Sunt insarcinata?

30-06-2013
Madalina04
Nu este medic/terapeut
Madalina04
Am o nelamurire, in data de 2 aprilie am avut un contact sexual protejat [nu am verificat prezervativul] la scurta vreme mi-a venit menstruatia.. Nu a parut nimic inneregula doar ca venea cu 1-2 zile mai devreme dar tinea normal [ 5 zile].. Pana zilele astea cand ar fi trebuit sa apara in data de 27 iunie si.. NIMIC.. din aprilie nu am mai avut nici un fel de contact sexual, care este problema? poate sa fie sarcina sau ce?
P.S : in acea perioada a lunii aprilie am facut un test si era negativ.
4 comentarii
0
30-06-2013, ora 19:13
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Deci de la prima jumatate a lunii aprilie nu ai mai avut menstruatie.Nu cred ca esti insarcinata, dar totusi mai fa maine un test de sarcina..
0
30-06-2013, ora 20:17
Madalina04
Nu este medic/terapeut
Madalina04
Ati inteles gresit, totul a fost bine pana luna asta cand nu a venit... in aprilie si mai am avut menstruatie in aprilie nu stiu ce s-a intamplat...
0
30-06-2013, ora 20:26
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca din aprilie nu ai avut contacte sexuale neprotejate si ai avut menstruatie inclusiv mai, nu ai de ce te teme, nu este sarcina, doar o dereglare hormonala..
0
04-08-2013, ora 13:27
Madalina04
Nu este medic/terapeut
Madalina04
Din aprilie nu am mai avut deloc contact sexual, a fost vorba despre o dezvirginare cu prezervativ, v-am spus mai sus cu cateva zile inainte de mestra, in aprilie si mai am avut, apoi am incercat mitul cu vin rosu si a venit pe 4 iulie..acum in august NIMIC.. au aparut niste scurgeri vaginale care arata ca albusul de ou... Am facut un test surecheck in luna iulie care a iesit negativ [ precizez ca nu a fost facut dimineata]. Este vorba despre o dereglare hormonala sau sarcina? Ce se poate face in acest caz?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce întârzie menstruația?
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Câte zile poate să întârzie ciclul (fără a fi o problemă)
  •