Am nevoie de ajutor! Sunt insarcinata?
Am 18 ani si in urma cu 10 zile am avut primul meu contact sexual protejat. Doar ca prietenul meu a schimbat 2 prezervative, fara a se sterge. Tin sa mentionez ca am un ciclu neregulat iar ultima data a fost luna aceasta pe 2 si mai inainte pe 6. Este posibila o sarcina??? vreau sa mai mentionez ca am dureri de sani, de atunci. Va rog, am nevoie de sfatul dumneavoastra! Imi e foarte teama!
4 comentarii
Chiar nu inteleg de ce a trebuit sa schimbe 2 prezervative avand in vedere ca tu erai la primul act, dar in fine...
Acele dureri de sani nu sunt neaparat simptomul unei sarcini, mai multe fete au dureri de sani, de ovare sau li se deregleaza ciclul dupa dezvirginare. Eu nu cred ca ai ramas insarcinata, dar te sfatuiesc sa cumperi un test de sarcina ca sa scapi de indoieli si de stres.
Acele dureri de sani nu sunt neaparat simptomul unei sarcini, mai multe fete au dureri de sani, de ovare sau li se deregleaza ciclul dupa dezvirginare. Eu nu cred ca ai ramas insarcinata, dar te sfatuiesc sa cumperi un test de sarcina ca sa scapi de indoieli si de stres.
Un test de sarcina poate sa nu fie relevant in situatia unui dezechilibru hormonal. Este important sa vedeti care este cauza CM neregulat, caci aceasta va duce din nou si din nou la aceleasi probleme: teama, stres etc. Pe de alta parte, nu veti sti cand va exista cu adevarat o sarcina. Va recomand control ginecologic si analize specifice.
Buna ziua, am nevoie de un raspuns din partea dumneavoastra! Am avut menstruatia pe data de 14 februarie, iar pe 6 martie am avut contact sexual cu sotul meu. Este posibil sa fiu insarcinata? Menstruatia aparea la 25 de zile in fiecare luna, mai putin acum! Astept un rapuns din partea dumneavoastra! Multumesc!
Buna ziua, solutia cea mai simpla este un test de sarcina, pe care va recomand sa-l faceti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi intarzie menstruatia, ma dor sanii si sunt putin umflati
- 2pot ramane insarcinata?
- 3sunt insarcinata? help me pls
- 3oare sunt insarcinata?
- 6Testele de sarcina pot da gres?
- 3sex in timpul menstruatiei = sarcina?
- 4posibila sarcina?
- 7poate ramane insarcinata?
- 5Sarcina in prima zi de menstruatie?
- 4credeti ca sunt insarcinata?
- 4insarcinata?
- 12exista riscul sa fi ramas gravida ?
- 4help sarcina sau efect negativ postinor?
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 6Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
- 2Posibila sarcina
- 1Sarcina, stres sau imaginatie
- 4pete de sange dupa terminarea ciclului
- 1Sarcina ?
- 1Se poate sa fie o sarcina ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: