As putea sa fiu insarcinata? sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?
Am o nelamurire, iau anticonceptionale Yasmin de 2 luni si de cate ori imi vine menstruatia imi apare sangerarea cu o zi inainte de ultima pastila din blister si e foarte putin cantitativa, mai bine spus doar cateva picaturi si dupa ce iau si ultima pastila mai imi curge o zi si gata.As putea sa fiu insarcinata ?sau care sunt motivele pentru care am doar asa putina menstruatie?mentionez ca nu am uitat sa iau nici o pastila si am respectat si ora la care trebuia sa le iau.astept un raspuns
3 comentarii
De obicei anticonceptionalele scad atat fluxul cat si durata sangerarilor.
Buna ziua Dr. Mihnea, am si eu o intrebare, nu stiu sigur dak nu ati si raspuns la ea, nu am avut timp sa citesc tot pe acest topic, dar pentru dumneavostra cu un simplu DA sau Nu imi ajunge.
Am luat 3 luni tratament NOLICIN impreuna cu Diane 35 ( la urocultura mi-a iesit ceva infectie) apoi SOTRET sunt la 2 luna (pentru acnee- tratamentul e pentru 3 luni) cu Diane 35 este pericol de sarcina? Diane iau de 5 luni. As putea sa-mi fac un test de sarcina nu este foarte greu si sa aflu daca sunt insarcinata(am prea multe pofte in ultimul timp, si deja nu-mi prieste mancare) dar niciodata nu stiu dak efectul acestor antibiotice scade puterea dianelor.
Va multumesc
Am luat 3 luni tratament NOLICIN impreuna cu Diane 35 ( la urocultura mi-a iesit ceva infectie) apoi SOTRET sunt la 2 luna (pentru acnee- tratamentul e pentru 3 luni) cu Diane 35 este pericol de sarcina? Diane iau de 5 luni. As putea sa-mi fac un test de sarcina nu este foarte greu si sa aflu daca sunt insarcinata(am prea multe pofte in ultimul timp, si deja nu-mi prieste mancare) dar niciodata nu stiu dak efectul acestor antibiotice scade puterea dianelor.
Va multumesc
Nu, Diane nu interacţionează nici cu Nolicin, nici cu Sotret.
Pe de altă parte, tratamentul antibiotic al infecţiei urinare cu Nolicin TIMP DE TREI LUNI este neobişnuit de lung.
Pe de altă parte, tratamentul antibiotic al infecţiei urinare cu Nolicin TIMP DE TREI LUNI este neobişnuit de lung.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8contraceptivul adecvat persoanelor cu acnee
- 3de cate contacte sexuale as avea, sunt protejata tot timpul...
- 5pot folosi anticonceptionale fara un set de analize?
- 4pericol de sarcina
- 3speriat de moarte.. a ramas insarcinata?
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 4va rog sa ma ajutati
- 19pot fi insarcinata?
- 2Insarcinata sau nu?
- 1Se poate sa ramana insarcina chiar daca nu s-a spart prezervativul?
- 2posibil sa fiu insarcinata
- 3anticonceptionale Yaz?
- 1insarcinata?
- 1E posibil sa raman insarcinata?
- 0Sunt insarcinata?
- 1vitamax si anticonceptionalele
- 1Se poate sa fiu insarcinata?
- 0sunt gravida?
- 2posibil sarcina?
- 2Sex oral
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor sunt insarcinata? menstruatia redusa cantitativ anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: