Sunt insarcinata?
Am o nelamurire, in data de 2 aprilie am avut un contact sexual protejat [nu am verificat prezervativul] la scurta vreme mi-a venit menstruatia.. Nu a parut nimic inneregula doar ca venea cu 1-2 zile mai devreme dar tinea normal [ 5 zile].. Pana zilele astea cand ar fi trebuit sa apara in data de 27 iunie si.. NIMIC.. din aprilie nu am mai avut nici un fel de contact sexual, care este problema? poate sa fie sarcina sau ce?
P.S : in acea perioada a lunii aprilie am facut un test si era negativ.
P.S : in acea perioada a lunii aprilie am facut un test si era negativ.
4 comentarii
Deci de la prima jumatate a lunii aprilie nu ai mai avut menstruatie.Nu cred ca esti insarcinata, dar totusi mai fa maine un test de sarcina..
Ati inteles gresit, totul a fost bine pana luna asta cand nu a venit... in aprilie si mai am avut menstruatie in aprilie nu stiu ce s-a intamplat...
Daca din aprilie nu ai avut contacte sexuale neprotejate si ai avut menstruatie inclusiv mai, nu ai de ce te teme, nu este sarcina, doar o dereglare hormonala..
Din aprilie nu am mai avut deloc contact sexual, a fost vorba despre o dezvirginare cu prezervativ, v-am spus mai sus cu cateva zile inainte de mestra, in aprilie si mai am avut, apoi am incercat mitul cu vin rosu si a venit pe 4 iulie..acum in august NIMIC.. au aparut niste scurgeri vaginale care arata ca albusul de ou... Am facut un test surecheck in luna iulie care a iesit negativ [ precizez ca nu a fost facut dimineata]. Este vorba despre o dereglare hormonala sau sarcina? Ce se poate face in acest caz?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Triregol si sarcina
- 7Prezervativ ramas in uter - sunt insarcinata?
- 5ce se intampla oare, sa fi ramas gravida?
- 4pot fi insarcinata?
- 4am simptome de sarcina.. sunt gravida?
- 2sunt insarcinata?
- 1oare sunt insarcinata?
- 3Am lasat-o gravida??
- 6intarziere sau sarcina?
- 13Poate ramane insarcinata?
- 0am uitat sa iau pilula timp de 24 de ore oare sunt gravida?
- 14test de sarcina negativ... as putea fi insarcinata?
- 0Sunt insarcinata?
- 2Lipsa menstruatiei
- 0Scurgeri albe + reținere de ciclu
- 2Pot ramane insarcinata daca sunt virgina???
- 1Intarziere menstruatie
- 0Am nevoie de o parere !!!
- 4Pot fi insarcinata?
- 1Întârziere ciclu!!!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei