pot sa raman?
Buna... am si eu o intrebare... daca am facut'o pentru prima data, doar a bagat'o in mine, m'a sters si nu a ejaculat in mine ppot ramane insarcinata?stopul mi'a venit pe 4 februarie si m'a tinut cam 4 zile daca poate ajuta aceasta informatie... astept raspuns cat se poate de urgent, multumesc anticipat...
5 comentarii
Desi este foarte improbabil, o sarcina nu este exclusa in acest caz, presupunand ca aveti ciclu regulat.
buna ziua.I-au anticonceptionale yasmin. Aseara (25 februarie) trebuia sa iau prima pastila din blister pe la ora 21 sau 22(cam intre orele astea luam in fiecare zi).Am uitat sa le cumpar. Am luat prima pastila azi pe la ora 11 si diseara o sa o iau pe a 2-a. Am citit ca daca se uita prima pastila din blister si daca am avut contact sexual in saptamana de pauza e posibil sa raman insarcinata. Menstruatia mi-a vennit pe 21 februarie iar contact sexual am avut pe 19 si 20 februarie. Va rog un raspuns.
Sunt ingrijorata
Sunt ingrijorata
Bună! Am și eu o întrebare. Am făcut dragoste cu iubitul meu la începutul ne-am protejat dar după ceva timp fără prezervativ cam 10 minute e posibil sa fiu însărcinata?. Am uitat sa spus am făcut-o în ziua în care eram fertila. Iubitul meu nu și-a dat drumul în mine după am fost și am urinat după o ora am luat pastila de doua zi. E posibil sa fiu însărcinata????
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7se poate ramane insarcinata cu anticonceptionale?
- 3mi-e frica sa nu o fi lasat insarcinata!
- 10Sunt insarcinata?
- 4insarcinata sau ranita?
- 4ma puteti ajuta?
- 9sunt sau nu insarcinata?
- 6De ce mi-a trecut: insarcinata trimestrul 1, daca eu nu sunt?
- 3exista vreo posibilitate de a ramane insarcinata?
- 5sunt insarcinata ?
- 8am facut sex neprotejat in a 14-a zi de menstruatie. e posibil sa raman gravida?
- 4anticonceptionale cu antibiotice = sarcina?
- 3sarcina sau nu?
- 6posibil sa fiu insarcinata?
- 1Insarcinata sau nu?
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 0Virgina insarcinata ?
- 4Sarcina
- 0Menstruație neregulata
- 0Posibila sarcina cu teste negative si lipsa menstrei din 3 iunie
- 1O posibila sarcina sau altceva ???
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: