exista riscul sa raman gravida?

am avut contact sexual iar la sfarsit s-a produs o mica prostie s-a rupt protectia si nu stim sigur daca a patruns. dar la sfarsitul contactului sexual am eliminat amandoi.eu iau anticonceptionale logest de aproape 1an si jumatate si in perioada aceasta sunt sub perioada tratamentului adica 21de zile.exista riscuri sa raman daca iau anticonceptionalele logest, am folosit si protectie si am si eliminat.?
7 comentarii

Daca luati anticonceptionale asa cum este prescris nu exista risc de sarcina.

nici daca s-a intamplat sa se rupa protectia si dupa am eliminat printr-o minune amandoi.? sper ca m-am facut inteleasa prin punctele acelea

dupa cum spune si colegul, daca anticonceptionalele au fost luate regulat, ai fost protejata.

Buna ziua am si eu o intrebare pe care o adresez doar medicilor de specialitate mi-am facut niste analize si mi-a iesit electroforeza hemoglobinei adica electrofereza capilara(sange edta) adica A 94, 4% iar valoarea normala era cuprinsa intre 96, 7-97, 8% si A2 5, 6% iar valoarea normala cuprinsa intre 2, 2-3, 2%? Asta ce inseamna ? Ce se presupune ca am ? De ce organ sau tesut este legata electroforeza hemoglobinei A siA2?

Imi raspundeti si mie va rog frumos am o mare curiozitate

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prezervativ rupt, contraceptie de urgenta... ce risc exista?
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 4sunt insarcinata?
- 4am ramas insarcinata
- 4sunt gravida?
- 18Am o mica durere de ovare. Sunt insarcinata?
- 3foarte ingrijorata, e posibil sa fiu insarcinata?
- 5pot sa raman insarcinata daca fac pauza de o luna?
- 4Am comis-o
- 8ma framanta: insarcinata daca e virgina?
- 1sunt gravida?
- 2e posibil sa fiu gravida?
- 6sunt insarcinata? imi doresc enorm un bebe..
- 1se poate sa fiu însărcinată?
- 2pot fi oare insarcinata?
- 0As putea fii insarcinata ?
- 0Risc de sarcina ?
- 1Sarcina?
- 7sex neprotejat
- 0Sangerare vaginala și sarcina
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: