sunt insarcinata?
buna ziua.am avut primul contact sexual si a fost neprotejat, prietenul nu a ejaculat in mine, iar a doua zi dimineata mi-a venit ciclul.sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
4 comentarii
nu ai ramas insarcinata, daca nu a ejacult in tine si mai ales ca ti-au venit ptoblemele a doua zi.dar pe viitor sa te protejezi.sunt atatea metode de protectie.
Daca v-a venit menstruatia atunci nu sunteti insarcinata. Oricum e bine sa folositi o metoda de contraceptie daca nu va doriti o sarcina in viitorul apropiat.
O zi buna!
O zi buna!
Buna ziua,
Am si eu o problema, mai bine spus o nelamurire urmate de vreo 2 intrebari:
In lunile iunie, iulie si august am luat contraceptive; in sept. mia venit menstra pe 12, in oct. pe 16, iar in noiembrie si dec. pe 18 si imi tine cam 5-6 zile, iar dupa calcule reiese ca am un ciclu neregulat de vreo 30-32 zile.
Vreau sa raman insarcinata asa ca dupa calculele de fertilitate a reiesit ca as fi fertila intre 28-29 dec si 5-6 ian si m-am conformat (ca sa zic asa). Acum, intrebarile sunt; pot sa fiu insarcinata, DACA incepand cu 18 ian au inceput niste scurgeri rozali (foarte diluate la culoare), iar cand mergeam la wc imi curgeau... "mace"/"mucus" transparent spre galbui cu urme de sange si mici ghegulete, la inceput (prima zi), iar apoi acele "mace"/"mususi" au devenit de sange, iar scurgerile diluate s-au transformat in sange de culoare normala. Si, daca fac un test de sarcina, este afectat cu ceva rezultatul lui daca am aceste sangerari?
Va multumesc anticipat!
Am si eu o problema, mai bine spus o nelamurire urmate de vreo 2 intrebari:
In lunile iunie, iulie si august am luat contraceptive; in sept. mia venit menstra pe 12, in oct. pe 16, iar in noiembrie si dec. pe 18 si imi tine cam 5-6 zile, iar dupa calcule reiese ca am un ciclu neregulat de vreo 30-32 zile.
Vreau sa raman insarcinata asa ca dupa calculele de fertilitate a reiesit ca as fi fertila intre 28-29 dec si 5-6 ian si m-am conformat (ca sa zic asa). Acum, intrebarile sunt; pot sa fiu insarcinata, DACA incepand cu 18 ian au inceput niste scurgeri rozali (foarte diluate la culoare), iar cand mergeam la wc imi curgeau... "mace"/"mucus" transparent spre galbui cu urme de sange si mici ghegulete, la inceput (prima zi), iar apoi acele "mace"/"mususi" au devenit de sange, iar scurgerile diluate s-au transformat in sange de culoare normala. Si, daca fac un test de sarcina, este afectat cu ceva rezultatul lui daca am aceste sangerari?
Va multumesc anticipat!
Am uitat sa mentionez ca astazi (20 ian.) deja nu prea mai curge. este ok daca maine dimineata fac un test de sarcina?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot ramane insarcinata?
- 2sunt insarcinata?
- 4sunt insarcinata? urgenta
- 3Am dat de belea! A ramas insarcinata?
- 5chisturi ovariene, sex fara preservativ... sunt insarcinata?
- 5Se poate sa ramai insarcinata daca esti virgina?
- 7duphaston
- 4sunt gravida ?
- 4urgent.sunt insarcinata?
- 4Întâezierea menstruaţiei-sarcină?
- 4durere abdominala, posibila sarcina?
- 2pot ramine insarcinata?
- 11virgina insarcinata?!
- 1Se poate sa ramana insarcina chiar daca nu s-a spart prezervativul?
- 4E posibil sa fi ramas insarcinata? Sau pilula inca isi face efectul?
- 0Sunt sau nu gravida ? vreau pareri !! va multumesc !
- 19însărcinată?
- 0Nu inteleg
- 2Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: