantele nu-ți fac bine.
Sunt mai multe obstacole in cazul tau Marius.
In primul rand e important sa-ti iei medicatia prescrisa si sa nu utilizezi energizante.
In acelasi timp e important sa apelezi la sprijinul psihoterapiei. E nevoie insa de acordul parintilor daca nu ai 18 ani.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
In primul rand e important sa-ti iei medicatia prescrisa si sa nu utilizezi energizante.
In acelasi timp e important sa apelezi la sprijinul psihoterapiei. E nevoie insa de acordul parintilor daca nu ai 18 ani.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Medicație psihiatrică și substanțe ante psihiatrice exclus, mergi la o reevaluare.
In ce doza luai seetralina?
Diagnosticul tău este TOC sau TAB?
In ce doza luai seetralina?
Diagnosticul tău este TOC sau TAB?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6tulburare obsesiva si depresie majora
- 93Tulburare obsesiv-compulsiva - partea a II-a
- 202Tulburare obsesiv-compulsiva - Partea IX-a
- 480Serotonina, Dopamina si Noradrenalina - tratarea depresiei...
- 181Tulburare Obsesiv-Compulsiva - Cap 13
- 4maladia obsesiv compulsiva
- 15Depresie unipolară majoră. Tulburare obsesivo-compulsivă
- 12De ce reactie extrapiramidala?
- 369Depresie, Anxietate, TOC, TAB, Schizofrenie:Gestionare, Terapii, Suplimente-Solutii ajutatoare
- 9Ajutor mi-e teama sa iau tratament
- 6fobie, anxietate, obsesie.. din cauza somajului
- 16Ganduri obsesive !
- 17Am nevoie de ajutor - de cand lucrez intr-o clinica de stomatologie am devenit paranoica si fricoasa
- 5Tulburarea obsesiv compulsiva se vindeca?Of.
- 28tulburare obsesiv compulsiva
- 59Toc - tulburare obsesiv compulsiva
- 2Toc
- 14TOC/Anxietate
- 2Merita făcută psihoterapie pentru TOC?
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: