sunt insarcinata?
![maria68](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna ziua.am avut primul contact sexual si a fost neprotejat, prietenul nu a ejaculat in mine, iar a doua zi dimineata mi-a venit ciclul.sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
4 comentarii
![valentina161](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
nu ai ramas insarcinata, daca nu a ejacult in tine si mai ales ca ti-au venit ptoblemele a doua zi.dar pe viitor sa te protejezi.sunt atatea metode de protectie.
![Dr. Cacicovschi Cristina](/arata_img.php?img=cont_100828.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Daca v-a venit menstruatia atunci nu sunteti insarcinata. Oricum e bine sa folositi o metoda de contraceptie daca nu va doriti o sarcina in viitorul apropiat.
O zi buna!
O zi buna!
![th3odora](/arata_img.php?img=cont_117866.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Am si eu o problema, mai bine spus o nelamurire urmate de vreo 2 intrebari:
In lunile iunie, iulie si august am luat contraceptive; in sept. mia venit menstra pe 12, in oct. pe 16, iar in noiembrie si dec. pe 18 si imi tine cam 5-6 zile, iar dupa calcule reiese ca am un ciclu neregulat de vreo 30-32 zile.
Vreau sa raman insarcinata asa ca dupa calculele de fertilitate a reiesit ca as fi fertila intre 28-29 dec si 5-6 ian si m-am conformat (ca sa zic asa). Acum, intrebarile sunt; pot sa fiu insarcinata, DACA incepand cu 18 ian au inceput niste scurgeri rozali (foarte diluate la culoare), iar cand mergeam la wc imi curgeau... "mace"/"mucus" transparent spre galbui cu urme de sange si mici ghegulete, la inceput (prima zi), iar apoi acele "mace"/"mususi" au devenit de sange, iar scurgerile diluate s-au transformat in sange de culoare normala. Si, daca fac un test de sarcina, este afectat cu ceva rezultatul lui daca am aceste sangerari?
Va multumesc anticipat!
Am si eu o problema, mai bine spus o nelamurire urmate de vreo 2 intrebari:
In lunile iunie, iulie si august am luat contraceptive; in sept. mia venit menstra pe 12, in oct. pe 16, iar in noiembrie si dec. pe 18 si imi tine cam 5-6 zile, iar dupa calcule reiese ca am un ciclu neregulat de vreo 30-32 zile.
Vreau sa raman insarcinata asa ca dupa calculele de fertilitate a reiesit ca as fi fertila intre 28-29 dec si 5-6 ian si m-am conformat (ca sa zic asa). Acum, intrebarile sunt; pot sa fiu insarcinata, DACA incepand cu 18 ian au inceput niste scurgeri rozali (foarte diluate la culoare), iar cand mergeam la wc imi curgeau... "mace"/"mucus" transparent spre galbui cu urme de sange si mici ghegulete, la inceput (prima zi), iar apoi acele "mace"/"mususi" au devenit de sange, iar scurgerile diluate s-au transformat in sange de culoare normala. Si, daca fac un test de sarcina, este afectat cu ceva rezultatul lui daca am aceste sangerari?
Va multumesc anticipat!
![th3odora](/arata_img.php?img=cont_117866.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Am uitat sa mentionez ca astazi (20 ian.) deja nu prea mai curge. este ok daca maine dimineata fac un test de sarcina?
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prezervativ rupt, contraceptie de urgenta... ce risc exista?
- 6Daca e insarcinata, in afara de avort medicamentos ce mai exista?
- 4sarcina dupa contact sexual protejat?
- 4intarziere menstruatie si sarcina
- 6iau yasmin de 7 luni (regulat) si simt ca acum am dor ovarele, spatele, pieptul
- 3prezevativ rupt, anticonceptionale = sarcina?
- 6Menstruatie intarziata sau sarcina?
- 3Ajutor!! Posibila sarcina?
- 30insarcinata? astept un raspuns va rog!
- 2pot ramane insarcinata daca iau antidepresive?
- 12Oare sa fie sarcina?!? Sau o simpla dereglare hormonala?
- 3Poate ramane insarcinata?
- 5Sarcina sau nu?
- 4S-a rupt prezervativul! Risc de sarcina?!
- 7A rămas însărcinată?
- 0puteti sa'mi spuneti daca sunt insarcinata?
- 3Sarcina sau raceala?
- 2Sunt insărcinată ?
- 1Sunt insarcinata?
- 1Despre sex la menstruatie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: