Cum aflu daca are intentii serioase in relatie?

05-08-2013
Kwang Lee
Nu este medic/terapeut
Kwang Lee
Eu si cu prietenul meu suntem apropiati..dar sunt momente cand tind sa cred ca el doar isi bate joc de mine. Cum imi pot da seama daca intentiile lui in relatie, sunt serioase sau nu?
5 comentarii
0
05-08-2013, ora 16:05
Psiholog Otvos Monika
Psihologie, Brasov
Psiholog Otvos Monika
In primul rand ce inseamna pt tine intentii serioase?
Si ce te face sa crezi ca nu are intentii serioase si care sunt indiciile pentru tine ca are intentii serioase?
0
05-08-2013, ora 19:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Spune-i ca iti doresti sa faceti un copil.

Asta e o abordare pe care o folosesc barbatii sa suceasca mintile fetelor, dar mint.
Vezi ce iti raspunde si daca se balbaie.

Sau invers: poti sa ii spui ca te-ai hotarat sa nu mai faci dragoste decat cu sotul tau.
Vezi cum reactioneaza.

Daca eu as fi barbat si as vrea sa am un viitor cu femeia respectiva, daca as iubi-o, as sta cu ea.
Daca nu m-ar interesa decat pentru sex, atunci m-as duce cu alta.

Ai grija mare cu baietii sa nu suferi mai tarziu !
Daca nu te implici sexual, suferinta este mult mai mica, daca Doamne fereste, va despartiti.
0
05-08-2013, ora 21:40
aaa24
Nu este medic/terapeut
aaa24
cati ani ai tu? si cati ani are prietenul tau? intrebarea e formulata mult prea vaga...
0
09-08-2013, ora 04:52
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Bună, mai întâi trebuie să îţi fie foarte clar ce înseamnă o relaţie favorabilă pentru tine şi ce anume doreşte el de fapt. Uneori apar diferenţe care se pot soluţiona prin comunicare.
Dar, în general timpul pe care ţi-l acordă, atenţia faţă de nevoile tale şi deschiderea pentru colaborare sunt cele mai importante ingrediente pentru succesul în relaţii.
Numai bine
0
13-03-2014, ora 14:15
Psiholog Ana Cristina Badita
Psihologie, Sibiu
Psiholog Ana Cristina Badita
Buna!

Prin "intentii serioase" intelegi casatorie?

Cel mai bine ar fi sa-l intrebi pe el, in ce masura se proiecteaza alaturi de tine in viitor. Si sa fii atenta la comportamentele lui, mai mult decat la vorbe. Locuiti impreuna, va cunoasteti familiile etc...?
De cat timp este relatia voastra?

Ana Badita
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul