va rog raspundeti-mi..sunt disperata: sarcina?

sunt virgina..dar m-am jucat cu prietenul meu aseara...eram imbracati...el a ejaculat...s-a patat pe pantaloni si m-a patata un pic si pe mine..exista vreun risc ca vreun spermatozoid sa fi ajuns in vagin, o data ce sperma s-a imprimat in haine?
6 comentarii

mey, nu cred k sunt sanse...banuiesc k aveai pantaloni, apoi jenjerie intima, prea multe obstacole sa ajunga in vagin

da...aveam pantaloni...si lenjerie intima...ca sa fiu si mai sigura, am luat pilula de a doua zi(dupa 36 ore)..mi-a fost foarte frica si inca imi mai este..nu cred k mai exista vreun risc...dar traiesc cu o teama...ma simt mai ok acum, dar am invatat ceva din asta si m-am maturizat mult..si toata frica m-a facut sa nu mai ma pot apropia asa mult d iubitul meu...sa fiu mai rece, mai ales in probelem sexuale.

mey...gandejte-te cum se simte iubitul tau acum, dak o sa-l respingi, o sa se simta vinovat, o sa creada k e vina lui, k o gresit cu ceva...odata c i-ai permis sa t atinga&more n-o sa t inteleaga.ji knd faki ceva, trebe s-o faki cu kp...nu t gandi l planul d rezerva.fii matura ji responsabila pt deciziile tale.e corpul tau...uita d pilula d a 2-a zi, este indikt s-o iei o sg data p an, altfel e periculoasa...ai grija d u, d iuby al tau&d corpul tau.

nu-l resping decat din punct d vedere sexual, pt k a fost un soc chestia asta si sunt cam traumatizata...si o sa fiu mai retinuta d acum, pt k o greseala iti poate distruge viatza.pilula nu am d gand s-o mai am vreodata pt k cand o fi sa fac sex o sa ma protejez...dar nu sunt preg pt sex si d aceea am recurs la astfel d chestii, negandindu-ma ca pot fi si asa riscuri.acum ink mai am o frica, desi nu cred k chestia asta mai are vreun risc, mai ales dupa ce am luat pilula.ms d sfaturi si mai ast si altele

draga mea stai linistita ca nu exista nici o posibilitate!!si eu sunt virgina si am fost la fel de disperata ca si tine, dar nu trebuie!!si daca te atinge cu penisul, fara haine, pe tine, si tu fara haine, inainte sa ejaculeze exista sanse foarte mici sa ramai gravida!!deci nu te mai pripii cu pastilele de 2a zi, si daca nu te simti linistita, du-te la ginecolog si ia contraceptive!!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pot fi insarcinata?
- 3trebuia sa incep a treia folie de anticonceptionale si am uitat
- 7pot fi insarcinata?
- 10Mi-a intarziat ciclul! ajutor!!!
- 10e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
- 3pot sa raman gravida?
- 2E posibil sa raman insarcinata?
- 7Insarcinata sau nu?
- 18s-ar putea sa fie insarcinata? vreau raspuns urgent
- 7sunt insarcinata?
- 1Insarcinata, sau nu ?
- 2Este posibil asa ceva?
- 0Prietena mea e posibil sa fi ramas insarcinata? Ajutor, va rog!
- 4Posibila sarcina - ajutor
- 10gravida?
- 1Mi-e frica sa nu fiu insarcinata
- 0gravida?
- 3Sarcina sau boala? Ajutati-ma va rog mult :(((
- 0Virgina insarcinata ?
- 7Menstruatie intarziata!!!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: