Cum aflu daca are intentii serioase in relatie?
Eu si cu prietenul meu suntem apropiati..dar sunt momente cand tind sa cred ca el doar isi bate joc de mine. Cum imi pot da seama daca intentiile lui in relatie, sunt serioase sau nu?
5 comentarii
In primul rand ce inseamna pt tine intentii serioase?
Si ce te face sa crezi ca nu are intentii serioase si care sunt indiciile pentru tine ca are intentii serioase?
Si ce te face sa crezi ca nu are intentii serioase si care sunt indiciile pentru tine ca are intentii serioase?
Spune-i ca iti doresti sa faceti un copil.
Asta e o abordare pe care o folosesc barbatii sa suceasca mintile fetelor, dar mint.
Vezi ce iti raspunde si daca se balbaie.
Sau invers: poti sa ii spui ca te-ai hotarat sa nu mai faci dragoste decat cu sotul tau.
Vezi cum reactioneaza.
Daca eu as fi barbat si as vrea sa am un viitor cu femeia respectiva, daca as iubi-o, as sta cu ea.
Daca nu m-ar interesa decat pentru sex, atunci m-as duce cu alta.
Ai grija mare cu baietii sa nu suferi mai tarziu !
Daca nu te implici sexual, suferinta este mult mai mica, daca Doamne fereste, va despartiti.
Asta e o abordare pe care o folosesc barbatii sa suceasca mintile fetelor, dar mint.
Vezi ce iti raspunde si daca se balbaie.
Sau invers: poti sa ii spui ca te-ai hotarat sa nu mai faci dragoste decat cu sotul tau.
Vezi cum reactioneaza.
Daca eu as fi barbat si as vrea sa am un viitor cu femeia respectiva, daca as iubi-o, as sta cu ea.
Daca nu m-ar interesa decat pentru sex, atunci m-as duce cu alta.
Ai grija mare cu baietii sa nu suferi mai tarziu !
Daca nu te implici sexual, suferinta este mult mai mica, daca Doamne fereste, va despartiti.
cati ani ai tu? si cati ani are prietenul tau? intrebarea e formulata mult prea vaga...
Bună, mai întâi trebuie să îţi fie foarte clar ce înseamnă o relaţie favorabilă pentru tine şi ce anume doreşte el de fapt. Uneori apar diferenţe care se pot soluţiona prin comunicare.
Dar, în general timpul pe care ţi-l acordă, atenţia faţă de nevoile tale şi deschiderea pentru colaborare sunt cele mai importante ingrediente pentru succesul în relaţii.
Numai bine
Dar, în general timpul pe care ţi-l acordă, atenţia faţă de nevoile tale şi deschiderea pentru colaborare sunt cele mai importante ingrediente pentru succesul în relaţii.
Numai bine
Buna!
Prin "intentii serioase" intelegi casatorie?
Cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe el, in ce masura se proiecteaza alaturi de tine in viitor. Si sa fii atenta la comportamentele lui, mai mult decat la vorbe. Locuiti impreuna, va cunoasteti familiile etc...?
De cat timp este relatia voastra?
Ana Badita
Prin "intentii serioase" intelegi casatorie?
Cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe el, in ce masura se proiecteaza alaturi de tine in viitor. Si sa fii atenta la comportamentele lui, mai mult decat la vorbe. Locuiti impreuna, va cunoasteti familiile etc...?
De cat timp este relatia voastra?
Ana Badita
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Cum sa imi conving sotul sa acepte ca voi avea un copil?
- 15Permanent conflicte pe diverse teme, cea mai des invocata e lipsa afectiunii lui...
- 13AJUTOR!!! ma poate ajuta cineva? drama in casnicie
- 3feeling putin ciudat... intr-o relatie
- 13Prietenul ma insela? De ce suna mai des?
- 9Cum sa imi salvez casnicia?
- 4Am decis sa divortez!
- 4ce as putea sa fac sa imbunatatesc relatia, sa indepartez aceasta monotonie?
- 13Cea mai grea decizie
- 2dupa 6 ani, nu ne mai intelegem deloc, nu mai suport agonia asta!!
- 5Copilaria mea imi afecteaza linistea in cuplu?
- 8Relatia perfecta se destrama..
- 5Ce pot sa fac?
- 8Sa ma despart de el? Oare se va schimba?
- 6Iubire sau obsesie? Temeri!
- 4ma gandesc la fostul desi am iubit
- 5este nevoie de psiholog?
- 4Jignirea in cuplu
- 3Foste relatii
Mai multe informații despre: Relatia de cuplu
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: