nu-l mai doresc dar il iubesc
nu mai doresc sa fac sex cu el. el doreste seara de seara... este vreo problema cu mine?
4 comentarii
Nu sunt doctor, sunt doar un baiat de 20 de ani, sper sa iti prind bine,...sfatul si parerea mea ar fi sa luati o mica pauza, tu te-ai saturat de aceasi rutina, aceleasi lucruri in fiecare zi, luati o mica pauza, schimbati jocurile, schimbati camera, atmosfera,...nu stiu...orice ti-ar place tie, daca la el nu e nici o problema, atunci e la tine, daca nu dau roade nici asa, dute la un psiholog.Iti va fi bine dupa.O seara placuta!
@NebunieLaSecunda-dute la un psiholog.
Sa nu ne complicam cu psihologul.doar schimbati rutina, o pauza ar strica relatia, schimbati rutina si incercati si voi ceva, dar daca tu nu simti ca e bine sau ca nu vrei nu o face!
Sa nu ne complicam cu psihologul.doar schimbati rutina, o pauza ar strica relatia, schimbati rutina si incercati si voi ceva, dar daca tu nu simti ca e bine sau ca nu vrei nu o face!
Buna nyko, eu cred ca intai de toate trebuie sa lupti pt iubirea ce i porti partenerului tau, nu pauza face bn, pt tine e doar o perioada care va trece asta inseamna ca trebuie sa comunici cu el mereu, sa l faci sa inteleaga cum sta situatia, inainte de ati fi iubit el treb sa fie jumatatea ta si cand sunt probleme.Un barbat niciodata nu poate fi in pielea unei femei, trebuie explicatii si de ce nu artificii pt a gasi o cale de mijloc sa fie bn.Psihoterapia face minuni, parerea mea este ca el ar trebui sa te insoteasca sa descoperiti cauza si tratarea problemei.
Am zis varianta cu psihologul daca nici in cazurile prezentate nu se va rezolva!Daca in nici unu din cazuri nu se schimba nimic, ce ar trbui sa faca?nu sa mearga la un psiholog care ii va explica cum trebuie situatia..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 54crize de gelozie, paranoia
- 9sunt o proasta?
- 4aproape de despartire
- 3Oare sa il parasesc doar din cauza sexului?
- 21Problemele din viata noastra au mereu solutii
- 7O mica pauza
- 25Cum sa fac sa ma impac cu sotia
- 6Fata, 15 ani, relatie cu baiat de 21 ani - cum sa procedez?
- 13sint necajita din cauza sotului meu care e alcoolic
- 9In ultimele luni trec printr-o perioada foarte grea, sper sa nu cad in vreo depresie
- 10Va rog, dati-mi un sfat...
- 21o relatie distrusa
- 10psihoterapie - la 35 ani de casatorie
- 5inca ma mai gandesc la ea...ce medic trebuie sa consult?
- 4Poveste complicata ce sa fac?
- 18Sunt intr-o relatie dar parintii nu sunt de acord cu prietenul meu
- 11Relatie fara sex
- 3Nu stiu ce sa fac
- 5Sa lupt sau sa renunt?
- 39Soțul meu nu se simte atras de mine
Mai multe informații despre: Comportamentul sexual Importanta sexului in cuplu Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: