am 18 ani si am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu
sunt foarte speriata, am 18 ani si am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu la 2 zile dupa ce mi s-a incheiat ciclul menstrual, dar am facut-o neprotejat insa nu a lasat in mine si dupa 5 minute am facut-o iar dar nu si-a facut dush, exista posibilitatea sa raman insarcinata daca nu si-a facut dush imediat dupa ce am facut-o inainte? Multumesc mult!!
4 comentarii
dacă nu şi-a făcut duş, nici nu a urinat după ejaculare, atunci există şanse să fii rămas spermatozoizi. Iar metoda calendarului nu este foarte sigură- mai ales dacă ai ciclu neregulat. Să mai aştepţi 7 zile şi să faci test de sarcină (întreabă de teste care pot detecta la 7 zile) pentru a fi sigură
il am neregulat, j am cam avut si probleme cu menstruatia d cand mi.a venit prima oara. o s urmez sfatul cu testul j apoi o s merg la un medic ginecolog va multumesc mult pentru sfaturi...
am si eu o problema...am facut dragoste cu prietenul meu in urma cu 2 sapt, am folosit prezervativul dar a bagat odata si fara.nu a ejaculat in mine.imi fac griji din cauza lichidului preejaculator..ma gandesc ca exista probabilitatea sa fi curs in timp ce a introdus penisul. am facut un test de sarcina si a iesit negativ de curand dar ma simt balonata si imi curge un lichid mai rosiatic de cateva zile...as vrea sa fie menstruatia...dar cred ca ma insel:((( mentionez ca am facut sex cu o saptamana dupa ce mi-a trecut ciclul.
pls help:((poate fi vorba de o sarcina?
pls help:((poate fi vorba de o sarcina?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mi-a intarziat ciclul 11 zile, este posibil sa fiu insarcinata?
- 6exista posibilitatea de a fi gravida?
- 3am nevoie de un sfat...pls
- 4Inarziere de 30 zile = sarcina?
- 4a ejaculat pe pantalonii mei pe picioarul stang... pot ramane insarcinata?
- 4Despre virginitate
- 1Exista posibilitatea de a rămâne însărcinată?
- 2As putea fi insarcinata?
- 9sunt insarcinata?
- 6Sunt gravida?
- 2Este posibil asa ceva?
- 1E posibil?
- 0Credeti ca sunt insarcinata? Multumesc frumos.
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 3insarcinata sau nu? am nevoie de voi heeelp!
- 3Sex neprotejat
- 1Menstruatie neregulata si sex neprotejat. Posibila sarcina la 48 ani?
- 2E posibil sa fiu însărcinată?
- 0Am ramas insarcinata?
- 1Posibil sa fiu insarcinata?
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: