Oare sunt insarcinata sau nu?
In 12 mai mi-a venit cm actul sexul l-am avut in 29 si 30 mai iar urmatoarea menstruatie ii 10 iunie. Mi-am facut 3 teste pana acuma unu chiar a doua zi dupa act si inca in prin data de 6 si 8 iunie toate 3 teste mi-au iesit negativ.
Am avut doar o usoara durere in zona sanilor ii simteam putin grei dar a trecut doar in data de 11 iunie am u durere usoare de burta. Mi-a venit menstruatia dar prima zi era o culoare maronie azi o culoare rosiatica.
Parerea dvs??? posibil sa fii ramas sau mai trebe sa incerc?? totusi, mi-as fii dorit enorm de mult sa fii ramas insarcinata, va rog sa-mi dati niste raspunsuri cat mai repede posibil.
Am avut doar o usoara durere in zona sanilor ii simteam putin grei dar a trecut doar in data de 11 iunie am u durere usoare de burta. Mi-a venit menstruatia dar prima zi era o culoare maronie azi o culoare rosiatica.
Parerea dvs??? posibil sa fii ramas sau mai trebe sa incerc?? totusi, mi-as fii dorit enorm de mult sa fii ramas insarcinata, va rog sa-mi dati niste raspunsuri cat mai repede posibil.
7 comentarii
Ma poti ajuta si pe mine sa pun o intrebare...nu gasesc nicicum unde trebe sa dau?..poate ma poti ajuta tu..ms
pentru Ana Alexandra..
intri din Google
pe romedic.ro
apoi pe forum medical
apoi pe..VEZI TOATE CATEGORIILE
ACOLO DAI CLICK PE CE...BOALA SAU PROBLEMA AI DE INTREBAT
SI APOI CLICK PE
ADAUGA UN SUBIECT/ INTREBARE
SI
SCRII
SUBIECTUL
DETALII (CE AI DE INTREBAT)
SI CLICK PE
TRIMITE.
o ZI BUNA.
intri din Google
pe romedic.ro
apoi pe forum medical
apoi pe..VEZI TOATE CATEGORIILE
ACOLO DAI CLICK PE CE...BOALA SAU PROBLEMA AI DE INTREBAT
SI APOI CLICK PE
ADAUGA UN SUBIECT/ INTREBARE
SI
SCRII
SUBIECTUL
DETALII (CE AI DE INTREBAT)
SI CLICK PE
TRIMITE.
o ZI BUNA.
Pentru soare89: am patit la fel in a doua luna cand incercam sa raman insarcinata. Nu a fost o sarcina deci mai incearca. Nu te mai stresa pentru ca nu asa vei reusi, ia-ti o vacanta de cateva zile, pleaca cu sotul undeva unde sa fiti singuri, nu va mai ganditi la probleme, servici, casa, bani si va fi bine! Stresul e principala cauza pentru care femeile nu raman insarcinate.
Buna ziua, as avea si eu o intrebare, in 12.06.2011 am avut contact neprotejat, in 17.06.2011 mi-a venit CM, dar de o saptamana ma simt obosita si oricat as dormii tot somn imi e, in plus de azi dimineata am ameteli si stari de voma intrebarea mea este daca e posibil sa fii ramas insarcinata?, mentionez faptul ca dupa metoda calendarului nu am ramas niciodata insarcinata.
Daca 17 era data menstruatiei tale regulate inseamna ca 12 era in perioada nefertila. Dar cine stie cum poate reactiona organismul? Fa un test de sarcina, ar trebui sa fie concludent acum.
anna _lya, sunt sanse foarte mici sa fii insarcinata iar starile de voma si ametelile le poti avea din alte motive. Nu esti insarcinata insa daca te macina, poti face un test.
Si eu folosesc metoda calendarului, organismul ma ajuta avand un ciclu lunar regulat ( eu nu pot lua contraceptive din cauza efectelor adverese, , practic le am pe toate) si de asemenea nu am ramas insarcinata niciodata.
Si eu folosesc metoda calendarului, organismul ma ajuta avand un ciclu lunar regulat ( eu nu pot lua contraceptive din cauza efectelor adverese, , practic le am pe toate) si de asemenea nu am ramas insarcinata niciodata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2s-a rupt prezervativul... oare e gravida?
- 4exista posibilitatea de fi insarcinata?
- 13se poate sa raman insarcinata?
- 34Insarcinta dupa cateva luni de la nastere prin cezariana?
- 4testul pozitiv, insa cea de a doua linie nu e deloc pronuntata
- 14este sau nu gravida! raspundeti cat de repede!
- 8Ce se intampla ??? PLS
- 0e posibil sa fiu insarcinata ?
- 7urgent! posibila sarcina???
- 3sunt gravida?
- 9pot ramane insarcinata?
- 1Pot ramane insarcinata..lichidul preejeculator
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 3posibila sarcina? ROG URGENT RASPUNSUL UNUI MEDIC
- 1se poate sa fiu însărcinată?
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 1Poate fii insarcinata?
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
- 0Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: