am 18 ani si am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu

22-07-2010
Georgiana.r
Nu este medic/terapeut
Georgiana.r
sunt foarte speriata, am 18 ani si am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu la 2 zile dupa ce mi s-a incheiat ciclul menstrual, dar am facut-o neprotejat insa nu a lasat in mine si dupa 5 minute am facut-o iar dar nu si-a facut dush, exista posibilitatea sa raman insarcinata daca nu si-a facut dush imediat dupa ce am facut-o inainte? Multumesc mult!!
4 comentarii
0
22-07-2010, ora 14:15
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
dacă nu şi-a făcut duş, nici nu a urinat după ejaculare, atunci există şanse să fii rămas spermatozoizi. Iar metoda calendarului nu este foarte sigură- mai ales dacă ai ciclu neregulat. Să mai aştepţi 7 zile şi să faci test de sarcină (întreabă de teste care pot detecta la 7 zile) pentru a fi sigură
0
22-07-2010, ora 16:10
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
e posibil... cum ai ciclul?
0
23-07-2010, ora 14:38
Georgiana.r
Nu este medic/terapeut
Georgiana.r
il am neregulat, j am cam avut si probleme cu menstruatia d cand mi.a venit prima oara. o s urmez sfatul cu testul j apoi o s merg la un medic ginecolog va multumesc mult pentru sfaturi...
0
31-01-2011, ora 12:08
nicolle.28
Nu este medic/terapeut
nicolle.28
am si eu o problema...am facut dragoste cu prietenul meu in urma cu 2 sapt, am folosit prezervativul dar a bagat odata si fara.nu a ejaculat in mine.imi fac griji din cauza lichidului preejaculator..ma gandesc ca exista probabilitatea sa fi curs in timp ce a introdus penisul. am facut un test de sarcina si a iesit negativ de curand dar ma simt balonata si imi curge un lichid mai rosiatic de cateva zile...as vrea sa fie menstruatia...dar cred ca ma insel:((( mentionez ca am facut sex cu o saptamana dupa ce mi-a trecut ciclul.
pls help:((poate fi vorba de o sarcina?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Orientarea sexuală a adolescenților
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •